ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت تاریخ واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مشخص شد ذرات پلاستیک چگونه وارد سالاد ما می‌شوند؟ بهترین راهکار برای دفع پشه مبلغ کمک هزینه ازدواج از سوی تأمین اجتماعی چقدر است؟ | شرط برخورداری از کمک هزینه ازدواج پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۵ درجه خواهد رسید هشدار تأمین اجتماعی در خصوص کلاهبرداری از پزشکان و درمانگران استفاده از هوش مصنوعی برای توانمندسازی دانش‌آموزان استثنایی هشدار پلیس فتا در خصوص شیوه‌های جدید کلاهبرداری با پیامک قطع یارانه تدبیر جدید آموزش و پرورش برای توانمندسازی دبیران و دانش‌آموزان در سامانه شاد افزایش حق پرستاری معلولان ضایعه‌نخاعی شدید و خیلی‌شدید طرح جدید کشوری به‌مناسبت روز محیط زیست تغییرات ضدکارگری در آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور | بازنشستگی، در هاله‌ای از ابهام آخرین جزئیات آتش‌سوزی جنگل گلستان | آتش فعال وجود ندارد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) تسهیلات رفاهی برای بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | از وا‎م‌های ۵۰ میلیون تومانی تا سفر‌های زیارتی برگه‌های امتحان نهایی توسط ۲ مصحح مجزا تصحیح می‌شود تمام کسورات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان کشوری پرداخت شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ خطاب به رئیس مجلس: مطالبات پرداخت شود جزئیات جدید برای پذیرفته‌شدگان آزمون دانشجومعلمی چرا حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی با تأخیر پرداخت می‌شود؟ رتبه اولیه کنکور چطور محاسبه می‌شود؟
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: کاهش مشکلات مردم، راهکار کاهش پرونده‌های قضایی است

  • کد خبر: ۲۹۸۶۱۶
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹
استاندار خراسان رضوی: کاهش مشکلات مردم، راهکار کاهش پرونده‌های قضایی است
استاندار خراسان رضوی گفت: کاهش مشکلات مردم، راهکار کاهش پرونده‌های قضایی است.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری امروز (چهارشنبه، ۱۶ آبان ۱۴۰۳)، در مراسم تشکیل محاکم صلح دادگستری شهرستان مشهد اظهار کرد: نیازمند سه مؤلفه اصلی هستیم؛ یکی ساختار مناسب داشته باشیم، نیروی انسانی کارآمد داشته باشیم و از طرف دیگر، هم نیت و هدف مشخص و سوم، واقعاً از فرصت‌ها برای رفع مشکلات و انجام وظایف استفاده می‌کنیم. این سه تا موضوع به نظر من مهم است؛ البته امیدوار هستم که قطعاً نیت و هدف همه کسانی که وارد این حوزه‌ها می‌شوند، چه در سیستم مقننه و چه در سیستم اجرایی، همین است که بتوانند از این فرصت‌ها استفاده کنند.

غلامحسین مظفری ادامه داد: برای خدمت بیشتر به مردم قطعاً اگر شرایط آن باشد، خداوند متعال هم کمک خواهد کرد.  بعد از گذشت ۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، نیرو‌های توانمند و کارآمد هم داریم و دیگر نمی‌توانیم بگوییم ما نیروی توانمند نداریم. شاید ماه‌های اول، روز‌های اول، سال‌های اول بحث بود که شاید در بعضی حوزه‌ها، نیرو نداشته باشیم ولی الان واقعیت این است که این حجم از نیرو برای انجام کار‌ها را داریم. اگر خوب انتخاب بکنیم، اگر شایسته‌گزینی بکنیم، اگر توانمندترین افراد را بر مبنای شایستگی‌هایشان انتخاب بکنیم و متناسب با کاری که دارند، برگزیده شوند، شاهد موفقیت‌های بیشتری خواهیم بود.

مقام عالی دولت در خراسان رضوی خاطرنشان ساخت: اگر ما آسیب‌ها را خوب بشناسیم، اگر بتوانیم به لحاظ فرهنگی، اجتماعی و مخصوصاً اقتصادی شرایط را به گونه‌ای پیش ببریم که مسائل مردم در این حوزه‌ها کمتر بشود، حتماً کار دستگاه قضا راحت‌تر است؛ راحت‌تر از این جهت که حجم پرونده‌هایی که به سیستم قضایی ارجاع می‌شود، کمتر خواهد بود. اگر حجم پرونده‌ها را کم بکنیم، مطمئناً کیفیت کار هم بیشتر خواهد شد. بعضاً به دلیل حجم بالای پرونده، کیفیتی که باید باشد، امکانش وجود ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->