تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع)
سرخط خبرها

پیکرهای مطهر ۱۴ شهید گمنام دفاع مقدس وارد مشهد شد (۶ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۲۲۱۱
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵
پیکرهای مطهر ۱۴ شهید گمنام دفاع مقدس وارد مشهد شد (۶ آذر ۱۴۰۳)
صبح امروز، مراسم استقبال از پیکرهای مطهر ۱۴ شهید گمنام دفاع مقدس با حضور جمعی از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، نیرو‌های نظامی و انتظامی و مسئولان استان خراسان رضوی در فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح امروز و در مشهدالرضا(ع)، مراسم استقبال از پیکرهای مطهر ۱۴ شهید گمنام دفاع مقدس با حضور جمعی از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، نیرو‌های نظامی و انتظامی و مسئولان استان خراسان رضوی در فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد برگزار شد.

چهارده پیکر به تعداد پیکر‌های مطهر شهیدانی که در جنگ بدر و در کنار رسول خاتم و پیامبر رحمت(ص)، در جدال با مشرکان شهد شهادت نوشیدند، با این تفاوت که این عزیزان پس از گذشت بیش از ۱۳ قرن، در جایی که خاک و ناموس و مردمانشان در معرض خطر قرار گرفته بود، جان به کف گرفتند و به میدان زدند و دلیرانه ایستادند تا شهادت، روزی و قسمت آن‌ها شد و حتی پیکر‌های آن‌ها هم به عزیزانشان نرسید تا در گمنامی و خوشنامی، به دیدار پروردگار خود بروند.

پیکرهای مطهر ۱۴ شهید گمنام، امروز به مشهدالرضا(ع) وارد شد تا در آستانه فرارسیدن دهه فاطمیه و سالروز شهادت حضرت زهرا (س)، رایحه شهادت را در سراسر استان خراسان رضوی پراکنده کنند و مردم دیار عالم‌آل‌محمد(ص) و امام مهربانی را از توفیق حضور خود بهره‌مند کنند.

آن‌گونه که سردار سرتیپ‌دوم پاسدار «حسنعلی یوسفعلی‌زاده»، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی، به شهرآرانیوز گفت، قرار است این پیکر‌های مطهر تا سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در ۷ محور در شهرستان‌های استان خراسان رضوی بدرقه و تشییع شوند و پس از برگزاری مراسم وداع در شب شهادت زهرا(س) و مراسم تشییع در سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در حرم مطهر رضوی، به نقاطی که برای تدفین مشخص شده است، منتقل شوند.

گفتنی است فقط پیکرهای مطهر چهار شهید از جمع این شهدا، در استان خراسان رضوی به خاک سپرده خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->