افشای شیوه جاسوسی واتس‌آپ برای اسرائیل فعالیت دفاتر اسناد رسمی با یک‌سوم ظرفیت تأثیر وحشتناک حملات موشکی رژیم صهیونیستی بر بیماران بستری حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری به‌موقع پرداخت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۷ خرداد ۱۴۰۴) | از فردا، هوای مشهد خنک می‌شود درگیرشدن ۲۱ استان کشور، از ابتدای حملات رژیم صهیونیستی تاکنون | به حدود ۱۰۰۰ نفر اسکان اضطراری داده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) آمادگی کامل نظام سلامت در شرایط جنگی مدیریت اقامت و خروج زائران خارجی مشهد، در دستور کار ستاد شرایط اضطراری خراسان رضوی با کمک بسیج ناحیه یک عمار مشهد اجیرشدگان یک زن برای انتقام‌گیری دستگیر شدند پیگیری شهرآرا برای آزمون‌های لغو شده | خانواده‌ها نگران برگزاری آزمون‌ها نباشند مراقب چشم‌ها در برابر موج انفجار باشید داروخانه‌ها طبق روال معمول در حال ارائه خدمات به مردم هستند تأکید مدیرکل سازمان حفاظت محیط‌ زیست تهران بر حفظ منابع حیاتی اطلاعیه جدید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد درباره نحوه برگزاری امتحانات (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) دستور به دادستان‌های کشور برای برخورد شدید و عبرت‌آموز با جاسوسان رژیم صهیونیستی شهادت ۳ تن از همکاران شاغل و بازنشسته سازمان تأمین اجتماعی در حملات رژیم صهیونیستی وام ۵۰ میلیون تومانی به حساب ۲ هزار و ۲۹۰ بازنشسته خراسانی واریز شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) مهمان‌نوازی مشهدی‌ها در روز‌های سخت اهمیت ورزش زیاد در جوانی برای کنترل فشار خون در میانسالی وضعیت ذخیره دارویی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطلوب است بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان غذا و دارو به شایعه کمبود دارو‌های پیوند عضو بیمار مرگ مغزی ساکن تربت‌جام جان ۴ نفر را نجات داد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) آتش‌سوزی سه نفتکش در دریای عمان + عکس مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد حمله مستقیم رژیم صهیونیستى به تیم هاى امدادى هلال احمر در حین عملیات | احتمال شهادت ٢ امدادگر اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد
سرخط خبرها

قتل شوهر و اخراج از کشور

  • کد خبر: ۲۹۸۷۷۷
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۴
قتل شوهر و اخراج  از کشور
زنی نوجوان که ازدواج اجباری کرده و همسر جوانش را با ضربات چاقو به قتل رسانده است، با حکم قضات دادگاه کیفری استان تهران به زندان و پرداخت دیه محکوم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم که در زمان قتل ۱۶ ساله بود، بعد از ازدواج در افغانستان به ایران آمد و با همسر و خانواده شوهرش در ایران زندگی می‌کرد و در نهایت تصمیم به قتل همسرش گرفت.

یک سال قبل خبر قتل مرد جوانی به نام رحمان به پلیس داده شد. خانواده رحمان به پلیس گفتند عروس‌شان به نام زیبا تماس گرفته و گفته رحمان را به قتل رسانده است. وقتی ماموران به محل رفتند با جسد خون‌آلود رحمان مواجه شدند. زن نوجوان بدون هیچ مقاومتی به ماموران گفت شوهرش را کشته و جسدش را به حمام برده و خون‌ها را شسته و بعد هم خانواده شوهرش را باخبر کرده است.

زیبا در تمام مراحل بازجویی ادعا کرد خودش به تنهایی مرتکب قتل شد. پرونده تکمیل و برای رسیدگی به دادگاه ارسال شد. در جلسه رسیدگی که در شعبه ۵ دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد، اولیای دم درخواست قصاص کردند.

سپس زیبا در جایگاه قرار گرفت. او گفت: اتهام قتل را قبول دارم، اما متوجه نبودم چه کاری انجام می‌دهم. وقتی در افغانستان بودم عاشق پسری شدم و با او ارتباط داشتم. پدرم بدون اینکه به من بگوید شیرب‌ها گرفته و من را به رحمان داده بود. من این موضوع را نمی‌دانستم. وقتی پدرم فهمید من پسری دیگر را دوست دارم گفت باید این ارتباط را قطع کنی، چون من پول زیادی از رحمان گرفتم و آن را خرج کردم و نمی‌توانم پول را پس بدهم. من قبول نکردم، اما پدرم مرا مجبور به این کار کرد.

متهم گفت: من را به زور به رحمان دادند و به ایران فرستادند. چند بار قهر کردم و به خانه خواهر و برادرم رفتم، اما آنها از من خواستند به خانه خودم بروم و مراقبتی از من نکردند. روز حادثه با همدستی پسری ایرانی به نام مهران شوهرم را کشتم، البته در قتل تنها بودم و او به من کمک کرد که جسد را به داخل حمام ببرم و در آنجا خون‌ها را بشویم. قرار بود من در ازای کمک این پسر طلاهایم را به او بدهم که، چون بازداشت شدم این کار انجام نشد.

بعد از اعترافات این دختر قضات شعبه ۵ دادگاه کیفری استان تهران وارد شور شدند و متهم را با توجه به اینکه نوجوان است و حرمت عمل ارتکابی را نمی‌دانست به ۵ سال حبس و پرداخت دیه و اخراج از ایران محکوم کردند.

منبع: اعتمادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->