نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

پزشکیان: اجرای عدالت در ورزش با انحصار‌زدایی از اماکن ورزشی دستگاه‌های اجرایی محقق گردد

  • کد خبر: ۳۰۱۷۳۲
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۳
پزشکیان: اجرای عدالت در ورزش با انحصار‌زدایی از اماکن ورزشی دستگاه‌های اجرایی محقق گردد
رئیس جمهور در جمع مسئولان وزارت ورزش و جوانان توصیه‌های مهمی در زمینه‌های تدوین نقشه جامع برای افق پیش‌روی ورزش و جوانان، تلاش برای تحقق عدالت ورزشی، بهره‌گیری از مشارکت مردمی و تقویت روابط بین بخشی و لحاظ مسایل جوانان به عنوان یکی از سرفصل‌های اصلی برنامه‌های وزارتخانه مطرح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان صبح امروز شنبه به وزارت ورزش و جوانان رفت و با حضور در جمع وزیر، معاونان، روسا و دبیران کمیته‌های ملی المپیک و پارالمپیک این وزارتخانه، ضمن شنیدن گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات در حال انجام در حوزه ورزش و جوانان، نکات مهمی در راستای ارتقای کیفی عملکرد این وزارتخانه و تسریع در تحقق اهداف دولت در این بخش بیان کرد.

رئیس جمهور در این جلسه «شناسایی ظرفیتها»، «اصلاح روندهای موجود» و «تدوین نقشه‌ای جامع برای افق پیش رو» را از جمله مسایل اولویت دار وزارت ورزش و جوانان برشمرد و افزود: ما برای رسیدن به شرایط ایده آل در ورزش کشور ابتدا باید بدانیم که چه می‌خواهیم، چه امکانات و ظرفیت‌هایی در اختیار داریم و قرار است به کجا برسیم تا بتوانیم بر اساس آن و در قالب تدوین نقشه‌ای جامع برای آینده پیش‌رو برنامه‌ریزی کنیم.

پزشکیان در ادامه تحقق عدالت ورزشی را رمز موفقیت در برنامه‌ریزی‌ها در این بخش و از جمله وظایف مهم وزارت ورزش و جوانان دانست و گفت: ایجاد و توزیع عادلانه فضاهای ورزشی و همچنین امکانات، تجهیزات و اعتبارات در سراسر کشور به ویژه مناطق حاشیه‌ای و کم برخوردار باید در صدر اولویت‌های وزارت ورزش باشد و در این راستا ما حتما به استانداران، فرمانداران و شهرداران وظایفی محول خواهیم کرد.

رئیس جمهور در ادامه بر ضرورت بهره‌گیری از مشارکت مردمی، تقویت روابط بین بخشی و بهره‌گیری بهینه از منابع حاصل از مسئولیت اجتماعی شرکت‌های بزرگ در تأمین تجهیزات و امکانات فضاهای ورزشی کشور تأکید کرد و گفت‌: از جمله راهکارهای دولت برای افزایش سرانه فضاهای ورزشی در شرایط کمبود اعتبارات و منابع مالی انحصار‌زدایی از اماکن ورزشی دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌ها به منظور استفاده عموم مردم و افزایش بهره‌وری این اماکن است که وزارت وزارت ورزش و جوانان باید برای شکل و نحوه اجرای این طرح نیز برنامه ریزی‌های لازم را انجام دهد.

پزشکیان در ادامه پرداختن به مسایل جوانان به عنوان یکی از سرفصل‌های اصلی برنامه‌های وزارت ورزش و جوانان را مورد تأکید قرار داد و گفت: مسئولان این وزارتخانه باید مسایل مبتلابه جوانان در ازدواج، اشتغال و مسکن و همچنین چگونگی ورود آنها به عرصه جامعه را در قالب بسته‌ای جامع مورد توجه ویژه قرار دهند چرا که حضور با انگیزه جوانان در عرصه‌های مختلف ظرفیت بزرگی برای دولت در حل مسایل کشور ایجاد خواهد کرد.

رئیس جمهور در ادامه خطاب به مدیران ورزشی و روسا و دبیران کمیته‌های ملی المپیک و پارالمپیک گفت‌: دولت برای فراهم کردن زیرساخت‌های لازم، تأمین نیازها و تسهیل فعالیت شما تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت و وظیفه شما نیز استفاده از این موقعیت برای رقم زدن بهترین نتایج است.

پزشکیان با تأکید بر اینکه بر اساس سند چشم انداز ما باید برترین کشور منطقه در عرصه‌های مختلف باشیم، تصریح کرد‌: اگر چنین ذهنیت و باوری در میان مدیران ورزشی و ورزشکاران ما شکل بگیرد و تمام تلاش‌ها و اقدامات برای رسیدن به این هدف تنظیم و متمرکز شود گام بزرگی در راستای اجرای این سند برداشته خواهد شد.

تقویت و توسعه ورزش همگانی و ورزش محلات، اهتمام و توجه ویژه به ورزش بانوان، برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی در ارتقای کیفی ورزش کشور و همچنین برنامه‌ریزی برای الزام کارمندان دولت به ورزش در راستای ارتقای سلامت آنان از دیگر نکاتی بود که رئیس جمهور در این جلسه مورد تأکید قرار داد.

پیش از سخنان رئیس جمهور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان به ارائه گزارشی از برنامه‌های در حال انجام این وزارتخانه و اجرای تکالیف قانونی در حوزه ورزش و جوانان از جمله تلاش برای نهایی کردن سند آمایش سرزمینی در وزارت ورزش و جوانان تا پایان سال، تشکیل شوراهای عالی جوانان و ورزش و تربیت بدنی، اجرای تکالیف برنامه هفتم توسعه، سرمایه‌گذاری در رشته‌های ورزشی پرمدال و تعامل وسیع با آموزش و پرورش در زمینه استعدادیابی پرداخت.

همچنین معاونین وزیر ورزش و جوانان و روسا و دبیران کمیته‌های ملی المپیک و پارالمپیک نیز در این جلسه به بیان برخی مشکلات و موانع پیشبرد برنامه‌ها و اهداف حوزه تحت مسئولیت خود پرداختند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->