تور موسیقی عرفان طهماسبی به بوشهر رسید فصل دوم لایواکشن وان پیس (One Piece) به زودی آغاز می‌شود + زمان پخش رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خاویر باردم به سریال تلویزیونی «تنگه وحشت» پیوست

  • کد خبر: ۳۰۱۱۲۶
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۳
خاویر باردم به سریال تلویزیونی «تنگه وحشت» پیوست
خاویر باردم قرار است در یک سریال تلویزیونی، به تهیه‌کنندگی استیون اسپیلبرگ و مارتین اسکورسیزی، با نام «تنگه وحشت» بازی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، اپل تی.وی سفارش سریالی را با اقتباس از «تنگه وحشت» داده که خاویر باردم یکی از نقش‌های اصلی آن خواهد بود.

درباره داستان سریال گفته شده است: توفانی برای آماندا و استیو باودن وکلای خوشبخت در راه است، چون مکس کدی (با بازی باردم)، قاتلی بدنام از گذشته آنها، از زندان آزاد می‎شود.

ساخت این سریال اولین بار سال ۲۰۲۳ گزارش شد، اما از بازیگری یاد نشد. گفته شده اپل ساخت ۱۰ قسمت آن را سفارش داده و نیک آنتوساکا به عنوان نویسنده، تهیه کننده اجرایی و مجری آن انتخاب شده است. استیون اسپیلبرگ و مارتین اسکورسیزی نیز تهیه کنندگان اجرایی خواهند بود.

این سریال بر اساس رمان جان دی مک‌دونالد به نام «جلادها» ساخته می شود که الهام‌بخش ساخت فیلمی در سال ۱۹۶۲ با بازی گریگوری پک با نام «تنگه وحشت» شد. پس از آن هم نسخه دیگری از آن در سال ۱۹۹۱ به کارگردانی اسکورسیزی و تهیه‌کنندگی اسپیلبرگ با بازی رابرت دنیرو و نیک نولته در نقش‌های اصلی ساخته شد. برای بازی در این فیلم رابرت دنیرو در بخش بهترین بازیگر مرد و جولیت لوئیس برای بهترین بازیگر نقش مکمل زن نامزد دریافت جایزه اسکار شدند و فیلم نامزد خرس طلای بهترین فیلم شد.

باردم علاوه بر ایفای نقش، تهیه کننده اجرایی سریال نیز خواهد بود. اسپیلبرگ با کمپانی آمبلین قبلاً با اپل در ساخت مجموعه «استادان هوا» داستانی درباره جنگ جهانی دوم و سریال «داستان‌های شگفت‌انگیز» همکاری کرده بود. فیلم «قاتلان ماه کامل» اسکورسیزی هم توسط اپل در سال ۲۰۲۳ اکران شد.

به جز این باردم در فیلم «اف یک» هم برای اپل بازی کرده است که ژوئن ۲۰۲۵ اکران خواهد شد. باردم برای بازی در «جایی برای پیرمردها نیست» جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را دریافت کرد. او همچنین برای بازی در فیلم‌های «پیش از شب فرا رسد»، «بیوتیفول» و «ریکاردو شدن» نامزد اسکار شده است. وی به تازگی بازیگر ۲ فیلم «تلماسه» هم بود و در نتفلیکس در فصل دوم «هیولاها» نقش اصلی را بازی کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->