هدف گذاری برای تحقق کامل اهداف پروژه‌های عمرانی شهرداری مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ علوی مقدم: سال ۱۴۰۴ نویدبخش نشاط اجتماعی و توسعه ورزش در شهر امام رضا(ع) است تدوین بسته جامع سرمایه‌گذاری در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفت باید اقدامات شهرداری مشهد در زبان و ذهن مردم جاری شود ضمیری: نتیجه اقدامات مدیریت شهری کسب رضایت عمومی در سال ۱۴۰۳ بود شهردار مشهد مقدس: توسعه شهر در گرو تعامل سازنده ایست که در مدیریت شهری شکل گرفته است ناصحی: در سال ۱۴۰۴ شهرداری مشهد مکلف به ارتقای نشاط اجتماعی از طریق رویداد‌های ورزشی است چرا تصویب بزرگ‌ترین قرارداد خرید واگن اهمیت دارد؟ | شتاب مترو مشهد با خرید ۶۰ واگن قطار شهری + فیلم  اجرای ۵۳ عنوان اصلی فعالیت استقبال از بهار توسط معاونت خدمات شهری مشهد مجموع فروش صنایع‌دستی خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ به بیش از ۷۸ میلیارد تومان رسید نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴ تلاش‌های مدیریت شهری در دوره ششم به ثمر خواهد نشست خراسان رضوی با ۸۶ رویداد گردشگری در صدر کشور قرار گرفت | پیش بینی توسعه اقامتگاه‌های بومگردی روایت روزنامه «حبل‌المتین» از نخستین گلوله‌زنی به حرم مطهر امام رضا (ع) در ۱۱۹ سال پیش | ترکیدن بغض فقرا در صحن مقدس مشهد میزبان نمایشگاه بین‌المللی صنایع‌دستی و گردشگری با حضور کشور‌های منطقه می‌شود دبیریان: طرح جامع حمایت از سرمایه‌گذاران در شورای شهر مشهد تصویب شد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری باید با ایجاد بستر‌های اعتمادساز، مردم را به سرمایه‌گذاری در تولید ترغیب کند هوای مشهد امروز هم آلوده است (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۲۵ درصد نیاز آبی فضای سبز مشهد از پساب تامین می‌شود
سرخط خبرها

دیدار شهردار مشهد با شورای اجتماعی محلات منطقه ۹ و بیان مشکلات توسط رؤسای شورا (۲۳ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۹۸۲۳
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۸
دیدار شهردار مشهد با شورای اجتماعی محلات منطقه ۹ و بیان مشکلات توسط رؤسای شورا (۲۳ آبان ۱۴۰۳)
صبح امروز، شهردار مشهد در ادامه جلسات خود با رؤسای شورای اجتماعی محلات، با رؤسای شورای منطقه ۹ دیدار کرد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهردار منطقه ۹ امروز در دیدار شهردار با شورای اجتماعی محلات منطقه ۹، اظهار کرد: از شهردار مشهد تشکر می‌کنم که توجه ویژه به حوزه اجتماعی و فرهنگ و نگاه ویژه به شورای اجتماعی محلات دارند.

سعید حسینقلی‌زاده‌مقدم افزود: منطقه ۹ با ۴۰۰ هزار نفر جمعیت و ویژگی‌های شهری و اجتماعی که دارد، مدیران شهری را در منطقه به این سمت برده و خواهد برد که تعامل بسیار نزدیکی با اعضای شورای اجتماعی محلات داشته باشند. ۱۶ شورای فعال برای ۱۷ ناحیه در منطقه ۹ داریم.

وی بیان کرد: اعضای شورای اجتماعی محلات در حوزه‌های عمرانی، فرهنگی و ورزشی دغدغه دارند و حوزه‌هایی را که نگاه ویژه‌ای به تأمین امنیت آن محله و پاک‌سازی ناهنجاری‌ها دارد، پیگیری می‌کنند. ارتباط خوب اعضای شورا با حوزه انتظامی، آموزش‌وپرورش و سایر حوزه‌ها که نقش تأثیرگذاری در تعالی زندگی شهروندان دارند، باعث خیر و برکت شده است.

شهردار منطقه ۹ مشهد ادامه داد: اعضای شورای اجتماعی محلات در سال‌های اخیر، حوزه‌های عمرانی را رصد می‌کنند. برخی پروژه‌ها شروع شده، برخی در حال اجراست و بسیاری از پروژه‌ها هم در سال‌های گذشته تمام شده، اما هنوز اعضای شورای اجتماعی محلات نکات و پروژه‌هایی را دارند که پیگیری می‌کنند تا به نتیجه برسد.

وی خاطرنشان کرد: در چهار انتخاباتی که در شهر انجام دادیم، نقش شورای اجتماعی به عنوان هماهنگ‌کننده، پشتیبانی و تأمین و تجهیز منابع انسانی جای تقدیر دارد.

در این جلسه، رؤسای شورای اجتماعی محلات منطقه ۹ به بیان برخی دغدغه‌های خود پرداختند. از جمله پرتکرار‌ترین این دغدغه‌ها بحث پیاده‌روسازی و آسفالت خیابان‌ها بود. برای تبدیل میدان شهید کاوه به چهارراه درخواست به‌روزرسانی مجوز جمع‌آوری درختان مطرح شد. از زمان کرونا تا امروز، ساعت پایان کار اتوبوس‌رانی افزایش پیدا نکرد که برخی اعضا درخواست افزایش ساعت به نُه‌ونیم را مطرح کردند.

رئیس شورای اجتماعی محله شقایق یک مهم‌ترین معضل این محله را گره ترافیکی هفت‌تیر ۳۵، محل ورود اهالی، عنوان کرد و همچنین خواستار احیای قرارگاه آبادانی گلزار شهدا در پارک خورشید و تسریع فعالیت‌های عمرانی این بخش و بازگشایی اعتبارات پروژه‌های زودبازده ۱۴۰۳ شد.

رئیس شورای اجتماعی محله شقایق۲ خواستار همکاری مدیریت شهری در زمینه پروژه‌های زودبازده، تجهیز مجموعه‌های ورزشی، اجرای طرح‌های تفصیلی و تغییر نام شقایق۲ به صیاد شیرازی بود و مهم‌ترین مشکل این محله را تردد ون‌ها به داخل بافت حاشیه عنوان کرد.

بازگشایی انتهای بولوار عماد خراسانی و اتصال آن به دکتر شهرستانی، پیاده‌روسازی، عریض‌کردن انتهای بولوار شهید برونسی و تعیین تکلیف زمین‌های رهاشده در لادن و گلدیس از جمله خواسته‌های رئیس شورای اجتماعی محله لادن بود. رئیس شورای اجتماعی محله رضاشهر نیز خواستار حل معضل ترافیک انتهای بولوار فکوری به میدان شهید کاوه شد.

رئیس شورای اجتماعی محله آب‌وبرق مهم‌ترین چالش این محله را ترافیک و شلوغی آن و بزرگ‌ترین معضل را زنان خیابانی دانست و از شهردار، خواستار کمک در این زمینه شد. یکی از درخواست‌های رئیس شورای اجتماعی محله هنرستان نیز حضور نیروی انتظامی برای مقابله با فساد اخلاقی در پارک لاله بود.

رئیس شورای اجتماعی محله چهارچشمه نیز عنوان کرد که باوجود قرارگرفتن این محله در منطقه‌ای برخوردار، اما کم‌برخوردار بوده و نیازمند همت بیشتر برای بهبود پیاده‌رو و آسفالت، سامان‌دهی کال و جمع‌آوری سگ‌های ولگرد است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->