اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

انزوای اجتماعی برای سالمندان مبتلا به انسداد مزمن ریه عوارض مرگبار دارد

  • کد خبر: ۲۹۸۸۱۷
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۹
انزوای اجتماعی برای سالمندان مبتلا به انسداد مزمن ریه عوارض مرگبار دارد
یافته‌های یک پژوهش نشان می‌دهد انزوای اجتماعی، عوارضی مرگبار برای افراد مسن مبتلا به انسداد مزمن ریه (COPD) به همراه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، انسداد مزمن ریه (COPD)، یک بیماری مزمن التهابی ریه است که مسیر جریان هوای ریه‌ها را مسدود می‌کند. علائم آن شامل مشکلات تنفسی، سرفه، تولید موکوس (خلط) و خس‌خس است.

پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو و دانشگاه آلاباما در آمریکا دریافتند میان انزوای اجتماعی و افزایش مرگ‌ومیر در میان افراد مسن مبتلا به بیماری انسداد مزمن ریه، ارتباط وجود دارد.

انزوای اجتماعی حالتی است که فرد تماس اجتماعی محدودی دارد یا هیچ‌گونه تماس اجتماعی ندارد. پژوهش‌های قبلی نشان داده بود که این حالت در افراد مسن ۶۵ سال به بالا با بیماری‌ها و مرگ‌ومیر مرتبط است.

تقریباً از هر پنج فرد مبتلا به انسداد مزمن ریه، یک نفر انزوای اجتماعی را تجربه می‌کند. افزایش انزوا ممکن است حاصل ویژگی‌های این بیماری از جمله تنگی نفس و کاهش عملکرد فیزیکی باشد که ممکن است مشارکت اجتماعی عادی روزمره را خسته‌کننده کند.

در این پژوهش اطلاعات مربوط به سلامت هزار و ۲۴۱ بزرگسال ۵۱ ساله به بالا را که مبتلا به انسداد مزمن ریه بودند، در فاصله زمانی ۲۰۰۶ تا ۲۰۲۲ بررسی شد. مقیاس پژوهشگران برای اندازه‌گیری انزوای اجتماعی، عبارت بود از تجرد، تنها زندگی کردن، نداشتن ارتباط اجتماعی با فرزندان، خانواده یا دوستان و مشارکت نداشتن در امور اجتماعی.

پژوهشگران معتقدند انزوای اجتماعی بیماران باعث می‌شود آنها حمایت ضروری و لازم را برای مدیریت بیماری به‌ویژه پس از بستری شدن در بیمارستان یا اقامت در بخش مراقبت‌های ویژه، که در آن حمایت‌های پیگیرانه نقشی مهم در بهبود و مدیریت بیماری دارد، دریافت نکنند و این موضوع خطر مرگ‌ومیر را افزایش می‌دهد.

پژوهشگران توصیه می‌کنند در پژوهش‌های آتی، راهبرد‌هایی برای کاهش انزوای اجتماعی این بیماران و تأثیر آن بر سلامت آنها بررسی شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->