معاون اول رئیس‌جمهور مشهد را ترک کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) عارف: امسال باید در مسیر برنامه هفتم توسعه گام برداریم عراقچی: ایران آماده است با جدیت وارد تعامل شود اعلام زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا زلنسکی مدعی جنگیدن چینی‌ها در کنار نیرو‌های روسی شد رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای با حضور پزشکیان عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد وزیر خارجه عربستان به آمریکا سفر کرد عارف با خانواده شهید برونسی دیدار کرد ایران و سلاح هسته‌ای، آری یا نه؟ نتانیاهو: روابط ما و آمریکا دوستانه است پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است ظریف با تاکید بر توانایی تیم مذاکره کننده: توپ در زمین آمریکاست عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: شیوه‌ای به‌جز مذاکرهٔ غیرمستقیم را نمی‌پذیریم + فیلم چشم بیداری بگشایید حمایت روسیه از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا وزیر راه و شهرسازی با الهام علی اف در باکو دیدار کرد ترامپ: از بودجه نظامی یک تریلیون دلاری آمریکا خبر داد دست‌نوشته رهبر انقلاب در صفحه اول قرآنی که به خانواده‌ شهید آوینی اهدا کردند + عکس و فیلم طالبان ادعای مطرح شده درباره واگذاری بگرام به آمریکا را رد کرد نایب رئیس مجلس: اتحادیه بین المجالس باید اشغالگران را وادار به عقب نشینی از غزه کند صباح زنگنه: مذاکرات فرصت مناسبی برای ایران ایجاد می‌کند | باید معادله برد_برد ایجاد کرد رئیس‌جمهور سابق روسیه: تعداد کشور‌های دارای زرادخانه هسته‌ای افزایش خواهد یافت قالیباف: هدف از نظارت در اجرای قوانین حوزه مسکن مچ‌گیری نیست اخبار ضدونقیض درباره واگذاری پایگاه نظامی بگرام از سوی طالبان به آمریکا استقبال پکن از حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران دیدار وزیر خارجه با سرپرست سفارت ایران در کابل (۱۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خط و نشان ناتو برای روسیه | نخستین رزمایش ناتو در فنلاند

  • کد خبر: ۳۰۱۴۷۱
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۰
خط و نشان ناتو برای روسیه | نخستین رزمایش ناتو در فنلاند
ناتو اولین رزمایش خود را از زمان پیوستن هلسینکی به این پیمان در فنلاند برگزار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، چندین هزار نیروی ناتو برای اولین بار از زمان پیوستن هلسینکی به ائتلاف نظامی پیمان آتلانتیک شمالی در مانور‌های توپخانه‌ای در مقیاس بزرگ در فنلاند شرکت کردند.

بیش از سه هزار و ۶۰۰ سرباز و حدود یک هزار خودروی نظامی در بزرگترین رزمایش توپخانه جبهه پویا ناتو در قطب شمال فنلاند که کمتر از ۱۰۰ کیلومتر با مرز روسیه فاصله دارد، شرکت کردند.

جان رافرتی، فرمانده مرکز فرماندهی توپخانه ۵۶ آمریکا، گفت: ما اینجا هستیم تا به شرکا و متحدان خود اطمینان دهیم که می‌توانیم در محیط‌های سخت و دشوار مستقر شویم، در هر شرایطی آموزش ببینیم و نیرو‌های خود را به عنوان متحد و شریک سازماندهی کنیم.

وی ادعا کرد: این رزمایش در پاسخ به هیچ چیزی برگزار نمی‌شود. هدف از این رزمایش آموزش قابلیت همکاری در یکی از بزرگترین میدان‌های جنگی در اروپا با وسعت بیش از یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر مربع در شرایط آب و هوایی سرد است.

الکساندر سیرن که به عنوان افسر رابط برای واحد توپخانه انگلیس در این رزمایش کار می‌کند، می‌گوید: سربازان فنلاندی می‌توانند به متحدان خود در مورد نحوه عملیات در شرایط زیر صفر در برف ارائه دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->