مونوکسیدکربن دوباره قربانی گرفت؛ یک فوتی و شش مسموم در حوادث امروز اصفهان دستگیری ۶۳۰ نفر از اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد گرم می‌شود پیش‌بینی تداوم سرمای شبانه در ۵ مرکز استان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) حقوق یک ماه ۳ هزار کارگر در هالووین تهران دود شد نکاتی برای رزرو مطمئن بلیط اتوبوس در مسیر‌های پرتردد کشور فرماندار مشهد: طرح جیره‌بندی آب در حال بررسی است درباره فواید ارده که هم مقوی است و هم اصالتی باستانی دارد | منبع خالص انرژی و سلامتی آموزش نفس‌کش بودن! آزادی ۹۷۶ زندانی جرائم غیرعمد از ابتدای امسال تاکنون | ۱۶۵۰ میلیارد تومان پرونده بدهکاری مختومه شد شایع‌ترین مشکلات دندانی در کودکان چیست؟ این کودکان در آینده به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند ایمن‌سازی بیمارستان تأمین اجتماعی شهر مشهد نگاهی به پدیده پارتنر اجاره‌ای که این روزها کم‌وبیش در سایت‌های آگهی مشاهده می‌شود | همراهی اجاره‌ای چرا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۱ و بازنشستگان وزارت کشور اجرا نشده است؟ ۴ نوشیدنی مفید و طبیعی برای ازبین‌بردن سنگ کلیه مصرف ۲ عدد از این میوه پاییزی، یبوست شما را برطرف می‌کند میوه‌هایی که خطر کبد چرب را افزایش می‌دهند، کدام‌اند؟ | مراقب میوه‌های پرپتاسیم باشید نشستن طولانی‌مدت پشت میز چه پیامد‌هایی برای بدن دارد؟  با روند کنونی تخصیص منابع، تکمیل شبکه فاضلاب مشهد ۷۰ سال دیگر طول می‌کشد | تخصیص ۵۰ همتی برای پروژه ۳۵۰۰ همتی بازسازی پرونده قتل پیرمرد در  باغ شخصی اش، پس از  ۳۸ روز از  وقوع جنایت | متهم: قصد کشتنش را  نداشتم وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ایران درگیر یکی از طولانی‌ترین دوره‌های خشکسالی چند دهه اخیر! وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در مدارس برای همه مقاطع از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز می‌شود + فیلم
سرخط خبرها

سومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان ایران در مشهد گشایش یافت شد (۲۳ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۹۹۲۱
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰
سومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان ایران در مشهد گشایش یافت شد (۲۳ آبان ۱۴۰۳)
سومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان ایران امروز، بیست‌وسوم آبان، با حضور دانشمندانی از سراسر ایران و مهمانانی از سایر کشور‌ها در هتل نوین پلاس مشهد آغازبه‌کار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دبیر اجرایی سومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان ایران گفت: این کنگره به مدت سه روز از ۲۳ تا ۲۵ آبان ماه امسال و در محور‌های سرطان‌های دستگاه گوارش، سرطان‌های پوست، سرطان فک و صورت، تومور‌ها یا سارکوم‌های نسج نرم، سرطان پستان و سرطان تخمدان برگزار می‌شود.

دکتر احسان حسن‌زاده حداد افزود: همچنین هدف از برگزاری این کنگره معرفی درمان‌های پیش جراحی و درمان‌های پیشرفته و مدرن و به اشتراک‌گذاری جدیدترین یافته‌ها در زمینه سرطان از جمله جراحی سرطان، شیمی درمانی، پرتو درمانی و تمام درمان‌های جانبی مانند ایمنی درمانی (ایمونوتراپی) و نیز به اشتراک گذاشتن جدیدترین اطلاعات تکنیک‌های جراحی در این حوزه است.

وی ادامه داد: مخاطبان و شرکت کنندگان در این کنگره جراحان سرطان و تمام کسانی هستند که در زمینه سرطان فعالیت دارند از جمله همکاران رادیولوژیست و پاتولوژیست که آزمایش‌های تومور‌ها را برعهده دارند، جراحان گوش و حلق و بینی، متخصصان پوست، جراحان زنان و تمام رشته‌های دیگر جراحی، متخصصان رشته‌های هماتولوژی آنکولوژی و رادیوآنکولوژی که درمان‌های رادیوتراپی و شیمی درمانی را انجام می‌دهند که از سراسر کشور در این کنگره حضور دارند.

دبیر اجرایی سومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان ایران گفت: روز گذشته سه کارگاه مرتبط با این کنگره به صورت جراحی زنده برگزار شد که جراحان از سراسر کشور برای یادگیری تکنیک‌های این جراحی‌ها در این کارگاه‌ها حضور یافتند.

حسن زاده افزود: در این کنگره حدود ۳۰ سخنران شامل ۱۸ سخنران از سایر استان‌ها و بقیه از مشهد در پنج بخش تخصصی با موضوعات جراحی سرطان پستان، چالش‌های درمانی در سرطان معده پیشرفته، چالش‌های درمانی در سرطان تخمدان پیشرفته، چالش‌های جراح ساکروم خلف صفاق و چالش‌های جراحی تومور فک تحتانی سخنرانی خواهند کرد.

وی اضافه کرد: همزمان با برگزاری سومین کنگره بین المللی جراحی سرطان ایران، "نمایشگاه تجهیزات پزشکی"و "سمپوزیوم یک روزه تومور‌های استخوانی" توسط جراحان تومور استخوانی و جراحان اورتوپد و نیز "برنامه بازآموزی پرستاری" یک روزه در خصوص پرستاری از بیماران سرطانی برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی سومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان ایران با بیان این که دوره‌های اول و دوم این رویداد بین‌المللی در شیراز برگزار شد و دوره سوم آن با توجه به اهمیت و جایگاه مشهد در جراحی سرطان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است افزود: مشهد پیشرفت‌ها و موفقیت‌های بسیاری در حوزه جراحی سرطان کسب کرده است و بسیاری از جراحی‌های سرطان علاوه بر تهران در مشهد انجام می‌شود چرا که این شهر در حوزه جراحی سرطان از سایر شهر‌ها جلوتر است.

استادیار جراحی سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این رویداد بین‌المللی ۳۰۰ مهمان داخلی از نقاط مختلف کشور حضور دارند و سخنرانان خارجی از کشور‌های آلمان، انگلستان، آمریکا، کانادا و دیگر کشور‌های جهان به‌صورت مجازی و غیرحضوری با حاضران در این برنامه ارتباط برقرار می‌کنند.

حسن‌زاده ادامه داد: از مقالات ارسالی به دبیرخانه سومین کنگره بین المللی جراحی سرطان ایران، ۳۲ مقاله پذیرش شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->