داغی و سوزش کف پا نشانه چیست؟ راهکاری برای رفع گرفتگی بینی | خلط پشت حلق را چگونه درمان کنیم؟ آیا قطره‌های چشمی جایگزین عینک مطالعه می‌شوند؟ ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد | ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول به کار هستند درمانگاه‌های مشهد گرفتار مشکلات مالی هستند| زنجیره ورشکستگی مراکز درمانی باید قطع شود علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در ۵ سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم دستگیری عامل اسیدپاشی به رئیس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان
سرخط خبرها

اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تا چهار سال آینده تضمین می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۸۲۸۸
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تا چهار سال آینده تضمین می‌شود
رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کشور گفت: برنامه ما این است که تا چهار سال آینده، تمامی فارغ‌التحصیلان دانشگاه تضمین اشتغال داشته باشند. این رسالت ما در دانشگاه است و ما موظف هستیم به نیاز‌های بازار کار پاسخ دهیم. 

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین بلندی امروز، ۱۴ آبان‌ماه، در آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره درون‌دانشگاهی حرکت دانشگاه علمی‌کاربردی در اصفهان اظهار کرد: این جلسه مقارن با ۱۳ آبان و یادآور شکوه و عظمت کشورمان است، روزی که تاریخی پرمایه و معنایی ژرف برای ملت ما را به همراه دارد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب روز گذشته سخنی بسیار مهم و تاریخی بیان کردند. سخنی که در این ماه‌ها نیز نشان داده شد چه تصمیم درست و به جایی بوده است. ایشان به صراحت فرمودند که در تصمیم‌گیری‌های بزرگ باید به آینده نگریست، باید از فردا و آینده هم از منظر نظام ارزشی و هم نظام کاری برنامه‌ریزی کرد و گام به گام پیش رفت. علاوه بر این، مقام عالی وزارت در ماه‌های اخیر تأکید فراوانی بر بهره‌گیری حداکثری و مؤثر از مشورت و نظرات انجمن‌های علمی تخصصی در تصمیم‌سازی‌ها داشته‌اند؛ این یک اصل مهم است که باید محور قرار گیرد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه ما در دانشگاه چهار هدف عمده را دنبال می‌کنیم، عنوان کرد: نخستین هدف، افزایش بهره‌وری است که بهره‌وری در کشور بدون داشتن مهارت‌های لازم حاصل نمی‌شود. امروزه مشاغل دستخوش تغییرات زیادی شده‌اند و دستگاه‌های اجرایی، صنعتگران و کسانی که در بازار فعالیت می‌کنند، نیازمند مهارت‌های جدید و به‌روز هستند. وظیفه ما توانمندسازی این افراد است؛ آنان که شاغل هستند باید مهارت‌هایشان به‌روز شود تا بهره‌وری افزایش پیدا کند.

بلندی ادامه داد: دومین هدف ما، اشتغال‌آفرینی در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای کسانی است که تازه وارد بازار کار می‌شوند؛ نیازی نیست که فردی ۴، ۶ یا ۱۲ سال در انتظار شغل بماند. نیاز امروز ما در کشور، تکنسین‌ها و تکنولوژیست‌ها هستند. در تمامی مراکز جدیدی که از دانشگاه جامع مجوز گرفته‌اند، شرط اشتغال تضمینی برقرار است. به‌عنوان مثال، در شهرک سلامت برای تعمیرات تجهیزات پزشکی، ۵۰۰۰ نفر در حال آموزش هستند و همین مجموعه اشتغال آنان را از ابتدا تا پایان تحصیل تضمین می‌کند. برخی از دانشجویان در طول تحصیل وارد بازار کار می‌شوند و این به‌ نوعی تضمینی برای اشتغال آنان است.

وی اضافه کرد: بازنگری در برنامه‌های درسی نیز لازم است. در برنامه هفتم توسعه، ۴۰ درصد خروجی‌های دانشگاه‌ها باید مهارتی باشد. دانشگاه علمی کاربردی با استفاده از توان بخش خصوصی آموزش‌ها را مستقیماً در محل کار انجام می‌دهد. این روش رقابتی موجب تجهیز بهتر دانشجویان برای بازار کار می‌شود و از فارغ‌التحصیلانی که تنها مدرک دارند، اما بیکار هستند، جلوگیری می‌کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور خاطرنشان کرد: ما در این دوره آمایش ملی در کشور را انجام دادیم تا نیاز‌های واقعی بازار کار را شناسایی کنیم. پس از این آمایش، مشخص شد که در کشور نیاز‌های اساسی به تخصص‌هایی نظیر تعمیرات تجهیزات پزشکی وجود دارد و باید رشته‌هایی تدوین شود که امکان ایجاد شغل برای فارغ‌التحصیلان را فراهم کند. همچنین، طرح «آباد» برای اشتغال دانش‌آموختگان در هیئت وزیران تصویب شد و اکنون ما موظف هستیم سالانه گزارشی از وضعیت اشتغال فارغ‌التحصیلان ارائه دهیم.

بلندی گفت: در بیش از نیمی از استانداری‌های کشور دبیرخانه‌های طرح آباد تشکیل شده است. استانداران محترم همکاری می‌کنند تا مکان‌های آموزشی را در اختیار دانشگاه قرار دهند تا آموزش‌ها مستقیماً در محل کار انجام شود. هدف اصلی ما این است که فاصله میان آموزش و بازار کار را از طریق آموزش در محل کار به حداقل برسانیم.

وی تصریح کرد: بخش دیگری از تلاش ما در حمایت از انجمن‌های علمی و تشویق دانشجویان به اشتغال خوداشتغالی است. برای این منظور، جشنواره حرکت را برگزار کرده‌ایم تا دانشجویانی که در دانشگاه مشغول تحصیل‌ هستند، شناسایی و حمایت شوند. امید داریم با همکاری اساتید و مدیران، این انجمن‌های علمی گسترش یافته و در راستای رفع نیاز‌های جامعه و اشتغال‌آفرینی گام بردارند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور بیان کرد: برنامه ما این است که تا چهار سال آینده تمامی فارغ‌التحصیلان دانشگاه تضمین اشتغال داشته باشند. این رسالت ما در دانشگاه است و ما موظف هستیم به نیاز‌های بازار کار پاسخ دهیم. در حوزه آموزش عالی کلان، وظیفه ما مبارزه با بیکاری فارغ‌التحصیلان است و باید از دانشجویان و انجمن‌های علمی برتر استان درخواست حمایت کنیم تا در مسیر اشتغال‌آفرینی و برندسازی کشور گام بردارند.

بلندی افزود: ما با ایمان به خداوند متعال و همت نیرو‌های داخلی، با افتخار اعلام می‌کنیم که بیش از ۳۱ هزار فرصت شغلی در دانشگاه موجود است که بیشتر آنها به بخش خصوصی تعلق دارند. این فرصت‌ها به لطف الهی و با عنایت به تلاش‌های دانشگاه و دلسوزان کشور توسعه یافته است و با برنامه‌ریزی و حمایت انجمن‌های علمی، امیدواریم به زودی شاهد اشتغال بیشتر فرزندان این مرز و بوم باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->