زلزله ۴.۱ ریشتری زمان‌آباد خراسان رضوی را لرزاند (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا درباره پیامک‌های جعلی؛ از ابلاغیه قضایی تا قطع یارانه تشکیل پرونده قضایی در رابطه با مفقود شدن الهه حسین‌نژاد کشف جسد مالک گلخانه در شاهنامه مشهد درباره ازدواج مجدد که ضرورتی ممکن در هر سن و موقعیتی است | نقطه سرخط نگه داشتن کارنامه و پرونده دانش‌آموز به بهانه تسویه حساب ممنوع است مدرسه مجازی تنوع مدارس بزرگسال را کم می‌کند فوت ۵ زائر ایرانی در عربستان سعودی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درمورد رشته‌های جدید بازطراحی شده در شاخه کاردانش (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا مصرف نوشابه برای بهبود اسهال و سوءهاضمه مفید است؟ افزایش کیفیت محصولات آرایشی ایرانی، راهی برای مقابله با قاچاق هشدار عربستان به زائران درباره افزایش دمای هوا حکمت‌کارت خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد +مبالغ نخستین عمل بیوپسی از ضایعات مغزی در مشهد انجام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار جدی درباره عوارض مرگبار داروی «دراگون» برای افزایش وزن دانشگاه‌ها آماده اجرای طرح پزشکی خانواده هستند توله خرس گمشده حوالی پارک پردیسان است افزایش ویزیت، کاهش ویزا رکورد جدید جوجه‌آوری اردک مرمری در تالاب هورالعظیم ثبت شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | سه‌شنبه، گرم‌ترین روز هفته جاری اختلال در امتحان نهایی نهمی‌ها | رمز فایل سؤالات اشتباه بود! درخواست از تامین اجتماعی برای سرعت عمل در پرداخت حقوق رانندگان بازنشسته دعوت سازمان نوسازی مدارس از مردم برای مشارکت در مدرسه‌سازی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: ۳۰۰ هزار معلم بلاتکلیف داریم | تلاش کردیم ظلمی که در گزینش‌ها می‌شد را جبران کنیم ۹ کشتارگاه غیرمجاز در مشهد پلمب شد | هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو در عید قربان ۲ سامانه برای رصد پروژه‌های مدرسه‌سازی راه‌اندازی شد ۳۱ درصد هر دام، ضایعات خطرناک | فاجعه چرخش بیماری با کشتار خانگی در عید قربان یک کشته و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی پراید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تصادف مرگبار ۲ خودروی پژو ۴۰۵ در محور ابهر با ۷ کشته + فیلم (۱۲ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۷۸۸۷
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
تصادف مرگبار ۲ خودروی پژو ۴۰۵ در محور ابهر با ۷ کشته + فیلم (۱۲ آبان ۱۴۰۳)
رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه استان زنجان گفت: تصادف شدید دو خودروی ۴۰۵ در جاده ابهر به سمت دو تپه استان زنجان، منجر به جان باختن ۷ نفر از سرنشینان شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ مهدی میناخانی با اشاره به وقوع یک فقره تصادف در محور قیدار به ابهر، اظهار کرد: در این حادثه رانندگی که صبح امروز در کیلومتر ۲۳ محور قیدار به ابهر رخ داد، بر اثر برخورد شاخ به شاخ دو دستگاه سواری پژو ۴۰۵، هر هفت سرنشین دو خودرو جان خود را از دست دادند.

وی تصریح کرد: انحراف به چپ یکی از خودرو‌ها دلیل بروز این حادثه تلخ گزارش شده و این در حالی است که شب گذشته نیز بر اثر وقوع یک فقره تصادف راننده یکی از خودرو‌ها جان خود را از دست داد.

رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه استان زنجان ادامه داد: در این حادثه رانندگی که شامگاه روز گذشته رخ داد براثر برخورد یک دستگاه خودرو سواری پژو با نیسان راننده خودرو سواری به کام مرگ رفت و سرنشین آن به شدت مجروح شد.

میناخانی با اشاره به مشکلات متعدد موجود در محور قیدار به ابهر گفت: پلیس راه بار‌ها پیگیر موضوع بوده و عملیات تعریض این مسیر نیز آغاز شده ولی کار‌ها پیشرفت کندی داشته و بار‌ها شاهد این بوده‌ایم که تصادفات بسیار سخت در این محور رخ داده و هم‌وطنان جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->