پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل
سرخط خبرها

رئیس مجلس خبرگان رهبری: گشایش اقتصادی در دستور کار دولت باشد

  • کد خبر: ۲۹۸۴۳۸
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴
رئیس مجلس خبرگان رهبری: گشایش اقتصادی در دستور کار دولت باشد
رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: تیم اقتصادی دولت زمینه گشایش اقتصادی، حفظ و ارتقاء ارزش پول ملی و کاهش تورم را ایجاد و میدان را برای سرمایه‌گذاری‌های مولد باز کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی در نطق افتتاحیه دومین اجلاسیه رسمی مجلس خبرگان رهبری دوره ششم با تبریک روز پرستار، اظهار کرد: پرستاران عزیز و سخت‌کوش قشر زحمتکش و فعالی هستند که بخش زیادی از بار درمان و سلامت مردم ما را برعهده دارند و در دوران مختلف و حوادث گوناگون مثل جنگ و ایام کرونا انصافاً خوش درخشیدند خوب به میدان آمدند و شهدایی را هم تقدیم کردند.

وی افزود: ما قدردان زحمات‌ پرستاران هستیم و امیدواریم دولتمردان نیز نسبت به حق و حقوق قانونی این قشر پرتلاش عنایت بیشتری داشته باشند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: از حوادث غمبار دوران ما، هجوم وحشیانه رژیم جنایتکار صهیونیستی به غزه و لبنان و نسل‌کشی مسلمانان بی‌دفاع از سوی سگ هار شیطان بزرگ آمریکا در منطقه است؛ آمریکایی که دولتمردانش دم از حقوق بشر می‌زنند،  بیش از ۷۰ درصد سلاح‌های جنگی این رژیم خبیث را تأمین می‌کنند.

موحدی کرمانی با گرامیداشت یاد شهیدان سیدحسن نصرالله، اسماعیل هنیه، یحیی السنوار و هاشم صفی‌الدین، گفت: انتخاب حجت الاسلام و المسلمین شیخ نعیم قاسم را تبریک می‌گویم و امیدوارم راه همه شهدا با صلابت بیشتری استمرار یابد.

وی یادآور شد: این شهادت‌ها و این مظلومیت‌ها گرچه هر کدام یک فاجعه بزرگ است، اما همین خون‌ها هر روز از عمر این رژیم پلید می‌کاهد و او را در باتلاقی که خودش ساخته فرو می‌برد. دل هر انسان آزاده‌ای از این‌همه خونریزی و کشتار و آوارگی مردم لبنان و فلسطین به درد می‌آید و سکوت مرگبار، بی‌اعتنایی، تعلل سازمان ملل و برخی دولت‌ها به ویژه بعضی کشورهای مسلمان این درد را مضاعف می‌کند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: از مردم به‌ویژه بانوان کشورمان، تشکر و قدردانی می‌کنم که واقعا همدلانه سنگ تمام گذاشتند و به ندای رهبری انقلاب مبنی بر کمک به جبهه مقاومت، لبیک گفتند و بار دیگر صحنه‌های زیبایی از دوران دفاع مقدس را در اذهان زنده کردند.

موحدی کرمانی اظهار کرد: از مراجع تقلید قم نیز به دلیل حمایت از محور مقاومت و صدور اجازه مصرف وجوهات تشکر می‌کنم. از مرجعیت دینی عراق خاصه حضرت آیت‌الله العظمی سیستانی دامت برکاته نیز تشکر می‌کنم که با صدور بیانیه‌ای، حملات ارتش اشغالگر صهیونیستی علیه مردم لبنان را به‌شدت محکوم کردند و از تمامی مؤمنان خواستند تا به میدان بیایند و هرچه در توان دارند برای تأمین نیازهای مردم جنگ‌زده لبنان، انجام دهند.

وی ادامه داد: وظیفه خود می‌دانم از تک‌تک نیروهای مسلح که در اجرای موفق دو عملیات موشکی علیه رژیم اشغالگر قدس و نیز دفاع جانانه پدافند هوایی در برابر جسارت رژیم خائن صهیونیستی علیه خاک مقدس کشورمان، نقش داشتند تشکر و قدردانی کنم و یاد شهدای جان بر کف ارتش جمهوری اسلامی ایران که در این اقدام ظالمانه اسرائیل خبیث به شهادت رسیدند گرامی می دارم.

رئیس مجلس خبرگان رهبری همچنین در توصیه‌ای به دولت و مسئولان، تصریح کرد: دولت توجه ویژه به اقتصاد و معیشت مردم داشته باشد. همانطور که رهبری انقلاب بارها تأکید کردند امروز مهم‌ترین کار و اولویت، بهبود معیشت مردم است؛ به‌ویژه معیشت طبقات ضعیف. امروز رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی، برطرف کردن موانع کسب وکار، ایجاد اشتغال و حمایت از تولید جزء اساسی‌ترین کارهای دولت، مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه است.

موحدی کرمانی ادامه داد: تیم اقتصادی دولت علاوه بر اعمال دیدگاههای خود از نظرات کارشناسان و صاحب‌نظران دلسوز هم بهره بگیرد، زمینه گشایش اقتصادی، حفظ و ارتقاء ارزش پول ملی و کاهش تورم را ایجاد و میدان را برای سرمایه‌گذاری‌های مولد باز کند. امیدواریم تلاش‌هایی که با همدلی مسئولان بخش‌های مختلف انجام می‌شود منجر به بهبود و تحرک بیشتر چرخ اقتصاد کشور شود.

وی یادآور شد: همچنین قدردان حسن نظارت رهبری انقلاب بر امور کلی کشور به ویژه مدیریت عملیاتهای وعده صادق ۱ و ۲ و نیز بیانات حکیمانه در نماز جمعه نصر که انصافاً روح سیاست و شجاعت را در جامعه دمید، هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->