ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست برگزاری سیزدهمین گردهمایی سالانه متصدیان مجتمع‌های میان‌راهی آستان قدس رضوی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳) علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۵ اسفند ۱۴۰۳) استفاده از عناوین جعلی در مهر نظام پزشکی ممنوع شد افزایش دو برابری خطر سکته مغزی در میان جوانان سیگاری دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ ابلاغ شد
سرخط خبرها

طرح تشویقی کمیته امداد برای مهاجرت معکوس مددجویان حاشیه شهر

  • کد خبر: ۳۰۱۲۸۸
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۴
طرح تشویقی کمیته امداد برای مهاجرت معکوس مددجویان حاشیه شهر
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: مددجویانی که مهاجرت کرده و در حاشیه شهر هستند اگر به روستا و زادگاه خود بازگردند، به آنان هم مسکن رایگان خواهیم داد و هم اشتغال برایشان ایجاد خواهیم کرد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) و محمدرضا قلندرشریف، شهردار مشهد بابت قطعه زمینی در بلوار پنجتن مشهد با یکدیگر دیدار داشتند که سند آن به صورت رسمی به کمیته امداد امام خمینی(ره) واگذار شد.

سید مرتضی بختیاری در این دیدار که در دفتر شهرداری مشهد برگزار شد، گفت: از شهردار، شورای اسلامی شهر مشهد، استاندار خراسان رضوی و فرماندار مشهد تشکر می‌کنم که باعث رقم خوردن چنین اتفاق بزرگی شدند. کار بزرگی برای جامعه هدف کمیته امداد امام خمینی (ره) در مشهد شکل گرفت. یک قطعه زمین در بلوار پنجتن مشهد وجود داشت که مراحل قانونی آن انجام شد و امروز سند آن به صورت رسمی در اختیار کمیته امداد قرار گرفت.

وی افزود: عزیزانی در آنجا اسکان داده خواهند شد که سابقه سکونت در مشهد را داشته باشند. تمام ضوابطی که مربوط به شهرداری است را دقیقا رعایت خواهیم کرد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: ۲۰۰ واحد از ۳۴۰ واحد آن بیش از ۹۰ درصد پیشرفت داشته است. ۱۴۰ واحد باقیمانده را هم فعال خواهیم کرد. تفاهم‌نامه و قرارداد آن با بنیاد مسکن نیز امضا شده است.

بختیاری یادآور شد: همه دست به دست یکدیگر داده‌اند تا این عزیزان که بعضی از آنها بیش از ۴ یتیم دارند اسکان داده شوند.

وی افزود: شهردار مشهد و رئیس شورای شهر مشهد تاکید داشتند که این حرکت‌ها حاشیه‌نشینی را تقویت نکند. مددجویانی که مهاجرت کرده و در حاشیه شهر هستند اگر به روستا و زادگاه خود بازگردند، به آنان هم مسکن رایگان خواهیم داد و هم اشتغال برایشان ایجاد خواهیم کرد تا باعث ایجاد مهاجرت معکوس شویم.

هبه قطعه زمینی از شهرداری مشهد به کمیته امداد جهت رفع مشکلات مسکن نیازمندان

محمدرضا قلندرشریف، شهردار مشهد نیز در این جلسه تصریح کرد: یکی از موضوعات مهم که در حوزه خانوادگان تحت پوشش کمیته امداد که جزو نیازمندان واقعی محسوب می‌شود، بحث مسکن است.

وی افزود: فعالیت بسیار خوبی در کمیته امداد صورت می‌گیرد. یک پروژه چندین ساله‌ای در مشهد وجود داشت که با مشکلاتی همراه شده بود. با همتی که در شورای شهر مشهد و شهرداری مشهد شکل گرفت، خوشبختانه این مشکل حل شد و سهم شهرداری به کمیته امداد هبه شد.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: انشاالله با پیشرفتی که این پروژه داشته است به زودی در اختیار خانواده‌های نیازمند قرار خواهد گرفت و بخشی از مشکلات این خانواده‌ها در حوزه مسکن رفع خواهد شد.

ناصحی: مشهد دیگر پذیرش مهاجر ندارد

مهدی ناصحی، رییس شورای شهر مشهد، نیز در این جلسه بیان کرد: یکی از مسائل مهم حاشیه شهر مشهد، اسکان محرومین است. تراکم جمعیت در این مناطق، ارائه خدمات را برای ما سخت کرده است.

وی ادامه داد: از کمیته امداد درخواست داریم که در طراحی و جانمایی پروژ‌ها به دنبال جمعیت‌پذیری جدید در پروژه نباشند. تقاضای ما این است اولویت را به جابجایی مردم در این منطقه قرار دهند. یعنی از شهر‌های دیگر در این مناطق کسی ساکن نشود، چرا که به اندازه کافی در حاشیه شهر مشهد، گروه‌های مختلف مهاجر را شاهد هستیم و مشهد دیگر پذیرش مهاجر ندارد.

ناصحی اضافه کرد: هدف ما ارتقای شاخص‌های زندگی در حاشیه شهر است. پیش از این ۱۳ درصد از بودجه شهرداری به این مناطق اختصاص داشت، اما امروز ۵۶ درصد بودجه شهرداری مشهد را به مناطق حاشیه شهر اختصاص داده‌ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->