نیکولاس مادورو دستور استقرار ۲۵ هزار نیرو را صادر کرد پزشکیان در دیدار رهبر جریان حکمت ملی عراق: باید نسبت به توطئه‌ها بسیار هوشیار عمل کرد حماس شروط ترامپ را دریافت کرد | مقاومت فلسطین: از تلاش برای پایان جنگ در غزه استقبال می‌کنیم توصیف رسانه اسرائیلی از حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» شهادت ۶۲ فلسطینی در شبانه‌روز گذشته | شمار شهدای غزه به ۶۴۳۶۸ نفر رسید (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) رسانه‌های عبری: اسرائیل موافق شروط ترامپ برای آتش‌بس غزه است واکنش پزشکیان به دیدار اعضای دولت با رهبر معظم انقلاب ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد نیروهای آمریکا از استان‌های بغداد و الانبار خارج می‌شوند گروسی: فقط به نیروگاه بوشهر دسترسی داشته‌ایم یونان: فلسطین را به رسمیت خواهیم شناخت یحیی سریع: نقب، ایلات، عسقلان، اشدود و تل‌آویو را با ۸ پهپاد یمنی هدف قراردادیم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان: خشکسالی، تحول اساسی در نحوه ذخیره و مصرف آب را ضروری کرده است حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» اسرائیل تلفات گرفت + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی: آماده برگزاری نشست دو جانبه یا سه جانبه در روسیه نیستم رهبر انقلاب در دیدار با هیئت دولت: معیشت مردم مهمترین مسئله است | روحیه کار و تلاش به جای فضای نه جنگ و نه صلح + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) توسعه برنامه هسته‌ای مشکوک اسرائیل با ساخت‌وساز در «دیمونا» + تصاویر دستگیری گسترده حامیان فلسطین در انگلیس | ۸۹۰ نفر در لندن بازداشت شدند (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش حماس به بمباران مدرسه «فارابی» غزه توسط اسرائیل واکنش یمن به حمله پهپادی به عمق اراضی اشغالی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) انصارالله یمن خطاب به صهیونیست ها: آنچه در انتظار شماست، بسیار سخت‌تر خواهد بود آزادی ۹۰۰ زندانی از اوین پس از حمله رژیم صهیونیستی | برقرای ملاقات‌ها ۳ روز پس از حمله تصاویری جدید از ضربه ویرانگر ایران به حیفا+ فیلم سئول از بازداشت صد‌ها کارگر کره‌ای در آمریکا خشمگین شد عراقچی خطاب به اروپا: به نفع‌تان است که مسیرتان را تغییر دهید شمار شهدای تجاوزگری رژیم صهیونیستی در غزه افزایش یافت (۱۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش نخست‌وزیر هلند به حوادث آمستردام

  • کد خبر: ۲۹۸۹۵۴
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۴
واکنش نخست‌وزیر هلند به حوادث آمستردام
نخست‌وزیر هلند گفت: «اجلاس سران اروپا تأثیر رویدادهای خاورمیانه بر دیگر نقاط جهان را مورد بحث قرار خواهد داد.»

به گزارش شهرآرانیوز، پلیس هلند گفته که بیش از ۶۰ نفر در جریان خشونت پیرامون بازی فوتبال در آمستردام دستگیر شده‌اند. همچنین رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۲ هواپیمای اضطراری را برای خروج شهروندان اسرائیلی به هلند اعزام می‌کند.

همچنین شهردار آمستردام امروز جمعه تایید کرد که امنیت در اماکن یهودی در این شهر تقویت خواهد شد.

به نقل از خبرگزاری فرانس ۲۴، «دیک شوف» نخست وزیر هلند امروز در اظهاراتی یکجانبه گفت که هدف قرار دادن شهروندان اسرائیلی در جریان بازی ۲ تیم فوتبال آژاکس و مکابی اسرائیل در آمستردام غیرقابل قبول است و تمامی عاملان این حملات هدف پیگرد قرار می‌گیرند.

وی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) با بیان اینکه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در تماس است، نوشت: «من با انزجار اخبار آمستردام را دنبال کردم.»

دیک شوف افزود: «اجلاس سران اروپا تأثیر رویدادهای خاورمیانه بر دیگر نقاط جهان را مورد بحث قرار خواهد داد، همانطور که دیروز در آمستردام اتفاق افتاد.»

نتانیاهو امروز پس از زخمی شدن هواداران فوتبال رژیم صهیونیستی در خشونت آمستردام، دستور اعزام ۲ هواپیمای امدادی را به هلند صادر کرد.

دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی نگفت که چه چیزی منجر به این اقدامات علیه شهروندان اسرائیلی شد، اما رسانه هلندی AT۵ گزارش داد که پنج شنبه شب بین هواداران در یک مسابقه لیگ اروپا که شامل مکابی تل‌آویو و آژاکس بود، درگیری رخ داد.

در این گزارش همچنین آمده که چندین مورد درگیری از جمله اقدام برای تخریب در مرکز آمستردام گزارش شده است.

سفارت اسرائیل در آمریکا نیز اعلام کرد صدها نفر از حامیان تیم فوتبال مکابی در پی خروج از استادیوم در آمستردام هدف خشونت قرار گرفتند.

در واقع این درگیری‌ها پس از آن رخ داد که هواداران مکابی تل‌آویو پس از شکست تیم‌شان در مسابقه در برابر آژاکس آمستردام، دست به اقدامات تحریک آمیز زدند و پرچم فلسطین را پاره کردند و آن را پایین آوردند و الفاظ توهین آمیز و ناپسند علیه فلسطینی‌ها به طور خاص، عرب‌ها به طور کلی به کار بردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->