انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی
سرخط خبرها

آیا شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر خواهد کرد؟

  • کد خبر: ۳۰۰۹۱۳
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴
آیا شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر خواهد کرد؟
معاون شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مصوبه کنکوری در دست بررسی است، فعلاً تصمیمی برای تغییر شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید جلال موسوی در خصوص تغییرات احتمالی در مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی برای کنکور ۱۴۰۴ اظهار کرد: هم‌اکنون در حال بررسی‌های کارشناسی هستیم و فعلاً قرار نیست تغییری در برگزاری کنکور ۱۴۰۴ اعمال شود، زیرا هرگونه تغییر باید از یک سال قبل اطلاع‌رسانی شود. با این حال، ممکن است صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم دیگری بگیرد.

وی با اشاره به آسیب‌شناسی‌های انجام‌ شده عنوان کرد: بخشی از اشکالات و ابهامات به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مربوط است و بخشی دیگر با مصوبات شورای سنجش و پذیرش دانشجو و شورای عالی آموزش و پرورش ارتباط دارد.

موسوی در خصوص انتقادات مطرح‌ شده پیرامون امتحانات نهایی تمام دروس بیان کرد: این موضوع به مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش مربوط است. آنها تصمیم گرفتند که تمام دروس جزو امتحانات نهایی باشد، در حالی که می‌توانستند برخی دروس را شناور کنند. مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به این موضوع اشاره‌ای نداشته است.

معاون ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: انتقادات مربوط به شیوه برگزاری ترمیم نمرات یا سهم ۲۰ درصدی سوابق تحصیلی هر یک از پایه‌های دهم و یازدهم در پذیرش دانشگاه‌ها به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی ارتباط ندارد و به مصوبات شورای سنجش و پذیرش دانشجو برمی‌گردد.

وی ادامه داد: بخشی از انتقادات مربوط به استرس است و در حال بررسی این موضوع هستیم که آیا استرس افزایش داشته یا کاهش یافته، اگر افزایش یافته هدف ما کاهش استرس بوده که باید حل شود.

موسوی در پاسخ به پرسشی درباره نقاط ضعف مصوبه کنکوری گفت: اشکالاتی در حوزه استرس، عدالت و کیفیت مطرح می‌شود. در بحث عدالت، وضعیت بهتر شده و دهک‌های اقتصادی پایین پذیرش بیشتری در کنکور داشته‌اند. به‌ عنوان مثال، دهک اقتصادی دهم که در سال ۱۳۹۹ در برخی رشته‌ها ۵۰ درصد قبولی داشت، اکنون به بیش از ۲۰ درصد رسیده است. همچنین، میزان پذیرش دهک‌های پایین و تحت پوشش کمیته امداد به ۳ درصد افزایش یافته است.

معاون ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: عدالت آموزشی تنها از طریق سنجش محقق نمی‌شود و نیازمند فضای آموزشی استاندارد، امکانات مناسب و معلمان توانمند است.

وی در خصوص پیشنهاد‌های مطرح‌ شده تصریح کرد: پیشنهاد حذف امتحانات نهایی در پایه‌های دهم و یازدهم یا کاهش تعداد دروس امتحان نهایی مطرح است، اما هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌ایم. دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز تأکید دارد که جلسات کارشناسی هرچه سریع‌تر به نتیجه رسیده و اطلاع‌رسانی شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->