با مهار کردن این پروتئین در بدن هرگز پیر نمی‌شوید کشف ۴۰ میلیارد تومانی کالای قاچاق در تهران؛ از تجهیزات پزشکی تا نوشابه‌های انرژی‌زا ۶ خوراکی طبیعی برای بهبود مشکلات گوارشی در پیاده روی اربعین واژگونی بیشترین عامل تصادفات زائران اربعین حسینی | سهم ثبت نام خراسان رضوی در سامانه سماح تا صبح امروز ۹ درصد است شناسایی ۲۷ مجرم و بررسی بیش از ۳۰۰۰ خودرو مشکوک در مرز شلمچه آسوده: ۶۰ درصد کمک مردم به کمیته امداد مربوط به ایتام و محسنین است وزیر بهداشت: در صورت جنگ، آماده‌ایم | حقوق دستیاران پزشکی ۳۰ درصد افزایش یافت قتل شوهر صیغه‌ای هنگام تهیه سالاد! کسب ۹ مدال جهانی توسط دانش‌آموزان مخترع ایرانی قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور: مرمت آثار تاریخی نیاز به حمایت بخش خصوصی و خیرین دارد جان باختن ۳ سرنشین خودروی ۲۰۷ در تصادف رخ به رخ با کامیون در سمنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) چرا معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان واریز نمی‌شود؟ یک فوتی و ۲۶ مصدوم در پی حادثه رانندگی در پارس‌آباد اردبیل (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زائران اربعین فقط از مرز مهران تردد نکنند شبکه تجارت محتوای مستهجن در اینستاگرام و انفعال در نظارت | چرا پلیس امنیت اخلاقی چشمش را روی شبکه‌های ضدخانواده بسته است؟ مرگ مشکوک پیرزن تهرانی پس از مواجه با ۳ سارق نقاب‌دار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | آیا هوای مشهد گرم‌تر می‌شود؟ آب‌لیمو با آب ولرم؛ شروعی ساده برای پاکسازی بدن و تقویت گوارش حمله ناجوانمردانه به پلیس در شب گذشته | جان‌باختن خداداد باقری یکی از حافظان امنیت در سراوان + عکس معرفی مسجد تاریخی «خسرو شیر» جغتای اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی بیماری دیگر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان بهزیستی: ۸۶ درصد کودکان کار، اتباع هستند و خانواده دارند نکات کاربردی برای مصرف درست مکمل‌های دارویی اصلاح احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان وزارت کشور به زودی انجام می‌شود پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور احتساب خدمت در جبهه به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور و اصلاح حکم بازنشستگی بازنشستگان + نحوه برخورداری تاریخ واریز حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری وضعیت مطلوب ذخایر خونی کشور (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) بازنشستگی «مشاغل سخت» را سخت‌تر نکنید! | تعیین سقف سنی برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور
سرخط خبرها

هشدار نسبت به اعمال جراحی زیبایی زیرزمینی| مراقب مداخله گران غیرپزشک باشید

  • کد خبر: ۲۹۹۵۸۲
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۲
هشدار نسبت به اعمال جراحی زیبایی زیرزمینی| مراقب مداخله گران غیرپزشک باشید
نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران نسبت به انجام جراحی‌های زیبایی زیرزمینی توسط مداخله‌گران غیرپزشک هشدار داد و گفت: اعمال جراحی زیبایی در خانه‌ها، زیرزمین‌ها و آشپزخانه توسط مداخله‌گران غیرپزشک برای سوداگری در حال انجام بوده و به سلامت مردم صدمه وارد می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نجات حسینی روز دوشنبه افزود: بیشترین عوارض عمل‌های زیبایی توسط افراد غیرمتخصصی ایجاد می‌شود که وارد حیطه عمل‌های زیبایی شده و آن را بدون تخصص انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه هر روز علم و تکنیک‌های جراحی جراحان در حال پیشرفت است، ادامه داد: ایران جزو ۲۰ کشور برتر دنیا در زمینه جراحی زیبایی است و در واقع در جامعه جهانی ایران حرفی برای گفتن دارد و همکاران بطور مکرر در کنگره‌های بین المللی مقاله ارائه می‌کنند و سخنرانی دارند و این انتقال دانش متقابل در کنگره‌ها بسیار مهم و اثرگذار است.

توریسم سلامت در حوزه جراحی زیبایی می‌تواند ارزآوری داشته باشد

رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران و نماینده ایران در انجمن بین‌المللی جراحان پلاستیک و زیبایی نیز گفت: پزشکان ایرانی در حوزه جراحی پلاستیک و زیبایی بسیار متبحر و به نام هستند و حتی ریاست انجمن‌های جراحان پلاستیک و زیبایی مطرح در دنیا را بر عهده دارند.

بابک نیکومرام با اشاره به برگزاری کنگره تخصصی پیشرفت‌های نوین در جراحی پلاستیک و زیبایی ۲۳ الی ۲۵ آبان ماه در مرکز همایش‌های سازمان مدیریت صنعتی، ادامه داد: امسال کنگره پیشرفت‌های نوین در جراحی پلاستیک و زیبایی ویژه فوق تخصصان جراحی پلاستیک در حالی در کشور ما برگزار می‌شود که جراحی پلاستیک ایران در دنیا شناخته شده و در صورتی که زیرساخت‌های لازم برای جذب توریسم سلامت در این بخش مهیا شود می‌تواند جزو ارزآورترین درآمد‌های کشور در بخش توریسم سلامت باشد.

وی تصریح کرد: جراحان پلاستیک ایرانی هر ساله بخش زیادی از درآمد خود را صرف تبادل دانش و شرکت در کنگره‌های معتبر دنیا کرده و از هیچ شرکتی و یا ارگان دولتی نیز کمکی دریافت نمی‌کنند، برای همین به دانش روز دنیا مسلط بوده و در جراحی پلاستیک و زیبایی سرآمد و خوشنام است.

به گفته وی، اگر بحث تحریم‌ها حل و زیرساخت‌ها برای جذب توریسم سلامت آماده و قوانین حمایتی از آن تصویب شود قطعا شرایط برای ارز آوری مناسب در کشور در حوزه جراحی زیبایی فراهم خواهد بود.

قاضی سعیدی جراح پلاستیک وزیبایی ایران نیز گفت: بر اساس مصوب وزارت بهداشت برای آنکه هر پزشک بتواند به کار خود ادامه دهد شامل دریافت امتیاز است که قسمتی از این امتیاز‌ها با شرکت در این کنگره‌ها حاصل می‌شود.

وی اظهارداشت: در این کنگره بناست تا از تجربیات پزشکان بیشتر استفاده شود و پزشکان ۵ مرکز استان شیراز، اصفهان، تبریز، اهواز و ساری و ۳ مرکز آموزشی در تهران پنل‌ها را در دست داشته و آن را مدیریت می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->