آیا تاثیر معدل در کنکور حذف شد؟| شورای عالی انقلاب فرهنگی اطلاعیه داد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز جمعه ۵ بهمن ماه افشاگری نماینده مجلس: هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در محل دیگر رونمایی از مستند «رویای صادقه» در مشهد+ویدئو معاون دادستان کل کشور درباره آبیاری مزارع با پس‌آب‌های خام تذکر داد ۶ سرطانی که در کمین مصرف کنندگان دخانیات موزه‌ای در چین میزبان گنجینه‌های تاریخی ایران می‌شود جنوب کشور مقصد اصلی سفر‌های نوروزی ۱۴۰۴ باند مخوف سرقت‌های مسلحانه از گیم نت‌های مشهد متلاشی شد (۳ بهمن ۱۴۰۳)+ویدئو پرواز مشهد-کراچی از سر گرفته شد «فرانسه» محبوب‌ترین مقصد سفر در جهان خطر حفاری‌های غیرمجاز و تخریب در منطقه باستانی بازه هور حقوق و اضافه تدریس معلمان خریدخدمات، در بهمن ۱۴۰۳ به حسابشان واریز می‌شود آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهرستان مشهد با یک فوتی و دو مصدوم (۳ بهمن ۱۴۰۳) تشخیص بموقع سرطان روده موفقیت در درمان را افزایش می‌دهد شناسایی سالانه حدود ۱۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در خراسان رضوی تنش آبی به ۲۳ استان کشور رسیده است حکم بازداشت بشار اسد بار دیگر صادر شد سقوط یک هواپیمای نظامی در همدان (۳ بهمن ۱۴۰۳) مددکاران بیمارستانی چه خدماتی به بیماران ارائه می‌دهند؟ آتش سوزی مخازن ۱۸ هزار تنی انبار نفت شهرری (۳ بهمن ۱۴۰۳) غربالگری بیش از ۱۳ هزار نفر در زمینه بیماری سل، تاکنون (۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹۰ درصد جراحی‌ها به‌صورت کم‌تهاجمی در کشور انجام می‌شود مسجد چهاربرکه حاج رجبعلی لار، شاهکاری بر فراز آب ریاست گروه آسیا و اقیانوسیه در شورای حقوق بشر به ایران رسید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) | تا پایان هفته، هوای نسبتاً سرد بر استان حاکم خواهد بود اسیدپاشی مرد شکاک به همسرش و همکار او در تهران! درآمد گردشگری دنیا در سال ۲۰۲۴ چقدر بود؟ + جزئیات و آمار خبر حذف کلی آزمون آیین‌نامه رانندگی صحت ندارد معافیت اقامتگاه‌های گردشگری از افزایش پلکانی نرخ تعرفه آ‌ب‌بها شایع‌ترین سرطان در کشور کدام است؟
سرخط خبرها

درباره سرطان قلب بیشتر بدانیم

  • کد خبر: ۲۹۹۹۴۷
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
درباره سرطان قلب بیشتر بدانیم
سرطان قلب در واقع زمانی رخ می‌دهد که توده‌هایی سرطانی در بافت قلب به وجود می‌آید.

به گزارش شهرآرانیوز، این نوع سرطان، بسیار نادر است و بیشتر، بزرگسالان و افراد مسن را درگیر می‌کند. اغلب این تومور‌های قلبی، خوش خیم هستند و نوع بدخیم آن بسیار کم و نادر است.

به احتمال بسیار زیاد، تا به حال بار‌ها و بار‌ها در خصوص سرطان‌های مختلف شنیده‌اید و تا حدودی با بیشتر آنها آشنا هستید، ولی سرطان قلب به نظرتان کمی نا آشنا و غریب می‌آید.

حق هم دارید؛ چرا که این بیماری یکی از مشکلات کمتر شناخته شده حوزه سلامت و پزشکی است که با وجود نادر بودن آن، یک بیماری جدی و خطرناک به شمار می‌آید. در این مطلب به بررسی سرطان قلب، علل، علائم و راه‌های پیشگیری و درمان آن خواهیم پرداخت و ضمن آشنایی بیشتر با سرطان قلب، به صورت کامل در این خصوص اطلاعاتی را ارائه خواهیم کرد.

سرطان قلب در واقع زمانی رخ می‌دهد که توده‌هایی سرطانی در بافت قلب به وجود می‌آید. این نوع سرطان، بسیار نادر است و بیشتر، بزرگسالان و افراد مسن را درگیر می‌کند. اغلب این تومور‌های قلبی، خوش خیم هستند و نوع بدخیم آن بسیار کم و نادر است.

انواع سرطان قلب

تومور‌هایی که سرطان قلب را ایجاد می‌کنند، در ۲ گروه اصلی دسته بندی می‌شوند:

تومور‌های اولیه: تشکیل این تومور‌ها از بافت‌های قلب شروع می‌شوند و می‌توانند خوش خیم یا بدخیم باشند. نمونه‌ای از تومور اولیه بدخیم، “سارکوم قلبی” است.
تومور‌های ثانویه: این تومور‌ها از نقاط دیگر بدن به قلب سرایت می‌کنند؛ به عنوان مثال، سرطان ریه، سینه یا سایر سرطان‌ها می‌توانند سبب ایجاد این تومور‌ها در بافت قلب شوند.

دلایل ابتلا به سرطان قلب

علت دقیق سرطان قلب هنوز به طور کامل مشخص نیست؛ با این حال، عوامل خطر متعددی وجود دارند که می‌توانند احتمال بروز این بیماری را تقویت کنند:

سن: افراد مسن‌تر بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان قلب هستند؛ به عبارتی ریسک ابتلا به این بیماری با سن ارتباط مستقیم دارند.
سوابق ژنتیکی: اگر اعضای خانواده شما به سرطان مبتلا شده‌اند، احتمال ابتلا به این بیماری در شما نیز افزایش می‌یابد. در واقع عوامل وراثتی نیز می‌توانند در این خصوص، تاثیر گذار باشند.
بیماری‌های قلبی: برخی بیماری‌های قلبی و تنفسی می‌توانند خطر ابتلا به سرطان قلب را افزایش دهند.
عوامل محیطی: قرارگیری در معرض مواد شیمیایی، آلودگی هوا و اشعه‌های مضر و مخرب نیز می‌توانند بسیار خطرناک باشند و موجب افزایش ریسک ابتلا به این سرطان شوند.

علائم سرطان قلب

نشانه‌های سرطان قلب ممکن است مشابه علائم دیگر بیماری‌های قلبی باشد که برخی از مهم‌ترین آنها عبارت‌اند از:

آریتمی یا ریتم غیر طبیعی قلب

درد قفسه سینه: احساس فشار یا درد در ناحیه قفسه سینه می‌تواند نشانه‌ای از سرطان قلب باشد.
تنگی نفس: کاهش توانایی در تنفس، به ویژه در زمان انجام فعالیت‌های روزمره.
خستگی مزمن: منظور همان احساس خستگی شدید و مداومی است که با استراحت بهبود نمی‌یابد.
تورم: ورمی که در پا‌ها به ویژه در نواحی مچ، به دلیل احتباس مایعات رخ می‌دهد.

تشخیص سرطان قلب

برای تشخیص سرطان قلب، پزشکان معمولا از ترکیبی از روش‌های زیر استفاده می‌کنند:

آزمایشات تصویر برداری: مانند اکو کاردیو گرافی، MRI و سی تی اسکن.
بیوپسی: در برخی موارد، ممکن است پزشک نیاز به گرفتن نمونه بافت از قلب داشته باشد تا وجود سلول‌های سرطانی را با اطمینان تایید کند.
آزمایشات خونی: برخی از نشانگر‌های بیوشیمیایی می‌توانند به شناسایی بیماری کمک کنند.

درمان سرطان قلب

درمان سرطان قلب بسته به نوع و مرحله بیماری می‌تواند متفاوت باشد. مهم‌ترین و متداول‌ترین این روش‌ها شامل موارد زیر هستند:

جراحی: در صورت وجود تومور‌های بدخیم، جراحی، ضروری‌ترین اقدام است.
رادیوتراپی: برای کاهش اندازه تومور و کنترل علائم از اشعه استفاده می‌شود.
شیمی درمانی: شیمی درمانی به ویژه در مورد تومور‌های متاستاتیک، توصیه می‌شود؛ چرا که به از بین بردن سلول‌های سرطانی بسیار کمک خواهد کرد.

پیشگیری از سرطان قلب

پیشگیری از سرطان قلب کمی دشوار است؛ اما رعایت برخی نکات می‌تواند خطر ابتلا به آن را کاهش دهد:

داشتن سبک زندگی سالم: تغذیه مناسب و ورزش منظم، دو جزء جدایی ناپذیر یک سبک زندگی سالم هستند که می‌توانند به شدت به بهبود سلامت عمومی و همچنین بهبود سلامت قلب کمک کنند.
انجام معاینات منظم: انجام معاینات پزشکی به صورت دوره‌ای می‌تواند به شناسایی زود هنگام مشکلات کمک کند.
مدیریت استرس: استرس می‌تواند اثر منفی بر روی سلامت قلب داشته باشد. می‌توانید از برخی تکنیک‌های آرامش بخش کمک بگیرید تا این موضوع را به خوبی کنترل و مدیریت کنید. اگر تصور می‌کنید که انجام تمرینات و تکنیک‌های کنترل اضطراب برای شما دشوار است، می‌توانید از مکمل‌های کاهش استرس استفاده کنید.

منبع: عصر ایران 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->