محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگ‌ترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو شهردار مشهد مقدس: جشنواره رمضان، فرصتی برای ایجاد شور و نشاط اجتماعی بود پیش بینی ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران و مجاوران به مقاصد تفرجگاهی در روز طبیعت شهردار مشهد مقدس: هدف جشنواره نورنما ایجاد حال خوب برای زائران و مجاوران است تقدیر استاندار خراسان رضوی از برگزاری جشنواره نورنما در مشهد جام رمضان شاخص‌ترین رویداد ورزشی مشهد است ویدئو| مراسم افتتاحیه نخستین رویداد ملی نورنما و جشن بزرگ عیدانه در عرصه میدان شهدا مشهد در حال برگزاری است ساماندهی بیش از ۱۱۰۰ صندوق هوشمند فطریه در مشهد مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد خبر داد: بازدید بیش از ۷ هزار نفر از باغ‌ گل‌های مشهد فعالیت ۲۴ساعته پارکینگ‌های مرکزی مشهد برای برگزاری نماز عید فطر آمادگی شهرداری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز عید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ رئیس شورای اسلامی مشهد مقدس: تقویت همدلی و نشاط اجتماعی، دستاورد سفره‌های افطاری ساده است
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: در حوزه حمل‌ونقل، هیچ حمایتی از شهرداری مشهد نمی‌شود

  • کد خبر: ۳۰۰۰۳۵
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۴
شهردار مشهد مقدس: در حوزه حمل‌ونقل، هیچ حمایتی از شهرداری مشهد نمی‌شود
شهردار مشهد مقدس گفت: در حوزه حمل‌ونقل، هیچ حمایتی از شهرداری مشهد نمی‌شود و مصوباتی هم که در دولت قبل در حوزه کمک به حمل‌ونقل عمومی بود، هیچ‌کدام عملیاتی نشد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندرشریف امروز (۲۴ آبان‌ ۱۴۰۳)، در مراسم تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی در محور رسالت با ورود ۱۰ دستگاه اتوبوس جدید اظهار کرد: هدف اصلی مدیریت شهری حال خوش مردم و نشاندن لبخند رضایت بر لب مردم بدون مسائل حاشیه‌ای است.

وی افزود: ممکن است مسائل مختلف کار را سخت کند، اما تلاش کردیم همان‌طورکه امام(ره) و مقام معظم رهبری تأکید کردند، «ما می‌توانیم» را به منصه ظهور برسانیم. شهرداری مشهد با حمایت‌های گوناگونی که در حوزه‌های مختلف از مدیریت شهری می‌شود، نگاه ویژه‌ای به حاشیه شهر داشته است که این نگاه ویژه باعث ارتقای سطح رفاهی مردم می‌شود.

قلندرشریف با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم در محور رسالت، حمل‌ونقل و کمبود اتوبوس بود، عنوان کرد: اتوبوس‌هایی که وارد شهر می‌شود، در مسیر‌هایی که جمعیت زیادی دارد و استفاده بیشتری از اتوبوس می‌شود، استفاده خواهد شد که یکی از محور‌ها، محور رسالت بود. ۱۰ دستگاه اتوبوس به این محور اضافه شده است و ده‌تا ده‌تا در مسیر‌های مختلف توزیع می‌کنیم.

شهردار مشهد مقدس ادامه داد: شعار «هر روز، یک اتوبوس» را مطرح کردیم که در حال عملیاتی‌کردن آن هستیم. تا ماه آینده، ۲۵ دستگاه دیگر وارد اتوبوس‌رانی مشهد می‌شود. به مترو و قطارشهری نیز نگاه ویژه‌ای شده که از فاز یک خط سه امسال بهره‌برداری خواهد شد. این خط از میدان شهدا، باب‌الجوا‌د(ع) و پایانه مسافربری عبور کرده و خطوط یک و دو را به حرم امام‌رضا(ع) وصل می‌کند.

وی با اشاره به اینکه باید در مجلس و دولت نگاه ویژه به مشهد شود، تصریح کرد: ارزان‌ترین خدمات در حوزه حمل‌ونقل و حوزه‌های دیگر، در مشهد وجود دارد. هر سفر ۱۵۰۰ تومان بوده که عددی نیست. ۱۰ تا ۱۵ درصد هزینه هر سفر از مردم اخذ می‌شود و یک ماه در سال هم رایگان است؛ اما در حوزه حمل‌ونقل، هیچ حمایتی از شهرداری مشهد نمی‌شود و مصوباتی هم که در دولت قبل در حوزه کمک به حمل‌ونقل عمومی بود، هیچ‌کدام عملیاتی نشد. این کمک را مطالبه می‌کنیم تا ما را همراهی کنند.

قلندرشریف اضافه کرد: حمل‌ونقل عمومی مشهد نگاه ویژه‌ای می‌خواهد؛ زیرا آلودگی هوا روزبه‌روز بیشتر می‌شود. تعداد روز‌های پاک مشهد کمتر شده است و به سمت ده،پانزده روز هوای پاک در سال می‌رویم؛ بنابراین بابد به سمت حمل‌ونقل عمومی و توسعه استفاده مردم از دوچرخه برویم. مدیریت شهری با همراهی همه و شورای شهر این کار‌ها را انجام می‌دهد. تمام هزینه‌ها غیر از بحث اوراق مشارکت که اصل و سود آن را شهرداری باید پرداخت کند، از منابع داخلی شهرداری و از جیب مردم برای خودشان استفاده می‌شود.

شهردار مشهد مقدس بیان کرد: ما در همه حوزه‌های شهری، در همه بخش‌ها کلان‌پروژه داریم. ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در شهر فعال است که تعداد زیادی از آن‌ها، کلان‌پروژه است. نکته ویژه کلان‌تر به همه بخش‌ها که نیاز‌های شهر را تعیین کند با توجه به همه محدوده‌های شهری مخصوصاً حاشیه شهر یک سیاست ملی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->