دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه
سرخط خبرها

به طور میانگین، روزی ۱۴۵ نفر به علت نزاع به پزشکی قانونی خراسان رضوی مراجعه می‌کنند | رتبه دوم در دعوا

  • کد خبر: ۳۰۱۶۱۷
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳
به طور میانگین، روزی ۱۴۵ نفر به علت نزاع به پزشکی قانونی خراسان رضوی مراجعه می‌کنند | رتبه دوم در دعوا
مراجعه ۲۴۰ هزار نفر در چهارسال‌ونیم گذشته به دلیل نزاع به پزشکی قانونی خراسان رضوی، رتبه ناشایستی را برای استان رقم زده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هنوز هم عده‌ای هستند که فکر می‌کنند اگر حقی از آن‌ها ضایع شده یا کسی به آن‌ها زور گفته و به‌هر‌دلیلی مطابق میل آن‌ها رفتار نکرده است، خودشان شخصا باید از این فرد انتقام بگیرند؛ موضوعی که معمولا چاشنی بسیاری از پرونده‌های حوادث است و قاتل‌های زیادی با این تصور امروز گوشه زندان در انتظار صدور حکم قصاصشان هستند؛ اما این همه ماجرا نیست و روزانه و سالانه تعداد زیادی از همین افراد اگر دستشان به خون کسی آلوده نشود، دست‌کم با یکدیگر وارد نزاع می‌شوند.

بررسی آمار پزشکی قانونی نشان می‌دهد در طول چهارسال‌و‌نیم نزدیک به ۲۴۰ هزار نفر به‌دلیل دعوا برای معاینه راهی سازمان پزشکی قانونی خراسان‌رضوی شده‌اند؛ موضوعی که مدیرکل این سازمان به آن اشاره و دیگر آمار مربوط به این حوزه را نیز تشریح می‌کند.

به گفته دکتر‌علی نقش از سال‌۱۳۹۹ تا پایان شهریور امسال، ۲۳۹ هزار‌و‌۸۹ نفر به‌علت درگیری و دعوا برای معاینه به پزشکی قانونی خراسان‌رضوی مراجعه کرده‌اند و در طول این سال‌ها هر‌سال تعداد مراجعه‌کنندگان افزایشی بوده است.

امسال کمی بهتر از پارسال

وی با بیان اینکه آمار شش‌ماهه ابتدایی امسال نشان می‌دهد میزان مراجعان به نسبت مدت مشابه سال قبل اندکی کاهشی بوده است، بیان کرد: در شش ماه ابتدای امسال ۲۸ هزار‌و‌۵۰۵ نفر به پزشکی قانونی مراجعه کردند و این آمار در مدت مشابه سال قبل ۳۰ هزار‌و‌۵۳۶ نفر بود.

مدیرکل پزشکی قانونی خراسان‌رضوی افزود: در سال‌۱۴۰۲ بیشترین تعداد مراجعه‌کنندگان به‌علت نزاع را در پنج سال گذشته استان داشتیم و در این سال، ۵۵ هزار‌و‌۱۹۱ نفر شامل ۳۴ هزار‌و‌۳۳۰ مرد و ۲۰ هزار‌و‌۸۶۱ زن برای معاینه به سازمان مراجعه کردند که خردادماه با بیش از ۵ هزار معاینه بیشترین میزان مراجعان را به خود اختصاص داده است.

وی در پاسخ به این سؤال که بیشترین مراجعه‌کنندگان به‌علت دعوا زن بوده‌اند یا مرد، بیان کرد: از سال ۱۳۹۹ تا پایان شهریور امسال، ۱۴۹ هزار‌و‌۶۲۴ مرد و ۸۹ هزار‌و‌۴۶۵ زن برای معاینات مربوط به نزاع به سازمان مراجعه داشته‌اند که حدود ۶۲ درصد مراجعه‌کنندگان مرد و مابقی زن بوده‌اند.

تابستان‌های پردردسر

نقش در پاسخ به این سؤال که در کدام ماه‌ها بیشترین مراجعه‌کنندگان را داشته‌ایم، تصریح کرد: بررسی آمار پنج‌ساله نشان می‌دهد که همواره بیشترین مراجعه در ماه‌های مرداد و خرداد رخ داده است و در مجموع تابستان‌ها نزاع و درگیری بین شهروندان به‌گواه آمار بیشتر است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان در پاسخ به این سؤال که کمترین تعداد مراجعان مربوط به کدام سال بوده است، خاطرنشان کرد: در سال‌۱۳۹۹ ما شاهد مراجعه ۵۰ هزار‌و ۶۸۶ نفر بودیم که این کمترین میزان مراجعه در این سال‌هاست؛ شاید همه‌گیری ویروس کرونا در این موضوع تأثیرگذار بوده است.

وی ادامه داد: البته در نیمه ابتدایی سال‌۱۳۹۹، تعداد ۲۸ هزار‌و‌۷۷۸ نفر به ما مراجعه کردند که نیمه ابتدایی امسال این آمار به ۲۸ هزار‌و‌۵۰۵ نفر کاهش یافت و احتمالا میزان نزاع‌های امسال در تعداد، از پنج سال گذشته کمتر باشد.

رتبه‌ای ناشایست برای خراسانی‌ها

نقش در‌باره وضعیت خراسان‌رضوی در شاخص نزاع در کشور، خاطرنشان کرد: در شش ماه نخست امسال، در‌مجموع ۳۲۳ هزار‌و‌۴۳۲ نفر به‌علت نزاع در سراسر کشور به سازمان پزشکی قانونی مراجعه کرده‌اند که تهران با ۵۶ هزار‌و ۶۹۵ نفر رکورددار کشور است و خراسان‌رضوی در رتبه دوم و آذربایجان‌شرقی در رتبه سوم قرار گرفته‌اند؛ همچنین سال‌۱۴۰۲ نیز خراسان‌رضوی در رتبه دوم بیشترین مراجعه‌کنندگان نزاع بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->