جزئیات حراج گسترده سکه در مرکز مبادله از فردا (یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) بهره‌برداری از ۳۶ کلان‌پروژه برق‌رسانی شهری و روستایی هم‌زمان با دهه فجر در خراسان رضوی (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) بخشودگی جرائم کشاورزان خسارت‌دیده خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۲ ارتباط بیمه بیکاری با حق بیمه ناقص چیست؟ فاصله هزار تومانی دلار تهران تا ۹۰ هزارتومانی‌شدن | سکه از ۷۴ میلیون تومان هم عبور کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) نرخ دام کشتار افزایشی شد | قیمت امروز مرغ، تخم مرغ، گوشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) جایگاه‌های مخصوص عرضه بنزین سوپر وارداتی به زودی اعلام می‌شود اقساط وام ۲ میلیاردی خرید مسکن اعلام شد؛ اقساط ماهانه ۳۸.۶ میلیون تومانی اعلام نرخ طلا در مشهد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | حباب سکه چقدر است؟ توزیع گوشت گرم گوساله تنظیم‌بازار در مشهد آغاز شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تداوم رشد نرخ خودرو‌های خارجی (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش ۱۲ تا ۹۰ میلیونی قیمت‌ها رونمایی از کارت رفاهی با سقف اعتبار فردی ۳۰۰ میلیون تومان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات درخواست مجلس برای ساماندهی نیرو‌های نهضتی و پیش‌دبستانی تا نیمه اول ۱۴۰۴ پرداخت ۳ میلیون تومان عیدی به کارمندان منطقی نیست! | ۱۵ کالای اساسی به کارگران و ۵ دهک پایین جامعه پرداخت می‌شود رشد عجیب قیمت خودرو‌های داخلی (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | سورن ۲۷ میلیون گران شد قیمت برنج ایرانی قد کشید + علت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) ورود دلار به کانال ۸۸ هزار تومان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | طلا ۶ میلیونی و سکه ۷۰ میلیونی شد ثبت ۸ هزار و ۲۰۰ مأموریت اورژانس اجتماعی ۱۲۳ در خراسان رضوی | بیشترین تماس‌ها در حوزه کودک‌آزاری و خودکشی ثبت می‌شود + فیلم آخرین وضعیت پرواز‌های فرودگاه مشهد با توجه به شرایط جوی امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) آغاز حراج سکه‌های ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲ امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) برای ششمین هفته متوالی صعودی ماند نرخنامه پایان سال ۱۴۰۳ قالیشویی‌های مشهد اعلام شد | قیمت‌ها نسبت به سال گذشته افزایش نداشته است عیدی کارمندان و بازنشستگان دولت ابلاغ شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) +زمان پرداخت  قیمت امروز میوه و صیفی جات (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش قیمت ۵ قلم میوه در مشهد کشف ۱۳ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ زمان واریز یارانه بهمن‌ماه ۱۴۰۳ تغییر کرد؟ + مبلغ دقیق بازار مبادله ارز، سکه و طلا فردا (شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳) فعال است
سرخط خبرها

یک نماینده مجلس: دولت درصورت تصمیم‌گیری برای افزایش قیمت خودرو، از آذرماه حقوق‌ها را به دلار پرداخت کند

  • کد خبر: ۳۰۰۸۹۰
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲
  • ۱
یک نماینده مجلس: دولت درصورت تصمیم‌گیری برای افزایش قیمت خودرو، از آذرماه حقوق‌ها را به دلار پرداخت کند
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در واکنش به درخواست انجمن خودروسازان از معاون اول درباره افزایش ۸۰ درصدی قیمت خودرو‌های داخلی گفت: اگر دولت می‌خواهد این کار را به بهانه‌های مختلف انجام دهد بیایند حقوق ملت را هم از همین آذرماه به دلار بدهند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا سلیمی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره نامه انجمن خودروسازان به معاون اول رئیس‌جمهور و تقاضای افزایش ۸۰ درصدی قیمت خودرو‌های داخلی گفت: معاون محترم رییس‌جمهور صدای ملت را هم بشنود اگر قیمت‌های جهانی افزایش پیدا کرده است و می‌خواهند قیمت خودرو را افزایش دهند. بهتر است صدای ملت را هم بشنوند. مردم می‌گویند دولت هم حقوق مردم را هم به دلار بدهد تا حداقل قدرت خریدشان ثابت بماند.

وی ادامه داد: دولت باید پاسخگو باشد چراکه دولت در عزل و نصب در خودروسازی‌ها دخالت مستقیم دارد. آقای رییس‌جمهور، معاون اول و وزیر صمت در عزل و نصب‌ها دخالت دارند؛ چراکه سهم اندکی در این زمینه دارند و این سهم را واگذار هم نمی‌کنند به هر صورت اینجا باغی است که به راحتی نمی‌خواهند این باغ را از دست بدهند؛ چراکه میوه این باغ برای دولتی‌ها شیرین است و این برای همه دولت‌ها هم بوده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: دولت اول بیاید وظایف خود را به خوبی انجام دهد. الان دولت از جیب کل ملت یارانه انرژی را به صورت مستقیم و غیرمستقیم به خودروسازان می‌دهد؛ یعنی وقتی دولت به فولاد هم یارانه می‌دهد در واقع به اینها هم کمک می‌کند؛ بنابراین خودروسازان از جیب کل ملت استفاده می‌کنند.

سلیمی تصریح کرد: همچنین نرخ ارزی که به اینها داده می‌شود با ارز آزاد متفاوت است تسهیلاتی که به خودروسازان داده می‌شود مربوط به کل ملت است بنابراین اگر دولت می‌خواهد این کار را به بهانه‌های مختلف انجام دهد، بیایند حقوق ملت را هم از همین آذرماه به دلار بدهند.

وی ادامه داد: آقای پزشکیان بار‌ها اعلام کرده‌اند که برنامه هفتم و سیاست‌های ابلاغی را اجرا خواهند کرد به صراحت در برنامه هفتم آمده است که قیمت ارز ثابت باشد و تورم هم تک نرخی باشد، آقای پزشکیان هم گفته‌اند برنامه را اجرا می‌کنند. یک جا تکلیف‌شان را زمین گذاشته‌اند و به موضوع دیگری پرداخته‌اند حواس ملت و مردم را پرت نکنند ملت فراموش نکرده‌اند که آقای پزشکیان گفته‌اند برنامه‌ای ندارند و برنامه‌شان سیاست‌های کلی و برنامه هفتم است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه تثبیت قیمت ارز و تورم تک نرخی وظیفه دولت است، گفت: دولت باید این موضوع را درست کند. چرا وقتی قول داده‌اند که این برنامه‌ها را اجرا کنند، چشم در چشم مردم می‌اندازند و مسائل دیگری را مطرح می‌کنند؟

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۹
0
0
نمایندگان پخمه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->