حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم
سرخط خبرها

دو واحد صنعتی و معدنی در خراسان رضوی توسط رئیس جمهور افتتاح شد

  • کد خبر: ۳۰۰۲۶
  • ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۸
دو واحد صنعتی و معدنی در خراسان رضوی توسط رئیس جمهور افتتاح شد
دو واحد بزرگ صنعتی و معدنی تولید گندله آهن و کنسانتره سنگ‌آهن امروز ۲۲ خرداد ماه در سال جهش تولید توسط رییس جمهوری اسلامی ایران از طریق ارتباط ویدیوکنفرانس در منطقه سنگان شهرستان مرزی خواف واقع در جنوب شرقی خراسان رضوی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین مدرس خیابانی، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت،  علیرضا رزم‌حسینی، استاندار خراسان رضوی و  خداداد غریب‌پور،  رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) برای حضور در این مراسم به خواف سفر کردند.

 

این واحد‌های عظیم صنعتی که در شرایط تشدید تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران، بحران شیوع بیماری ویروسی همه‌گیر کرونا و بدون حضور حتی یک مهندس خارجی ساخته و دایر شدند در مجموع برای پنج هزار نفر بطور مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد کرده‌اند.


کارخانه‌های پنج میلیون تنی کنسانتره فولاد سنگان با سرمایه گذاری فولاد مبارکه و ۲.۵ میلیون تنی "سیمیدکو" (صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد) با سرمایه‌گذاری فولاد خوزستان در راستای سیاست‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت و برنامه‌های کلان ایمیدرو برای تامین خوراک صنعت فولاد و جلوگیری از خام فروشی راه‌اندازی می‌شود.

 

افزون بر ۵۰ درصد تجهیزات این کارخانه‌ها ساخت داخل بوده و تمام مراحل اجرای آت به دست باکفایت مهندسان و متخصصان ایرانی انجام شده است.

 

"واحد صنعتی معدنی توسعه فراگیر سناباد" یکی از صنایع بهره‌برداری شده امروز توسط حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی است که برای آن سرمایه‌گذاری ارزی ۱۱۷ میلیون یورویی و سرمایه‌گذاری ریالی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی صورت گرفته است.

 

این واحد صنعتی معدنی در منطقه سنگان خواف از این پس با تولید سالانه دو نیم میلیون تن گندله آهن ظرفیت تولیدی ایران را در این بخش زیرساختی افزایش داد.


مجموع سرمایه‌گذاری ارزی و ریالی صورت گرفته برای راه‌اندازی این طرح صنعتی معدنی ۱۸ هزار میلیارد ریال است.

 

با فعالیت تولیدی "واحد صنعتی معدنی توسعه فراگیر سناباد" برای ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شد.


واحد صنایع معدنی فولاد سنگان خواف خراسان دیگر طرح راه‌اندازی شده توسط رییس جمهوری اسلامی ایران است که برای اجرای آن ۴۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری صورت گرفت.

 

این واحد صنعتی بخش زیرساختی فولاد کشور که برای ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم ایجاد شغل کرده سالانه پنج میلیون تن کنسانتره سنگ‌آهن تولید می‌کند.

 

مجتمع سنگ‌آهن سنگان با ذخیره یک میلیارد تُن، یکی از ۱۰ معدن بزرگ سنگ‌آهن جهان و تامین‌کننده خوراک اولیه تولید ۱۷.۵ میلیون تُن کنسانتره، ۱۵ میلیون تُن گندله و پنج میلیون تُن سنگ‌آهن در حوزه صنایع فولادی جمهوری اسلامی ایران است.

 

مجموعه کانسار‌های سنگان با ۳۰ درصد ذخایر سنگ‌آهن کشور در گستره‌ای به طول ۲۲ کیلومتر و عرض ۱۰ کیلومتر در ۳۰۰ کیلومتری جنوب شرقی مشهد، ۴۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر خواف و ۱۸ کیلومتری شمال شرقی سنگان در جنوب شرقی خراسان رضوی و نزدیک مرز افغانستان قرار دارد.

 

مرکز شهرستان ۱۵۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.
منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->