جشنواره کوچه از امشب در بوشهر آغاز می‌شود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) معرفی نامزدهای سومین جایزۀ ادبی «چوک» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌منظور شرکت در مراسم تشییع پاپ عازم رم شد شبکه تلویزیونی کارمند افتتاح شد اعلام برنامه‌های هفته فیلم و عکس مشهد + جدول زمانبندی پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی
سرخط خبرها

آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۳ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۱۶۴۴
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶
آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۳ آذر ۱۴۰۳)
فیلم سینمایی «زودپز» به کارگردانی رامبد جوان، برای چندمین هفته متوالی در صدر جدول فروش سینما‌های خراسان رضوی قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم‌های سینمایی پرفروش در سینما‌های خراسان‌رضوی طی هفته گذشته به شرح زیر است:

۱. فیلم سینمایی زودپز به کارگردانی رامبد جوان، با فروش ۴۰ هزار و ۶۸۹ بلیت در ۸۸۵ سانس، ۲۰ میلیارد و ۴۶۴ میلیون و ۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۷ مهر ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۲. فیلم سینمایی صبحانه با زرافه‌ها به کارگردانی سروش صحت، با فروش ۳۲ هزار و ۳۵ بلیت در ۷۹۶ سانس، ۱۷ میلیارد و ۵۳۰ میلیون ریال فروش داشته است.

۳. انیمیشن ببعی قهرمان به کارگردانی حسین صفارزادگان و میثم حسینی، با فروش ۱۲ هزار و ۲۳۶ بلیت در ۳۶۰ سانس، ۴ میلیارد و ۶۶۱ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۴ مهر ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۴. فیلم سینمایی باغ کیانوش به کارگردانی رضا کشاورزحداد، با فروش ۱۰ هزار و ۲۶۸ بلیت در ۲۲۱ سانس، ۴ میلیارد و ۵۴۹ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۹ آبان ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۵ فیلم سینمایی پول و پارتی به کارگردانی سعید سهیلی، با فروش ۳ هزار و ۱۷۹ بلیت در ۱۳۰ سانس، یک میلیارد و ۴۷۴ میلیون و ۳۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۳ مرداد ۱۴۰۳ آغاز شده است..

۶. انیمیشن شنگول و منگول به کارگردانی کیانوش دالوند و فرزاد دالوند، با فروش ۲ هزار و ۶۹۴ بلیت در ۱۱۳ سانس، یک میلیارد و ۳۵۱ میلیون و ۷۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۳۰ آبان ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۷. فیلم سینمایی شهر گربه‌ها ۲ به کارگردانی سیدجواد هاشمی، با فروش ۳ هزار و ۵۴۴ بلیت در ۸۹ سانس، یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون و ۲۳۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۸. فیلم سینمایی مفت‌بر به کارگردانی عادل تبریزی، با فروش هزار و ۳۷۶ بلیت در ۹۵ سانس، ۷۲۶ میلیون و ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۹. فیلم سینمایی تگزاس۳ به‌کارگردانی سیدمسعود اطیابی، با فروش هزار و ۳۰۴ بلیت در ۷۵ سانس، ۶۳۹ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۸ خرداد ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۰. فیلم سینمایی قیف به کارگردانی محسن امیر یوسفی، با فروش هزار و ۲۲۳ بلیت در ۵۰ سانس، ۴۸۱ میلیون و ۸۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۱. فیلم سینمایی قلب رقه به کارگردانی خیرالله تقیانی‌پور، با فروش ۷۴۲ بلیت در ۳۹ سانس، ۳۸۱ میلیون و ۹۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۲. فیلم سینمایی در آغوش درخت به کارگردانی بابک خواجه‌پاشا، با فروش ۴۶۰ بلیت در ۱۴ سانس، ۲۲۰ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۳. فیلم سینمایی شه‌سوار به کارگردانی حسین نمازی، با فروش ۳۶۳ بلیت در ۲۴ سانس، ۱۷۸ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۴. فیلم سینمایی هفتاد سی به کارگردانی بهرام افشاری، با فروش ۲۳۲ بلیت در ۳۶ سانس، ۱۴۲ میلیون و ۲۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۷ آذر ۱۴۰۳ آغاز می‌شود.

۱۵. فیلم سینمایی ایلیا جستجوی قهرمان به کارگردانی سیدعلی موسوی‌نژاد، با فروش ۳۶۲ بلیت در ۳ سانس، ۱۰۸ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال فروش داشته است. این فیلم از ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۶. فیلم سینمایی استاد به کارگردانی سیدعماد حسینی با فروش ۲۳۶ بلیت در ۱۴ سانس، ۱۰۲ میلیون ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۸ مهر ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۷. فیلم سینمایی سه‌جلد به کارگردانی مهدی اسماعیلی با فروش ۱۷۴ بلیت در ۳۵ سانس، ۹۶ میلیون و ۴۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۶ آبان ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۸. فیلم سینمایی نبودنت به کارگردانی کاوه سجادحسینی، با فروش ۱۵۸ بلیت در ۲۶ سانس، ۸۹ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۶ آبان ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۹. فیلم سینمایی آغوش باز به کارگردانی بهروز شعیبی، با فروش ۱۲۳ بلیت در ۱۱ سانس، ۶۷ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۲۰. فیلم سینمایی ملاقات با جادوگر به کارگردانی حمید بهرامیان، با فروش ۸۲ بلیت در ۵ سانس، ۵۲ میلیون و ۱۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۲۱. فیلم سینمایی شبگرد به کارگردانی فرزاد موتمن، با فروش ۱۲۴ بلیت در ۲۰ سانس، ۴۸ میلیون و ۷۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۹ آبان ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۲۲. فیلم سینمایی آنها مرا دوست داشتند به کارگردانی محمدرضا رحمانی، با فروش ۳ بلیت در ۱ سانس، ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۵ مهر ۱۴۰۳ آغاز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->