حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است
سرخط خبرها

عراقچی در نشست خبری با همتای پاکستانی خود: به شکلی حساب‌شده و دقیق به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ می‌دهیم

  • کد خبر: ۲۹۸۴۸۲
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
عراقچی در نشست خبری با همتای پاکستانی خود: به شکلی حساب‌شده و دقیق به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ می‌دهیم
وزیر امور خارجه ایران در دیدار با همتای پاکستانی خود، با محکوم‌کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، بر لزوم مقابله با تهدید صهیونیسم برای منطقه و جهان اسلام تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «سید عباس عراقچی»، وزیر امورخارجه ایران در کنفرانس خبری مشترک با همتای پاکستانی خود در اسلام‌آباد از سفر به کشور دوست و برادر، پاکستان به‌عنوان بخشی از رایزنی‌هایش با مقامات کشور‌های منطقه، به‌ویژه همسایگان ایران درباره وضعیت کنونی منطقه ابراز خرسندی کرد.

عراقچی تصریح کرد: همه ما می‌دانیم که رژیم صهیونیستی مرتکب جنایات بیشمار و نسل‌کشی در نوار غزه شده است و همچنان به گسترش خشونت در لبنان و سایر نقاط در منطقه ادامه می‌دهد. این جنایات اکنون به لبنان کشیده شده است.

در زمان مناسب، پاسخ رژیم صهیونیستی را خواهیم داد

وی ادامه داد: رژیم اسرائیل با حمله به برخی نقاط در مراکز نظامی ایران در ۲۶ اکتبر بیش از پیش ماهیت جنگ‌طلبانه و تجاوزگرانه خود را نشان داد. برخلاف رژیم صهیونیستی، جمهوری اسلامی ایران به دنبال تشدید تنش نیست، اما حق اساسی خود را برای دفاع مشروع، طبق ماده ۵۰ منشور سازمان ملل محفوظ می‌دانیم. ما به‌طور قطع در زمان مناسب، به شکل مناسب و به شکلی حساب شده و دقیق به این تجاوزگری رژیم صهیونیستی پاسخ خواهیم داد.

وزیر امورخارجه ایران همچنین در اظهارت خود از واکنش پاکستان برای محکوم کردن تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران قدردانی کرد.

قدردانی از موضع پاکستان در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران

او اظهار داشت: ما عمیقا از دولت و مردم پاکستان در محکوم کردن تعدی رژیم اسرائیل علیه ایران تشکر می‌کنیم. مقامات پاکستان، به‌ویژه نخست وزیر محترم این کشور موضع صریح و محکمی را در این زمینه اتخاذ کرد که ما عمیقا قدردان آن هستیم.

جامعه بین‌الملل در متوقف کردن نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و تجاوزگری‌های آن قصور کرده است

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران افزود: دولت و مردم پاکستان همچنین به‌طور قوی از مردم غزه و فلسطین در طول یک سال گذشته حمایت کرده‌اند، اما متاسفانه جامعه بین‌الملل در متوقف کردن نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و تجاوزگری‌های آن قصور کرده است که هم امنیت و ثبات منطقه و هم جهان را به خطر می‌اندازد.

عراقچی با بیان اینکه «کشور‌های اسلامی برای رسیدگی به این بحران و متوقف کردن جرایم رژیم صهیونیستی تلاش می‌کنند» تصریح کرد: ما در نشست آتی سازمان همکاری اسلامی برای یافتن راه‌حلی به منظور پایان دادن به این جنایات و کاهش درد و رنج مردم غزه و لبنان، به‌ویژه با نزدیک شدن به فصل زمستان که به‌طور قطع بر سختی و رنج مردم آواره و بی‌خانمان و پناهندگان در نوار غزه و لبنان می‌افزاید، تلاش خواهیم کرد.

دیپلمات ارشد ایران همچنین گفت: پاکستان در این روند مشارکت فعال و قابل توجهی داشته است. من با محمد اسحاق دار، برادر و همتای پاکستانی خود درباره آخرین وضعیت و تحولات منطقه، چگونگی مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی و راه‌های کاهش تنش‌ها رایزنی کردم. به‌علاوه، موضوعات دوجانبه و توسعه روابط میان ۲ کشور مورد بحث و رایزنی قرار گرفت.

او خاطر نشان کرد: باتوجه به روابط قدیمی و تاریخی میان تهران و اسلام‌آباد و وجود قرابت فرهنگی، تاریخی و مذهبی میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان، بر عزم و تعهد خود برای تعمیق و گسترش روابط دوستانه، برادرانه و مبتنی بر همسایگی خود از طریق تقویت همکاری‌های ۲ کشور در تمامی زمینه‌ها، ازجمله اقتصادی، تجاری، سیاسی، علمی، فرهنگی و گردشگری تاکید می‌کنم.

عراقچی در ادامه هدف از این دور از رایزنی‌ها را ارتقای سطح روابط و همکاری‌های دوجانبه میان ایران و پاکستان به‌ویژه در حوزه تجاری و اقتصادی توصیف کرد.

او همچنین به معضل تروریسم پرداخت و تاکید کرد که این تهدیدی برای هر ۲ کشور و البته تمام منطقه و علاوه‌براین تهدیدی جهانی برای تمام جامعه بین‌الملل است.

وزیر امورخارجه ایران تصریح کرد: با در نظر گرفتن اینکه تروریسم تهدیدی منطقه‌ای است، ما بر تعهد خود برای رسیدگی و مقابله با این پدیده از طریق همکاری با کشور‌های منطقه تاکید می‌کنیم. ایران و پاکستان در این برهه زمانی، متعهد به همکاری با یکدیگر در سطوح مختلف و از طریق کانال‌های امنیتی، نظامی و سیاسی برای مقابله با ترویسم هستند و برای آن تلاش می‌کنند. ما همچنین مصمم به ادامه این روند هستیم.

دعوت عراقچی از وزیر خارجه پاکستان برای سفر به ایران

وی در پایان از میزبانی دولت و ملت پاکستان از هیات ایرانی در جریان سفرش به اسلام‌آباد قدردانی کرد و به نیابت از جمهوری اسلامی ایران از همتای پاکستانی خود دعوت کرد تا در یک سفر رسمی به تهران در نشست آتی وزیران سازمان همکاری اقتصادی (ECO) شرکت کند.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->