تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی پوشش بیمه‌ای اتباع خارجی قانونمند شد | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد
سرخط خبرها

صدور فیش حقوق آبان ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همراه با متناسب‌سازی، از عصر امروز (۲۳ آبان) + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۹۸۹۹
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳
  • ۹
صدور فیش حقوق آبان ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همراه با متناسب‌سازی، از عصر امروز (۲۳ آبان) + فیلم
حداقل‌بگیران تأمین اجتماعی هم قرار است ده درصد افزایش حقوق نسبت حقوق پایه خود داشته باشند. تا پایان سال نیز معوقات متناسب‌سازی پرداخت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست خبری کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران با حضور اصحاب رسانه صبح امروز در دفتر این مجموعه برگزار شد.

رئیس هیات مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران در رابطه با مشکلات امسال بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: کانون بازنشستگان تنها به دنبال اجرای قانون توسط دولت و مجلس است. ما همواره با اشاره به قانون کار و ماده ۴۱ آن، گفتیم که متناسب با نرخ تورم و بعد سبد معیشت خانوار کارگری، حقوق باید افزایش یابد و ماده ۹۶ و ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی باعث می‌شود این ماده قانون کار به بازنشستگان کارگری هم تسری می‌یابد.

علی دهقان‌کیا افزود: براساس قانون اساسی که قانون بالادستی است، قانون الزام در حوزه درمان رایگان و بیمه عمومی حق است که هنوز اجرا نشده است. بیشترین خدمت گیرنده از سازمان تامین اجتماعی، بازنشستگان هستند لذا نسبت به اموال سازمان مزبور هستند.

وی تصریح کرد: مصوبه افزایش حقوق ۲۰ تا ۲۸ درصدی کارکنان دولت ناامیدکننده است، زیرا متناسب با تورم نیست و حقوق سایر سطوح مزدی در شورای عالی کار و حقوق بازنشستگان قرار است بر این مبنا افزایش یابد. ما انتظار داشتیم که حقوق حداقل به نرخ تورم برسد. نه اینکه تورم ۴۰ درصد و بیشتر باشد و حقوق‌ها ۲۰ درصد افزایش یابد. اگر بحث ۲۰ و ۲۸ درصد در شورای عالی کار مطرح شود، مورد تایید جامعه کارگری نیست.

رئیس هیات مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران افزود: با اشاره به نسبت دوبرابری افزایش تورم و در مقابل افزایش مزد، گفت: تادیه دیون و طلب تامین اجتماعی از سوی دولت از مطالبات اصلی بازنشستگان است. بدهی کلی ما به ۹۰۰ هزار میلیارد تومان و بدهی جاری دولت به سازمان تامین اجتماعی طبق اعلام هیات امنای این سازمان ۳۴۱ هزار میلیارد تومان است. پیش بینی شده که دولت به تأمین اجتماعی خدمات بدهد، اما پولی نگیرد، اما این دردی دوا نمی‌کند. دولت باید آن ۲۶ قشر که فاقد کارفرما هستند را حل کند. زیرا حق بیمه آنان برعهده دولت است که نمی‌دهد.

وی تاکید کرد: ما نباید شاهد باشیم که در ماه‌های اول تصدی دولت خلاف شعار‌های رئیس جمهور درباره قانون‌گرایی عمل شود. بدهی دولت به تامین اجتماعی را با نرخ بهره ساده حساب کردند و هیات عمومی دیوان عدالت اداری رای به نفع ما صادر کرد و گفتند که نرخ بهره پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی باید به روز رسانی شود. همانطور که دیه و مهریه بروزرسانی می‌شود.

وی اضافه کرد: یکی از راهکار‌ها تهاتر سهام برای رد دیون تامین اجتماعی است. اما دولت خلاف اصل ۴۴ رفتار می‌کند. اکنون دولت ۲۰۰ هزار میلیارد تومان برای صندوق‌ها در بودجه سال آینده پیشنهاد داده، اما مشخص نیست چقدر آن برای تامین اجتماعی مصرف می‌شود. پیشنهاد ما این است که دولت حداقل ۳۰۰ هزار میلیارد تومان فقط به تامین اجتماعی در سال آینده بدهد.

این فعال حقوق بازنشستگان درباره تادیه بدهی امسال تامین اجتماعی گفت: امسال هم قرار بود طبق بودجه ۱۳۰ هزار میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهد که با متناسب‌سازی تازه فقط ۳۰ هزار میلیارد تومان آن را دادند.

تعداد بازدید : 251

متناسب‌سازی درست اجرا شود

رئیس هیات مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران با اشاره به تلاش مدیرعامل جدید تامین اجتماعی برای اجرای متناسب سازی گفت: ما برای اجرای صحیح این طرح باید بدهی دولت را به سازمان تامین اجتماعی بدهد و ما چیزی بیش از طلب سازمان را از دولت نمی‌خواهیم.

وی افزود: امشب احکام و فیش حقوق بازنشستگان با متناسب سازی در پروفایل افراد گنجانده می‌شود، اما ما به شیوه کار دولت در این حوزه اعتراض داشتیم. با همت کانون عالی بازنشستگان و سایر کانون‌های ما، مجلس مجاب شد که الحاقیه‌ای به بند (ر) ماده ۲۹ دولت موظف به اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی شد.

دهقان‌کیا با اشاره به اینکه مابه التفاوت افت نرخ ۹۰ درصد حقوق زمان برقراری نسبت به حداقل دستمزد سال ۱۴۰۳ معیار پرداخت متناسب سازی است، گفت: امروز بعداز ظهر متناسب سازی حقوق بازنشستگان و فیش‌های آن واریز و صادر می‌شود و ما این خبر خوش را به بازنشستگان اعلام می‌کنیم. حداقل بگیران نیز قرار است ده درصد افزایش حقوق نسبت حقوق پایه خود داشته باشند. تا پایان سال هم معوقات متناسب سازی پرداخت می‌شود.
منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
مجید
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۳
0
0
انشاالله حق به حق دار برسد.
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۳
0
0
فیش حقوقی بدون هیچ تغییری بارگذاری شده است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۴
0
0
چرا فیش حقوقی من مثل فیش حقوقی مهر ماه 1403 است وهیچ تغییری نکرده لطفا جواب بدهید
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۴
0
1
واقعا خجالت نمی کشید چند ماه هست شلوغ کردید متناسب سازی بازنشستگان من با بیش از 30 سال خدمت پنج سال هست بازنشست شدم فقط 300 هزارتومان بابت متناسب سازی 403 بهم تعلق گرفته خجالت اوره مسول محترم پول یک دبه ماست هم نیست شرم بر شما بازنشستگان گرفتید مسخره خدا فقط جوابتان را بده
بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۵
0
1
ممنون از همسان سازی تامین اجتماعی
مجتبی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۵
0
1
چرا ما همش ۱۱۰هزار تومان بیشتر شده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۵
0
0
باسلام بنده حداقل بگیر نیستم و متناسب سازی برای من ۴۰۰ تومان افزایش یافته یعنی این انصافه
دورقی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۵
0
1
باسلام، ای کاش صنعت‌ نفت هم،مثل شما، ۱۵روز، یافوقش ۸روز،قبلش فیش حقوقی امون رؤیت میکنند‌ .انگاری نمیدونیم که،بااین مستمری ۵۳ملیونی فکرمیکنند تاج روسرمون گذاشتند نه بخدا، هزارتامشکل وبدبختی ووام وبچه ونوه وعروس...
سید مصطفی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۶
0
0
ازکار افتادگی کسی ۱۵ سال بیمه پرداخت کرده مریضی که دست خود آدم نیست چرا نباید درمتناسب سازی حقو ق نباشد خیلی ازدارو که بیمه نیستند این تو کشور با این تورم زندگی نمیکند کمی منصف باشید خدا را درنظر بگیرید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->