زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

آیا سیاست‌های تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور اصلاح خواهد شد؟

  • کد خبر: ۲۹۸۸۰۳
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۹
آیا سیاست‌های تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور اصلاح خواهد شد؟
معاون ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اهمیت و ابعاد فراگیر مصوبه «سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی» گفت: درخواست برای اصلاح تصمیمات معطوف به ضوابط اجرایی اعم از افزایش تعداد ترمیم نمرات، کاهش ضریب تأثیر سوابق تحصیلی برای پایه‌های دهم و یازدهم و کاهش تعداد دروس مؤثر در ایجاد سابقه تحصیلی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر سیدمقداد حسینی با تأکید بر اهمیت و ابعاد فراگیر مصوبه «سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه)» اظهار کرد: امر ساماندهی سنجش و پذیرش به‌ منظور همسویی با بازطراحی مسیر یادگیری عمیق و ارزش‌گذاری در نظام آموزشی رسمی، کاهش تأثیر مهارت‌های تست‌زنی و حفظ محور و براساس چرخش تحول‌آفرین سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه این امر با تلاش و اهتمام متولیان و کارگزاران حوزه آموزش در قوای مجریه، مقننه و قضائیه، به‌ ویژه وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان ملی سنجش و ارزشیابی، در سه سال گذشته به‌ طور مستمر در مسیر تحقق و اجرایی‌ شدن قرار داشته است، عنوان کرد: این مصوبه در دو بُعد «کلان سیاستی» و «ضوابط اجرایی» طراحی و تصویب شد.

معاون ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: مصوبه مذکور در بُعد کلان اهداف سیاستی ناظر بر «اثر قطعی سوابق تحصیلی در سنجش»، «حذف دروس عمومی از فرآیند چهارگزینه‌ای سنجش (آزمون سراسری)»، «کاهش وزن سنجش دروس تخصصی از فرآیند چهارگزینه‌ای سنجش (آزمون سراسری) به صورت پلکانی»، «افزایش ضریب اهمیت یادگیری مدرسه محور با تکیه بر آزمون‌های استاندارد طول دوران تحصیل»، «حرکت به سمت حذف کنکور و کاهش ضریب اثر آزمون متمرکز با اثر ۱۰۰ درصد و صرفا یک‌بار در سال» و «برگزاری دوبار آزمون سراسری در سال با اعتبار دوساله» را دنبال کرد.

حسینی با اشاره به اینکه بُعد ضوابط اجرایی نیز موارد تفویضی به نهاد‌های تخصصی اعم از شورای سنجش و پذیرش دانشجو و شورای عالی آموزش و پرورش را شامل می‌شود، تصریح کرد: ذیل مواد (۴)، (۵) و (۶) مصوبه سال ۱۴۰۰ و ماده (۹) مصوبه سال ۱۴۰۱ ناظر بر «ایجاد سوابق تحصیلی»، «تعداد تکرار سابقه تحصیلی، ترمیم»، «میزان و نحوه اعمال تاثیر سوابق تحصیلی برای پایه‌های مختلف» و «میزان و نحوه اعمال تاثیر سابقه تحصیلی برای شاخه‌های مختلف متوسطه دوم و انواع دیپلم‌های سابق» قرار گرفت.

وی بیان کرد: آنچه تاکنون از بازخورد اجرای سیاست به دست آمده، تقاضای اصلاح تصمیمات معطوف به ضوابط اجرایی اعم از افزایش تعداد ترمیم، کاهش ضریب تاثیر سوابق تحصیلی برای پایه‌های دهم و یازدهم و کاهش تعداد دروس موثر در ایجاد سابقه تحصیلی است. این موضوع توجه، دقت و تعهد بیشتر شورای عالی آموزش و پذیرش و سازمان ملی سنجش و ارزشیابی را می‌طلبد و محل تعارض جدی با اصل حذف دروس عمومی از کنکور چهارگزینه‌ای، برگزاری دو آزمون در سال و ابعاد کلان سیاست، وجود ندارد.

معاون ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دستور اصلاح و بهبود سیاست در شورای عالی انقلاب فرهنگی با همکاری مراجعی که به جهت اختیارات تفویضی فاعل در تنظیم ضوابط اجرایی هستند، به جد دنبال خواهد شد. برای دستیابی حداکثری به اهداف این مصوبه که از طریق اصلاح رویه و تقویت نقش نظام یادگیری در مدارس و افزایش نقش‌آفرینی معلمان در پرورش استعداد‌های تحصیلی محقق می‌شود، وفاق ملی و همگرایی و اراده فراسازمانی، همراه با حمایت تمامی دلسوزان نظام تعلیم و تربیت، ضروری است تا مطالبات اجتماعی به بهترین شکل برآورده شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->