سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشورماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

تکذیب پست‌گرفتن سهیل مهدی در باشگاه استقلال

  • کد خبر: ۳۰۰۵۷۱
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳
تکذیب پست‌گرفتن سهیل مهدی در باشگاه استقلال
مسئولان باشگاه استقلال اعلام کردند سهیل مهدی، یکی از متهمان پرونده فساد باشگاه مس رفسنجان، هیچ سمتی در این باشگاه ندارد و حضورش در این باشگاه مربوط به امور شخصی بوده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، حضور سهیل مهدی در باشگاه استقلال و اخبار منتشرشده درباره مشاورشدن او، موجی از شگفتی را در میان اهالی رسانه و کارشناسان به پا کرده و این سؤال به وجود آمده که چه‌طور متهم پرونده فساد باشگاه مس رفسنجان، در باشگاه استقلال پست مشاوره گرفته است؟

درحالی که رسانه‌ها اعلام کرده‌اند سهیل مهدی که یکی از متهمان پرونده باشگاه مس رفسنجان محسوب می‌شود و تخلفات او از سوی قوه‌قضائیه نیز به اثبات رسیده، در باشگاه استقلال پست مشاوره گرفته است، این خبر از سوی مسئولان باشگاه استقلال تکذیب شد.

حتی برخی خبرگزاری‌ها از انتصاب سهیل مهدی به عنوان مشاور در امور مربوط به حرفه‌ای‌سازی رونمایی کرده‌اند و متعاقباً فیلمی از این شخص در حال ورود به باشگاه استقلال منتشر شده است که به شایعات دامن می‌زند.

تحقیقات درباره دلیل حضور سهیل مهدی در باشگاه استقلال، نشان می‌دهد که نام‌برده هیچ سمتی در این باشگاه ندارد و باشگاه استقلال نیز به دنبال پست‌دادن به او نیست.

به گفته مسئولان باشگاه استقلال، حتی در این حضور، نام‌برده ملاقاتی هم با مدیرعامل باشگاه استقلال یا دیگر اعضای هیئت‌مدیره نداشته است و حضورش صرفاً کاری بوده و هیچ سمتی در این باشگاه ندارد.

به این ترتیب، خبر مربوط به مشاورشدن سهیل مهدی در باشگاه استقلال را باید به عنوان یک خبر غیرقابل‌استناد و نادرست تلقی کرد و آن‎طورکه از باشگاه استقلال خبر می‌رسد، سهیل مهدی، متهم پرونده فساد باشگاه مس رفسنجان، سمتی در این باشگاه ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->