پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه ۴ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست‌کردن آمریکاست روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلنسکی به روسیه
سرخط خبرها

ادعای رسانه عربی: ایران در آستانه «بزرگ‌ترین حمله تاریخ» علیه رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۲۹۸۰۶۷
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
ادعای رسانه عربی: ایران در آستانه «بزرگ‌ترین حمله تاریخ» علیه رژیم صهیونیستی
منابع مطلع در ایران به خبرگزاری «العربی الجدید» اعلام کردند که نیرو‌های مسلح ایران به دستور شورای عالی امنیت ملی در حال برنامه‌ریزی برای حمله‌ای به رژیم صهیونیستی هستند که «از نظر کمی و کیفی گسترده‌ترین حمله تا به امروز خواهد بود».

به گزارش شهرآرانیوز؛ منابع مطلع در ایران به خبرگزاری «العربی الجدید» اعلام کردند که نیروهای مسلح ایران به دستور شورای عالی امنیت ملی در حال برنامه‌ریزی برای حمله‌ای به رژیم صهیونیستی هستند که «از نظر کمی و کیفی گسترده‌ترین حمله تا به امروز خواهد بود». این منابع تأکید کردند که فرماندهان ایرانی در سخنان اخیر خود درباره پاسخ سخت و ویرانگر، «به‌طور کامل به گفته‌های خود اعتقاد دارند».

طرح از پیش آماده برای مقابله با تهدیدات

این منابع افزودند که طرح احتمالی حمله ایران جزو طرح‌هایی بوده که پیش از حمله رژیم صهیونیستی در اوایل ماه اکتبر تهیه شده بود. با وقوع حمله در تاریخ ۲۶ اکتبر، این طرح‌ها به‌روزرسانی شده‌اند تا با نیازها و شرایط جدید تطابق داشته باشند و متناسب با ماهیت پاسخ ایران به تهدیدات اسرائیل باشند.

آماده‌سازی برای عملیات ترکیبی

به گفته این منابع، «عملیات وعده صادق ۳» به‌صورت ترکیبی و نه محدود به شلیک موشک خواهد بود. این عملیات شامل استفاده از موشک‌هایی با کلاهک‌های سنگین‌تر و بزرگ‌تر از قبل خواهد بود و برای اولین بار ارتش ایران نیز در این حمله شرکت خواهد داشت. این در حالی است که دو عملیات قبلی در ماه‌های آوریل و اکتبر توسط سپاه پاسداران انجام شده بود.

اهداف استراتژیک ایران

منابع تأکید کردند که هدف ایران از این عملیات گسترده، «تغییر محاسبات استراتژیک رژیم صهیونیستی و جلوگیری از گسترش جنگ در منطقه» است. این پاسخ‌ها برای تغییر معادلات و تأمین منافع ملی ایران برنامه‌ریزی شده‌اند و نه بر اساس انتظارات دیگر کشورها. ایران همچنین قصد دارد نشان دهد که پاسخ‌هایش به تهدیدات رژیم صهیونیستی می‌تواند فراتر از حد انتظار باشد.

تأکید بر پاسخ از خاک ایران

منابع ایرانی ضمن رد برخی گزارش‌ها مبنی بر استفاده ایران از خاک عراق برای حمله، تأکید کردند که «ایران از خاک خود به حملات رژیم صهیونیستی پاسخ خواهد داد». با این حال، آن‌ها اشاره کردند که نیروهای مقاومت اسلامی در عراق نیز توانمندی‌های خود را حفظ کرده و در حال مقابله با تهدیدات اسرائیل هستند. پیش‌بینی می‌شود که این گروه‌ها نیز در پاسخ به تجاوزات هوایی رژیم صهیونیستی به حریم هوایی عراق، اقداماتی انجام دهند.

نتیجه‌گیری

در نهایت، گزارش‌ها حاکی از آن است که ایران به دنبال حمله‌ای با دامنه و عمق بیشتری نسبت به عملیات‌های گذشته است. این طرح‌ها که شامل استراتژی‌های ترکیبی و هماهنگی میان بخش‌های مختلف نظامی است، هدفی بالاتر از پاسخ‌های معمولی دارد و تلاشی برای تغییر بنیادین در معادلات منطقه‌ای است.

منبع: دانشجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->