مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان

  • کد خبر: ۳۰۱۴۳۹
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان
وزیر آموزش و پرورش از تخصیص ۲.۲ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل مصوبات سفر رئیس جمهور برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در سیستان و بلوچستان خبرداد و تأکید کرد: این اعتبار به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و ایجاد تحولی بزرگ در زیرساخت‌های آموزشی استان اختصاص خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی روز پنجشنبه (یکم آذر ۱۴۰۳) در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های دانش‌آموزان زاهدانی، با تأکید بر لزوم توسعه و تقویت مقوله مهارت‌آموزی در بین دانش‌آموزان اظهار کرد: هدف از برگزاری چنین‌نمایشگاه‌هایی، معرفی و کشف استعدادها و توانمندی‌های دانش‌آموزان در حوزه‌های مختلف است.

وی با اشاره به استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در این زمینه افزود: با توجه به سند تحول بنیادین باید برای تمام دانش‌آموزان، زمینه فراگیری مهارت‌های مورد علاقه آنان فراهم شود.

وزیر آموزش و پرورش بر لزوم توسعه و تقویت مقوله مهارت آموزی در بین دانش‌آموزان تاکید کرد و گفت: دانش‌آموزان باید مهارت‌های پایه‌ای را فرا گیرند.

وی بیان کرد: برای رفع چالش‌های آموزشی در سیستان و بلوچستان لازم است کارگروهی متشکل از وزارت آموزش و پرورش، سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس و مجمع خیران تشکیل شود تا مناطق محروم و نیازمند فضای آموزشی به‌درستی اولویت‌بندی شوند.

کاظمی گفت: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان کمترین پوشش تحصیلی را در کشور به دلیل مسائل فرهنگی و منطقه‌ای داراست باید در فاز اول بخش بزرگی از اعتبارات برای توسعه مدارس شبانه‌روزی به‌ویژه مدارس دخترانه اختصاص یابد تا بتوانیم زمینه تحصیل دختران را در این منطقه فراهم کنیم.

در این آئین حمیدرضا خان‌محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، حسن بروشکی مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان، میثم لکزائی مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان، علیرضا شهرکی فرماندار و جمعی از مدیران شهرستان زاهدان حضور داشتند.

وزیر آموزش و پرورش در بدو ورود به زاهدان در مزاری شهدای این شهرستان حضور یافت و با اهدای گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

کلنگ ساخت یک مدرسه ۱۸ کلاسه نیز توسط علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش با زیربنای ۲ هزار و ۴۶۶ مترمربع و با اعتبار بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات مصوبات سفر ریاست جمهوری به زمین زده شد.

مدرسه ۶ کلاسه جهاد سراوان به همت خیّر نیک اندیش احمد ارباب با زیر بنای ۴۷۳ متر و با اعتبار ۵۵ میلیارد ریال، مدرسه ۶ کلاسه خیابان حمزه سراوان به همت خیّر گرانقدر ناهید نظاملی با زیر بنای ۴۰۸ متر و با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال و مدرسه ۱۲ کلاسه روستای فتح‌الله شهرستان نیمروز به همت خیر مدرسه ساز عبدالامام کعبی (مسعود دریس) با زیربنای یک هزار و ۷۵۲ و با اعتبار ۱۹۵ میلیارد ریال بصورت همزمان از طریق ارتباط ویدیویی توسط وزیر آموزش و پرورش افتتاح شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->