بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زلنسکی: از چند کشور مجوز استفاده از موشک‌های دوربرد را گرفته‌ایم

  • کد خبر: ۳۰۱۱۲۳
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹
زلنسکی: از چند کشور مجوز استفاده از موشک‌های دوربرد را گرفته‌ایم
رئیس‌جمهور اوکراین ادعا کرد چندین کشور به کی‌یف اجازه استفاده از موشک‌های دوربرد برای حمله به خاک روسیه را صادر کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های اوکراینی به نقل از منابعی در ارتش این کشور روز سه‌شنبه گزارش دادند کی‌یف برای اولین بار با موشک‌های آمریکایی «اتکمز» به یک منطقه مرزی در خاک روسیه حمله کرده است و این اقدام اوکراین پس از گزارش روزنامه «نیویورک تایمز» انجام شد که به نقل از منابعی نوشته بود که دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا مجوز استفاده از تسلیحات دوربرد برای حمله به عمق خاک روسیه را صادر کرده است.

طبق گزارش راشا تودی، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین طی یک کنفرانس مطبوعاتی در کی‌یف مدعی شد: «اکنون تصمیم‌های مرتبطی وجود دارند و این تصمیم‌ها از طرف چندین کشور گرفته می‌شوند. این مسئله بسیار مهم است که با استفاده از این فرصت‌ها بتوانیم پتانسیل فدراسیون روسیه را کاهش دهیم.»

او به همراه «مته فردریکسن» نخست‌وزیر دانمارک ضمن طرح درخواستی از آلمان برای انجام «اقدامی مناسب»، گفت: «اوکراین در حال حاضر اطمینان حاصل می‌کند که همه کشور‌ها از ظرفیت‌ها و توانایی‌های ما در حوزه تسلیحات دوربرد حمایت کنند.»

ظاهرا بریتانیا و فرانسه هم در کنار ایالات متحده محدودیت‌های مربوط در استفاده از موشک‌های دوربرد را لغو کرده‌اند، اما آنها این اقدام را تایید نکرده‌اند. این درحالی است که آلمان و ایتالیا علنا گفته‌اند که سیاست‌های آنها در این خصوص تغییر نخواهد کرد و تسلیحات آنها صرفا می‌تواند در قلمرو‌های اوکراینی که به کنترل روسیه درآمده استفاده شوند.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین در واکنش به این مسئله گفت که موضع مسکو در مورد حملات موشکی به عمق خاک روسیه با تجهیزات آمریکایی به وضوح توسط «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در ماه سپتامبر بیان شده است. به گفته پسکوف، این تصمیم نشان‌دهنده یک «دور جدید» تنش‌ها است.

زلنسکی در قسمت دیگری از سخنرانی خود با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری اوکراین خاطر نشان کرد: «پیش از آنکه شهروندان بخواهند پای صندوق‌های رای بروند، اوکراین باید به پیروزی عادلانه دست پیدا کند.»

اوکراین در پی آغاز عملیات نظامی روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۲، قانون حکومت نظامی و سربازگیری را وضع کرد؛ قانونی که تمدید آن اجازه برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاست‌جمهوری در کشور اوکراین را نمی‌دهد و همین مسئله موجب شده تا سوالاتی پیرامون «مشروعیت» ریاست جمهوری زلنسکی مطرح شوند، زیرا دوره قانونی او در تاریخ ۲۱ مه (یکم خرداد) به پایان رسید.

مقامات روسیه هم بار‌ها به این مسئله اشاره کرده‌اند و می‌گویند که حاضر به مذاکره با زلنسکی نیستند، زیرا او «مشروعیتی در اوکراین ندارد و دیگر رئیس‌جمهور این کشور محسوب نمی‌شود.»

زلنسکی در این خصوص افزود: «ما همگی می‌دانیم که قانون اساسی اوکراین و قوانین کشور اجازه نمی‌دهد در حین جنگ، انتخابات برگزار شوند و هیچکس در جهان چنین درخواستی از اوکراین نکرده و نمی‌کند. با این حال، افرادی در اوکراین هستند که احتمالا عطش برگزاری انتخابات داشته باشند و مایلند بیشتر در داخل کشورشان مبارزه کنند تا برای کشورشان. آنها به دنبال مناقشات سیاسی هستند و این برای اوکراین مخرب است.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->