روبه‌روی زخم‌های درونی | نگاهی به تئاتر «برچسب» در تماشاخانه کربن مشهد سایه‌روشنِ اجرا‌های نمایشی در سالن اصلی تئاتر مشهد | تظاهر به قانون‌مندی یا مدارا با بی‌قانونی؟! حمایت ستاره‌های هالیودی از غزه روی فرش قرمز ونیز مروری بر سریال‌های تازه تلویزیون برای شب‌های پاییز و زمستان محسن میهن‌دوست؛ پژوهشگر خراسانی که نیم‌قرن پای افسانه‌ها نشست صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ جایزه شعر «ساعد باقری» برگزار شد فیلم‌های دیدنی آخر هفته در قاب تلویزیون (۱۳ و ۱۴ شهریور ۱۴۰۴) «افتو» از «کارناوال» جدا می‌شود | سریالی جدید در راه است فتوکال اکران فیلم «ناتوردشت» با حضور عوامل واکنش داغ حدادعادل به جنجال «کروچنده» | آیا رسانه‌ها مقصرند؟ کتابخانه ۱۰۰ ساله مشهد در آستانه تخریب است «لبوبوی شهر جادو» به زودی روی صحنه می‌رود | فرهنگسازی نخریدن اقلام غیرضروری تأمین تداوم فرهنگی با «فرهنگ‌کارت» مروری بر کتاب «آشوب: نقاط عطف برای کشورهای بحران زده» | کلیدهای طلایی برای عبور از بحران فاطمه گودرزی: به هیچ وجه ایران را رها نمی‌کنم خانه سینما از حضور در کمیته انتخاب فیلم برای معرفی به اسکار کناره‌گیری کرد گفت‌وگو با متانت محبی درباره کتاب جدیدش، «فرعی مینا» | نمی‌توان مرز روشنی میان تجربه و تخیل کشید
سرخط خبرها

مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۱۲۷۸
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳
مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
هم‌زمان با فرارسیدن هفته کتاب، مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» با حضور جمعی از مسئولان و فعالان در حوزه کتاب و کتابخوانی در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هم‌زمان با سی‌ودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» استان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان و کتابداران کتابخانه‌های عمومی استان برگزار شد، از مجموعه تلاش‌های یک‌ساله خیران حوزه کتاب و کتابخوانی، کتابداران منتخب و کتابخوانان کتابخانه‌های عمومی استان تقدیر به عمل آمد.

حسین نوربخش، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان خراسان رضوی، درباره برگزاری این مراسم به شهرآرانیوز گفت: هم‌زمان با سی‌ودومین هفته کتاب جمهوری اسلامی، امسال نیز مراسمی برای تقدیر از همکاران کتابخانه‌های عمومی، واقفان و خیران حوزه کتاب و کتابخوانان برگزار شد.

وی با اشاره به فعالیت ۱۵۴ کتابخانه عمومی در استان خاطرنشان کرد: در استان خراسان رضوی، ۱۳ کتابخانه سیار نیز داریم که از نظر کمی و کیفی در سطح کشور حائز رتبه برتر هستند. ضمن اینکه در مراسم سی‌ودومین هفته کتاب که ۲۴ آبان‌ماه در تهران برگزار شد، نمایندگان استان خراسان رضوی در ۳ حوزه بهترین کتابخانه، بهترین کتابدار و بهترین کتابدار سیار حائز رتبه برتر شدند.

نوربخش افزود: در حوزه توسعه کتابخانه‌های عمومی استان، امسال ۱۳ کتابخانه تا پایان سال افتتاح خواهد شد و در نتیجه آن، ۱۸ درصد به زیربنای کتابخانه‌های عمومی استان افزوده می‌شود و رتبه استان خراسان رضوی را در این زمینه از رتبه پنجم به رتبه سوم کشور می‌رساند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->