اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی نگاهی به سریال وحشی به بهانه پایان فصل اول گزارشی از آمار فروش گیشه جهانی | «لیلو و استیچ» پیشتاز در گیشه سروش جمشیدی: تانک‌خور‌ها یک چیز دیگر برای من بود «افسانه سپهر» به سینماها می آید درباره محمدرضا حیاتی که خبر رحلت امام خمینی (ره) را به اطلاع مردم رساند درباره گونه «خاطره نویسی»، با نگاهی به کتاب تازه «روزنگار میرممتاز» | یادداشت های نماینده مشهد در مجلس شورای ملی
سرخط خبرها

پایگاه جامع فهرستگان ایران و جهان در کتابخانه آستان قدس رضوی راه‌اندازی می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۰۶۵۳
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۹
پایگاه جامع فهرستگان ایران و جهان در کتابخانه آستان قدس رضوی راه‌اندازی می‌شود
رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و اسناد آستان قدس رضوی خبر داد: از امکان راه‌اندازی پایگاه جامع فهرستگان ایران و جهان تا پایان سال جاری با دسترسی به دو و نیم میلیون منبع اطلاعاتی خبر داد.

الهام اسماعیلی| شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین سید جلال حسینی، امشب (۲۷ آبان ۱۴۰۳) در مراسم رونمایی از تازه‌های نشر آستان قدس رضوی و تقدیر از شهید یحیی سنوار، نویسنده کتاب «خار و میخک» که در بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، از پایگاه مقاومت به عنوان یک پایگاه مجازی یاد کرد و تاکید نمود: این پایگاه به عنوان یک پل ارتباطی قوی می‌تواند نسل‌های آینده را در بحث ترویج فرهنگ مقاومت یاری دهد.

وی کتابخانه آستان قدس رضوی را یکی از معتبرترین کتابخانه‌های دنیا دانست که با بیش از ۱۰۰ میلیون منبع اطلاعاتی، ظرفیتی بالا و تخصصی دارد که در اختیار پژوهشگران قرار می‌گیرد.

حسینی اظهار داشت: مکتب‌هایی مانند مکتب شهید سلیمانی و مکتب سید حسن نصرالله به مثابه جریان‌ها و خطوط راهبردی عمل می‌کنند و کتابخانه رضوی نقشی حیاتی در تامین مصالح و مواد برای پژوهشگران دارد.

او از پایگاه مقاومت به عنوان ابزاری پژوهشی و آموزشی موثر برای نویسندگان، فیلم‌سازان و مستندسازان یاد کرد که با دسترسی آسان از طریق کتابخانه دیجیتال و تنوع اطلاعاتی به روزرسانی می‌شود.

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و اسناد آستان قدس رضوی در ادامه به دو خبر خوش اشاره کرد و در این زمینه بیان داشت: کتابخانه رضوی با ظرفیت بالای خود به پیشران فرهنگی آستان قدس رضوی تبدیل شده است و انتظار می‌رود که در حوزه نسخه‌پژوهی به مرجعیت علمی در جهان دست یابد.

وی همچنین از امکان راه‌اندازی پایگاه جامع فهرستگان ایران و جهان تا پایان سال جاری با دسترسی به دو و نیم میلیون منبع اطلاعاتی خبر داد و اقدامات آستان قدس رضوی در حوزه مرجعیت علمی طی سال‌های اخیر را مثبت ارزیابی نمود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->