پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

با من هماهنگ نبود!/درباره کیانوش جهانپور و عزل پرحاشیه‌اش

  • کد خبر: ۲۹۸۵۰
  • ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۸
  • ۳
با من هماهنگ نبود!/درباره کیانوش جهانپور و عزل پرحاشیه‌اش
حکم روز گذشته وزیر بهداشت برای سادات لاری و عزل کیانوش جهانپور واکنش‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی درپی داشته است.
محمدناصر حق‌خواه/شهرآرانیوز، اوایل بهمن ماه سال ۹۸ کسی جز اهالی رسانه، آن هم خبرنگاران تخصصی حوزه سلامت، نام کیانوش جهان پور را نشنیده بود. این روزها، اما کمتر کسی است که با نام و چهره و لحن خاص و حواشی سخن گوی سابق وزارت بهداشت آشنا نباشد. آقای جهان پور در یکی از سخت‌ترین و عجیب‌ترین روز‌های تاریخ بهداشت و درمان کشور و به مدتی طولانی وظیفه ارتباط مستقیم با رسانه‌ها و به دنبال آن مردم را به عهده داشت و تازه‌ترین اخبار از تعداد بهبودیافتگان تا جان باختگان و مبتلایان را اعلام می‌کرد، نقشی که جهان پور داشت مانند نقش جلال ملکی، سخن گوی آتش نشانی، بود که بعد از ماجرای پلاسکو بسیار در رسانه‌ها دیده شد و البته در انتخابات شورای شهر سال ۹۶ هم نامزد شد. اما فرق جهان پور با ملکی در این است که هم مدت زمان حضور هر روزه او در رسانه ها، هم نوع رابطه اش با مردم و شخصیت‌ها در توئیتر و هم عمق و هیجان مسئله کرونا باعث شد که حواشی او بیشتر از امثال ملکی باشد.
 
یکی از بزرگ‌ترین حاشیه‌هایی که جهان پور برای خود ساخت به ۲ ماه پیش برمی گردد که با انتقاد از دولت چین و آمار‌هایی که آن‌ها از مبتلایان و مرگ و میر داده اند، آمار رسمی دولت چین را شوخی تلخی خواند. بعد از این عبارت سفیر چین در ایران و بعضی مسئولان به شدت از این اظهار نظر او انتقاد کردند تا جایی که کیانوش‌جهان پور وادار به عقب نشینی شد.

اما برکناری او از کار هم به شکل عجیبی اتفاق افتاد، زیرا دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت، در حکم جدیدش برای سیما سادات لاری، نکاتی را مطرح کرده است که بیشتر کنایه‌ای به جهان پور محسوب می‌شود تا درخواست‌هایی در یک حکم انتصاب.

البته که دکتر نمکی اصولا منکر وجود شغلی با عنوان سخن گوی وزارت بهداشت شده و جهان پور را رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی خوانده است. این در حالی است که ماه‌ها رسانه‌های رسمی کشور و البته خود وزارت بهداشت جهان پور را سخن گوی وزارت بهداشت می‌خواندند و حالا معلوم شده که گویی اصلا چنین پستی وجود خارجی نداشته است. در حکم آقای نمکی به خانم لاری آمده است که «باتوجه به سوابق ارزنده اجرایی امید است با امانت داری، دقت و پرهیز از هرگونه سیاسی کاری تمرکز را بر جنبه‌های فنی و تخصصی این وزارتخانه قرار دهید. از آنجا که هرگونه اظهارنظر سخن گو، دیدگاه رسمی دستگاه و وزیر مربوط تلقی می‌شود، قبل از طرح موارد در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی ضروری است هماهنگی لازم با این جانب به عمل آید. لازم به ذکر است قبلا هیچ کدام از همکاران به عنوان سخن گوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب نشده اند و جناب آقای دکتر جهان پور به عنوان رئیس محترم مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی در طول مدیریت بیماری کرونا از طرف روابط عمومی خبررسانی بیماری کرونا را به عهده داشته اند که از زحمات صادقانه و برادرانه ایشان قدردانی می‌شود.»

این تأکید روی هماهنگی با وزیر قبل از اظهار نظر در شبکه‌های اجتماعی که بیشتر به کنایه‌ای به جهان پور می‌ماند، شاید به این دلیل گفته شده است که جهان پور چه در توئیت‌های خودش و چه در پاسخ به بقیه در توئیتر معمولا خبرساز بود.
 
ساعاتی پس از این خبر هم در توئیتی عکس سردار شهید سلیمانی را با عبارت: «یکی مرد جنگی به از صد هزار» منتشر کرد. کامنت‌های مردم، اما معطوف به عملکرد آقای جهان پور بود که البته کمتر کامنتی حاکی از رضایت افراد بود. از هر طیف سیاسی و با هر نوع نگاهی، به شکلی از جهان پور انتقاد کرده بودند که البته شاید خاصیت به عهده گرفتن پست حساس این چنینی باشد. باید نشست و دید که خانم لاری از این امتحان سخت نام سالم به در خواهد برد؟
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۵
0
3
سلام خدمت دکتر خوبمون دکتر جهانپور عزیز واقعا دکتر لاری نمیتونه مثل شماباشه انگار قصه تعریف میکنه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۷
0
0
باسلام .دکتر جهانپور در اطلاع رسانی به مردم یکی از بهترین ها می باشد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۲
0
0
لاری اعداد و ارقام به زور میخونه اخه بهتر از این نبود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->