غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم
سرخط خبرها

درخواست همکاری بایدن از ترامپ در موضوع آتش‌بس غزه

  • کد خبر: ۳۰۰۰۱۹
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۳
درخواست همکاری بایدن از ترامپ در موضوع آتش‌بس غزه
جو بایدن در جریان دیدار ۲ ساعته خود در روز چهارشنبه از رئیس جمهوری منتخب آمریکا خواست تا برای ایجاد توافق آتش‌بس غزه و آزادی اسرا میان رژیم صهیونیستی و حماس با یکدیگر همکاری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، «جو بایدن» رئیس‌جمهور دموکرات و در حال کناره‌گیری آمریکا می‌خواهد از دو ماه باقی مانده از دوران ریاست جمهوری خود برای شکستن بن‌بست طولانی مذاکرات بر سر توافق غزه استفاده کند. از سوی دیگر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا احتمالا خشنود خواهد شد که با یک بحران کمتر به روز تحلیف برسد.

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا در این رابطه گفت: «ما آماده‌ایم تا با تیم ورودی به‌طور مشترک و بر مبنای ۲ حزب همکاری کنیم تا هر کاری که در توان جمعی آمریکاست برای آزادی گروگان‌ها (اسیران صهیونیست نزد حماس)، چه زنده و چه مرده، انجام دهیم.»

سالیوان گفت که کاخ سفید «سیگنالی» به تیم ترامپ ارسال کرده که آماده است با آنها در مورد اسیران صهیونیست همکاری کند.

همچنین ۲ منبع آگاه به وب‌سایت آکسیوس گفتند، بایدن روز چهارشنبه در دفترش به مدت یک ساعت و نیم با خانواده‌های اسیران آمریکایی که در غزه نگهداری می‌شوند، دیدار کرد.

یک منبع گفت که خانواده‌ها تاکید کردند که وقت اسیر‌ها رو به اتمام است. منبع دیگری هم گفت، بایدن به این خانواده‌ها گفت که او و ترامپ توافق کرده‌اند که موضوع اسیران فوری است و می‌خواهند قبل از ۲۰ ژانویه آن را حل کنند.

این ۲ منبع مطلع گفتند که رئیس‌جمهور آمریکا به این خانواده‌ها گفته است که آنها کاملا حق دارند که از دست او عصبانی باشند. این منابع گفتند که خانواده‌های اسیران آمریکایی خواستار ملاقات با اکثر اعضای تیم تازه‌منصوب ترامپ با هدف تعامل فوری آنها با این موضوع شدند.

مقامات رژیم صهیونیستی می‌گویند که ۱۰۱ اسیر هنوز در غزه در دست حماس هستند و حداقل ۵۰ نفر از آنها زنده هستند. این در حالیست که آنها نه تنها هیچ تلاشی برای آتش‌بس انجام نمی‌دهند، بلکه در روند مذاکرات هم کارشکنی کرده و هر روز شروط تازه‌ای مطرح می‌کردند و همین موجب شده است تا رایزنی‌ها تا به امروز بی‌نتیجه بماند.

در همین حال، به گفته گروه‌های امدادی، وضعیت انسانی در غزه در پایین‌ترین حد خود از زمان آغاز جنگ مرگبار رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین قرار دارد. به گفته وزارت بهداشت غزه بیش از ۴۳۰۰۰ فلسطینی به شهادت رسیده‌اند. مذاکرات بر سر توافق آتش‌بس غزه و آزادی اسرا تقریبا سه ماه است که بدون مذاکره مهم بین رژیم صهیونیستی و حماس متوقف شده است.

۲ ابتکار اخیر مصر و ایالات متحده برای توافقی جزئی که شامل آزادی تعداد کمی از اسرا می‌شد، با تداوم حملات مرگبار صهیونیست‌ها، توسط حماس رد شد، زیرا به جنگ اجازه می‌داد پس از یک وقفه باز هم ادامه یابد. هفته گذشته، قطر اعلام کرد تلاش‌های میانجی‌گری خود را تا زمانی که رژیم صهیونیستی و حماس به طور جدی مذاکره نکنند، متوقف می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->