بیژن اشتری، مترجم نام‌آشنا، درگذشت (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + علت مرگ هوشنگ مرادی کرمانی، نویسنده پیشکسوت، در بیمارستان بستری شد بزرگداشتی برای حسن پورشیرازی و فرشته صدرعرفایی در جشن منتقدان سینما مستند «سرزمین ستاره‌ها» روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما رفت همکاری رابرت دنیرو و بن استیلر در فیلم «ملاقات با والدین» برگزاری مراسم گرامیداشت زنده‌یاد فریدون شهبازیان نگاهی به پرفروش‌های سینمای ایران در یک ماه اخیر | رضا عطاران و پژمان جمشیدی پیشتاز در گیشه سقوط از بام انسانیت به چاه درندگی اکران فیلم «آدم نمی‌شوند» پس از ۷ سال وقفه پوستر نمایش قرنطینه رونمایی شد + عکس واکنش حامد بهداد به قتل دلخراش الهه حسین‌نژاد + عکس کتاب «تا اطلاع ساموی» منتشر شد | داستانک‌های خوش‌خوان با لهجه‌های شیرین آغاز بلیت فروشی کنسرت حمید حامی فیلم کوتاه «دار» در راه ارمنستان اسکورسیزی و دنیرو در جشن سی‌سالگی فیلم کازینو بهرام افشاری با جوجه تیغی روی صحنه تئاتر مشهد
سرخط خبرها

مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۱۲۷۸
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳
مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
هم‌زمان با فرارسیدن هفته کتاب، مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» با حضور جمعی از مسئولان و فعالان در حوزه کتاب و کتابخوانی در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هم‌زمان با سی‌ودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» استان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان و کتابداران کتابخانه‌های عمومی استان برگزار شد، از مجموعه تلاش‌های یک‌ساله خیران حوزه کتاب و کتابخوانی، کتابداران منتخب و کتابخوانان کتابخانه‌های عمومی استان تقدیر به عمل آمد.

حسین نوربخش، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان خراسان رضوی، درباره برگزاری این مراسم به شهرآرانیوز گفت: هم‌زمان با سی‌ودومین هفته کتاب جمهوری اسلامی، امسال نیز مراسمی برای تقدیر از همکاران کتابخانه‌های عمومی، واقفان و خیران حوزه کتاب و کتابخوانان برگزار شد.

وی با اشاره به فعالیت ۱۵۴ کتابخانه عمومی در استان خاطرنشان کرد: در استان خراسان رضوی، ۱۳ کتابخانه سیار نیز داریم که از نظر کمی و کیفی در سطح کشور حائز رتبه برتر هستند. ضمن اینکه در مراسم سی‌ودومین هفته کتاب که ۲۴ آبان‌ماه در تهران برگزار شد، نمایندگان استان خراسان رضوی در ۳ حوزه بهترین کتابخانه، بهترین کتابدار و بهترین کتابدار سیار حائز رتبه برتر شدند.

نوربخش افزود: در حوزه توسعه کتابخانه‌های عمومی استان، امسال ۱۳ کتابخانه تا پایان سال افتتاح خواهد شد و در نتیجه آن، ۱۸ درصد به زیربنای کتابخانه‌های عمومی استان افزوده می‌شود و رتبه استان خراسان رضوی را در این زمینه از رتبه پنجم به رتبه سوم کشور می‌رساند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->