آغاز ثبت‌نام متقاضیان حضور در راهپیمایی اربعین+ لینک ثبت‌نام (۲۷ تیر ۱۴۰۴) اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: هویت هر انسان مستلزم کرامت اوست

  • کد خبر: ۲۹۹۴۲۷
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱
تولیت آستان قدس رضوی: هویت هر انسان مستلزم کرامت اوست
تولیت آستان قدس رضوی هویت هر فرد را مستلزم کرامت انسانی او دانست و گفت: اگر کرامت انسان گرفته شود، هویت او نیز از بین می‌رود.

الهام اسماعیلی | شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی امروز (۲۱ آبان ۱۴۰۳)، در اولین کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی که در تالار رودکی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، به اهمیت کرامت انسان اشاره کرد و گفت: زمانی که کرامت انسان گرفته شود، هویت او نیز از بین می‌رود و انسان بی‌هویت تحت تأثیر هر زشتی و پلیدی قرار می‌گیرد.

وی در ادامه، با تأکید بر برابری زن و مرد در دسترسی به منابع انسانی، خاطرنشان کرد: دین اسلام بر حفظ کرامت زنان و دختران تأکید دارد تا آن‌ها بتوانند در عرصه‌های مختلف علمی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی پیشرفت کنند.

تولیت آستان قدس رضوی همچنین به این نکته اشاره کرد که نباید به زنان به عنوان ابزاری و جنسیتی نگاه شود و آن‌ها باید به عنوان اعضای مؤثر اجتماعی توانمند شوند. آنان که زن را تشویق می‌کنند که مورد جلب توجه شهوت‌انگیز قرار گیرند، باید پاسخگو باشند.

وی همچنین به انتقاد از تمدن غرب پرداخت و گفت: تمدن غرب از یک سو کرامت زن را نابود کرده و از سوی دیگر از حقوق زنان سخن می‌گوید که این خود یکی از بزرگ‌ترین دروغ‌های غرب است.

مروی حجاب را فرصتی بزرگ برای حرکت در مسیر رشد و حضور اجتماعی مؤثر دانست و افزود: یکی از شعار‌های انقلاب اسلامی در برابر تمدن غرب، برگرداندن کرامت زن است تا به تعالی برسد و خانواده به عنوان کانونی برای کرامت‌بخشی شناخته شود.

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه، به نقش خانواده اشاره کرد و گفت: خانواده فقط مسئول تأمین نیاز جنسی نیست، بلکه کانون تربیت انسان و حفظ کرامت اعضای خانواده است.

وی همچنین به وقایع جاری در غزه و لبنان اشاره کرد و گفت: رژیم صهیونیستی تنها انسان‌ها را نمی‌کشد، بلکه دست به کشتار کرامت انسان‌ها و خانواده‌ها زده است. این در حالیست که جنگ مرسوم در دنیا جنگ با افراد نظامی است، نه خانواده‌ها و افراد بی‌سلاح.

مروی در پایان، تأکید کرد که کرامت انسانی یک حلقه مفقوده است و اگر از همین نقطه شروع کنیم و به تربیت انسانی و مواجهه با ناهنجاری‌ها بپردازیم، واژه «امربه‌معروف و ارشاد» محبوب‌ترین واژه خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->