مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد | توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته | جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا
سرخط خبرها

درمان‌های دارویی برای رفع شب ادراری کودکان توصیه نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۹۹۱۰۷
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
درمان‌های دارویی برای رفع شب ادراری کودکان توصیه نمی‌شود
فوق تخصص بیماری‌های کلیه کودکان و عضو هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: شب ادراری کودکان جزء آن دسته از مشکلاتی است که به مرور زمان برطرف می‌شود و معمولاً تا ۵ سالگی آنان طبیعی بوده و نباید به دین منظور درمان‌های دارویی انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر انوش آذرفر، اظهار کرد: در روز‌های اخیر با افزایش میزان مراجعات کودکان به بیمارستان‌های اطفال مواجه هستیم و اکثر این بیماران با مسائل و مشکلات گوارشی و اسهال و استفراغ مواجه بودند و توصیه اکید ما در این خصوص به والدین این است که دقت و توجه لازم را در خصوص رعایت بهداشت دست فرزندان خود و همچنین بهداشت مواد غذایی مصرفی به‌خصوص شست‌وشوی درست میوه‌ها داشته باشند.

وی تصریح کرد: در موضوع آلودگی هوا علائم خفیف‌تری در کودکان دیده شده و به این گروه سنی توصیه بر عدم خروج از منزل در مواقع آلودگی هوا و استفاده از ماسک در مواقع ضروری مانند رفت و آمد از خانه به مدرسه و بلعکس داریم.

عضو هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: سرفه شدید در طول شبانه‌روز به‌خصوص در زمان خواب شبانه در برخی از کودکان با علائم و مشکلات آلرژی مشاهده شده و برای این گروه مصرف شربت‌های سیتریزین و لوراتادین و با نظر پزشک متخصص اطفال کمک کننده است، مشکلی که ظرف مدت ۳ تا ۵ روز برطرف می‌شود و اگر نشد باید مجدد مورد معاینه قرار بگیرد و در صورت آزمایش، عکس برداری و دیگر اقدامات لازم و موردنیاز انجام شود.

دکتر آذرفر در رابطه با مشکلات و بیماری‌های کودکان در فصول سرد سال، بیان کرد: در فصل‌های پائیز و زمستان مشکلات و بیماری‌هایی همچون آنفلوآنزا در گروه‌های مختلف سنی از جمله کودکان مشاهده شده و معتقدیم که باید به منظور پیشگیری از این بیماری ویروسی قبل از رسیدن به روز‌های سرد سال نسبت به انجام واکسیناسیون آنفلوآنزا اقدام شود، واکسیناسیونی که انجام آن به گروه‌های حساس و پرخطر از جمله کودکان که سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند مورد تأکید است.

وی خاطرنشان کرد: موضوع دیگری در گروه سنی کودکان مطرح است بحث شب ادراری آنان بوده، مشکلی که به مرور زمان برطرف می‌شود و معمولاً تا ۵ سالگی آنان طبیعی بوده و نباید بدین منظور درمان‌های دارویی انجام شود.

فوق تخصص بیماری‌های کلیه کودکان با ذکر این نکته که شب ادراری کودکان و ناتوانی در کنترل شبانه ادرار از جمله مشکلاتی است که از سوی والدین مطرح می‌‎شود، تأکید کرد: یکی از کار‌هایی که در این خصوص انجام می‌شود استفاده از تشک زنگ دار و هشداردهنده) برای بیدار شدن کودک هنگام تخلیه ادرار بوده که مصرف آن برای رفع مشکل شب ادراری منعی ندارد و اینکه استفاده از این تشک عوارضی هم برای کودک ندارد، اما بهتر است که قبل از اتمام ۵ سالگی برای رفع این مشکل از تشک زنگ دار و هشدار دهنده استفاده نشود، کاری که معمولاً انجام آن به پس از این زمان که کودک به سن مدرسه نزدیک می‌شود توصیه می‌گردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->