ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

عراقچی در نشست خبری با همتای پاکستانی خود: به شکلی حساب‌شده و دقیق به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ می‌دهیم

  • کد خبر: ۲۹۸۴۸۲
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
عراقچی در نشست خبری با همتای پاکستانی خود: به شکلی حساب‌شده و دقیق به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ می‌دهیم
وزیر امور خارجه ایران در دیدار با همتای پاکستانی خود، با محکوم‌کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، بر لزوم مقابله با تهدید صهیونیسم برای منطقه و جهان اسلام تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «سید عباس عراقچی»، وزیر امورخارجه ایران در کنفرانس خبری مشترک با همتای پاکستانی خود در اسلام‌آباد از سفر به کشور دوست و برادر، پاکستان به‌عنوان بخشی از رایزنی‌هایش با مقامات کشور‌های منطقه، به‌ویژه همسایگان ایران درباره وضعیت کنونی منطقه ابراز خرسندی کرد.

عراقچی تصریح کرد: همه ما می‌دانیم که رژیم صهیونیستی مرتکب جنایات بیشمار و نسل‌کشی در نوار غزه شده است و همچنان به گسترش خشونت در لبنان و سایر نقاط در منطقه ادامه می‌دهد. این جنایات اکنون به لبنان کشیده شده است.

در زمان مناسب، پاسخ رژیم صهیونیستی را خواهیم داد

وی ادامه داد: رژیم اسرائیل با حمله به برخی نقاط در مراکز نظامی ایران در ۲۶ اکتبر بیش از پیش ماهیت جنگ‌طلبانه و تجاوزگرانه خود را نشان داد. برخلاف رژیم صهیونیستی، جمهوری اسلامی ایران به دنبال تشدید تنش نیست، اما حق اساسی خود را برای دفاع مشروع، طبق ماده ۵۰ منشور سازمان ملل محفوظ می‌دانیم. ما به‌طور قطع در زمان مناسب، به شکل مناسب و به شکلی حساب شده و دقیق به این تجاوزگری رژیم صهیونیستی پاسخ خواهیم داد.

وزیر امورخارجه ایران همچنین در اظهارت خود از واکنش پاکستان برای محکوم کردن تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران قدردانی کرد.

قدردانی از موضع پاکستان در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران

او اظهار داشت: ما عمیقا از دولت و مردم پاکستان در محکوم کردن تعدی رژیم اسرائیل علیه ایران تشکر می‌کنیم. مقامات پاکستان، به‌ویژه نخست وزیر محترم این کشور موضع صریح و محکمی را در این زمینه اتخاذ کرد که ما عمیقا قدردان آن هستیم.

جامعه بین‌الملل در متوقف کردن نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و تجاوزگری‌های آن قصور کرده است

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران افزود: دولت و مردم پاکستان همچنین به‌طور قوی از مردم غزه و فلسطین در طول یک سال گذشته حمایت کرده‌اند، اما متاسفانه جامعه بین‌الملل در متوقف کردن نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و تجاوزگری‌های آن قصور کرده است که هم امنیت و ثبات منطقه و هم جهان را به خطر می‌اندازد.

عراقچی با بیان اینکه «کشور‌های اسلامی برای رسیدگی به این بحران و متوقف کردن جرایم رژیم صهیونیستی تلاش می‌کنند» تصریح کرد: ما در نشست آتی سازمان همکاری اسلامی برای یافتن راه‌حلی به منظور پایان دادن به این جنایات و کاهش درد و رنج مردم غزه و لبنان، به‌ویژه با نزدیک شدن به فصل زمستان که به‌طور قطع بر سختی و رنج مردم آواره و بی‌خانمان و پناهندگان در نوار غزه و لبنان می‌افزاید، تلاش خواهیم کرد.

دیپلمات ارشد ایران همچنین گفت: پاکستان در این روند مشارکت فعال و قابل توجهی داشته است. من با محمد اسحاق دار، برادر و همتای پاکستانی خود درباره آخرین وضعیت و تحولات منطقه، چگونگی مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی و راه‌های کاهش تنش‌ها رایزنی کردم. به‌علاوه، موضوعات دوجانبه و توسعه روابط میان ۲ کشور مورد بحث و رایزنی قرار گرفت.

او خاطر نشان کرد: باتوجه به روابط قدیمی و تاریخی میان تهران و اسلام‌آباد و وجود قرابت فرهنگی، تاریخی و مذهبی میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان، بر عزم و تعهد خود برای تعمیق و گسترش روابط دوستانه، برادرانه و مبتنی بر همسایگی خود از طریق تقویت همکاری‌های ۲ کشور در تمامی زمینه‌ها، ازجمله اقتصادی، تجاری، سیاسی، علمی، فرهنگی و گردشگری تاکید می‌کنم.

عراقچی در ادامه هدف از این دور از رایزنی‌ها را ارتقای سطح روابط و همکاری‌های دوجانبه میان ایران و پاکستان به‌ویژه در حوزه تجاری و اقتصادی توصیف کرد.

او همچنین به معضل تروریسم پرداخت و تاکید کرد که این تهدیدی برای هر ۲ کشور و البته تمام منطقه و علاوه‌براین تهدیدی جهانی برای تمام جامعه بین‌الملل است.

وزیر امورخارجه ایران تصریح کرد: با در نظر گرفتن اینکه تروریسم تهدیدی منطقه‌ای است، ما بر تعهد خود برای رسیدگی و مقابله با این پدیده از طریق همکاری با کشور‌های منطقه تاکید می‌کنیم. ایران و پاکستان در این برهه زمانی، متعهد به همکاری با یکدیگر در سطوح مختلف و از طریق کانال‌های امنیتی، نظامی و سیاسی برای مقابله با ترویسم هستند و برای آن تلاش می‌کنند. ما همچنین مصمم به ادامه این روند هستیم.

دعوت عراقچی از وزیر خارجه پاکستان برای سفر به ایران

وی در پایان از میزبانی دولت و ملت پاکستان از هیات ایرانی در جریان سفرش به اسلام‌آباد قدردانی کرد و به نیابت از جمهوری اسلامی ایران از همتای پاکستانی خود دعوت کرد تا در یک سفر رسمی به تهران در نشست آتی وزیران سازمان همکاری اقتصادی (ECO) شرکت کند.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->