نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) سال ۱۴۰۴ به اتمام خواهد رسید مدارس مشهد و خراسان رضوی چند روز قبل از عید نوروز ۱۴۰۴ تعطیل می‌شوند؟ فرماندار مشهد: شهرداری و مدیریت شهری رویکرد بسیار خوبی در طرح‌های زودبازده داشتند معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: هزینه‌کرد ۷۵ میلیارد ریالی برای اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبراعظم(ص) شهردار مشهد مقدس: بسیاری از پروژه‌های این دوره مدیریت شهری با هدف رفع گرفتاری و مشکل چند دهه‌ شهروندان بود + فیلم خیابان «خواجه‌ربیع» روزی بلندترین خیابان مشهد بود بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد آرامستان‌های مشهد آماده برگزاری آیین‌های معنوی | نوروز و رمضان شهدایی پیشرفت دوربرگردان شرقی بولوار ابوطالب مشهد، طبق برنامه رمضان و نوروز، فرصت‌هایی برای توسعه گردشگری چند ساعت همراه کارگران لا‌ی روبی که با همه خطرها، پای کار می‌مانند | دریچه‌ای به کانال سیاه آماده‌سازی و پاک‌سازی ۷ محور ورودی مشهد برای میزبانی از زائران و مسافران نوروز ۱۴۰۴ هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) جلوه گری ۱۲۶ المان ویژه در مسیر نوبهار مشهد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) افتتاح پروژه بازگشایی معبر و امتداد بولوار دکترحسابی به همراه پنج پروژه عمرانی منطقه ۱۰ مشهد گلایه شهروندان شهرک قدس مشهد از کمبود امکانات و وعده‌های عمل نشده | چراغچی ۲۷ مشکل گشا می‌خواهد! روشنایی تقاطع‌های مهم مشهد با انرژی خورشیدی
سرخط خبرها

پژمان‌فر: شورا و شهرداری مشهد با سختی و جدیت تلاش می‌کنند تا خدمات بهتری به مردم ارائه شود

  • کد خبر: ۳۰۰۰۴۰
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
پژمان‌فر: شورا و شهرداری مشهد با سختی و جدیت تلاش می‌کنند تا خدمات بهتری به مردم ارائه شود
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: من شهادت می‌دهم امروز عزیزانی که در شورا و شهرداری حضور دارند، با سختی و جدیت تلاش می‌کنند تا خدمت بهتری به مردم ارائه شود و این حق مردم است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر امروز (۲۴ آبان‌ ۱۴۰۳)، در مراسم تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی در محور رسالت با ورود ۱۰ دستگاه اتوبوس جدید اظهار کرد: همه کمک کردند تا امروز قدمی در مسیر خدمت به مردم برداشته شد. شأن مردم و جایگاهی که ما باید در ارائه خدمت در آن قرار بگیریم، اجل از خدماتی است که ارائه می‌شود.

وی افزود: تلاش ما این است که خدمات شایسته‌تری را به شما برسانیم. امیدواریم روزی در کنار شما این رضایتمندی خوب را داشته باشیم. من شهادت می‌دهم امروز عزیزانی که در شورا و شهرداری حضور دارند، با سختی و جدیت تلاش می‌کنند تا خدمت بهتری به مردم برسد و این حق مردم است. این دوره شورای شهر، بدون حاشیه سعی کرد که تمام محور بحث‌هایش خدمت به مردم باشد.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: ما انتظار داریم شهردار و تیمشان این اطلا‌ع‌رسانی را در سال پیش رو به مردم داشته باشند. هر کیلومتر مترو ۳۰۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد، این کار بزرگی است که دیده هم نمی‌شود. اینکه اولویت شهر مشهد خدمات پایداری باشد که خیلی‌ها به این سمت نمی‌روند، کار مهمی است. این را به گوش مردم برسانید. اینکه فاز یک خط سه تا انتهای سال، راه‌اندازی می‌شود، اقدام بسیار بزرگی است که اگر قرار بود بعداً اجرا شود، هزینه بالاتر و مشکلات بیشتری در بر داشت.

پژمان‌فر در نهایت، خاطرنشان کرد: امیدوارکردن مردم امروز و در فضایی که دشمنان داخلی و خارجی و برخی جریانات تلاش می‌کنند نمک به زخم مردم بپاشند و مردم را ناامید کنند، مهم است و باید بگوییم در این شهر، باوجود همه مسائل و مشکلات کار می‌شود. وظیفه داریم خدمات را اطلاع‌رسانی کنیم و حتماً در موقعیت‌های مناسب، تصمیمات محکمی می‌گیریم تا این مسیر در شهر و کشور ادامه داشته باشد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->