هوش مصنوعی چه کمکی به داروسازی می‌کند؟ سقوط پژو از روی پل هوایی در زاهدان با سه فوتی (۸ اسفند ۱۴۰۳) نامه معلولان به کمیسیون‌های تخصصی مجلس کشف سلاح و محموله‌های انفجاری از یک گروهک تروریستی در سیستان و بلوچستان (۸ اسفند ۱۴۰۳) ۹۷۰۰ تُن زباله خشک در کشور قابلیت تبدیل به سوخت دارد خانواده‌ها چگونه از مشمول شدن یا نشدن در طرح کالابرگ مطلع شوند؟ بانوان توانمند برای یکدیگر فرصت بسازند| نرخ اشتغال زنان ۱۴ یا ۱۵ درصد است مالخر اموال مسروقه در دام پلیس آگاهی مشهد (۸ اسفند ۱۴۰۳) موانع حضور مؤثر زنان در عرصه‌های مدیریتی | تدوین منشور زن در اسلام، در دستورکار قرار گیرد نادر، اما فراموش‌نشدنی | تأخیر در تشخیص بیماری‌های نادر، چالش این بیماران در کشور است موافقت دولت با رشد ۴۶ درصدی تعرفه خدمات پزشکی (۸ اسفند ۱۴۰۳) اعلام زمان ثبت‌نام و برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ آیا ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (پنج شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ بهترین فراورده‌های خونی در اختیار بیماران قرار می‌گیرد حدود ۳ درصد سهم ناخالص ملی صرف هزینه‌های درمان در تصادفات می‌شود بهمن‌ماه ناآرام برای ایران | ثبت بیش از ۱۳۰ زلزله (۸ اسفند ۱۴۰۳) میزان بارش برف در نقاط مختلف مشهد و دیگرشهر‌های خراسان رضوی طی ۲۴ ساعت گذشته (۸ اسفند ۱۴۰۳) آتش‌سوزی کفاشی در تهران با ۲ قربانی و ۵ مصدوم (۸ اسفند ۱۴۰۳) آشنایی با بیماری زخم معده در کودکان مادران باردار قبل از روزه‌داری، این اقدام را انجام دهند محور درگز-قوچان بازگشایی شد | مه‌گرفتگی در محور سرخس-مشهد (۸ اسفند ۱۴۰۳) آخرین مهلت سنجش آمادگی تحصیلی دانش‌آموزان، پایان اسفند ۱۴۰۳ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۸ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم هوای سرد اورژانس ۱۱۵ مشهد در روز‌های برفی هزار و ۹۵۰ ماموریت امدادرسانی انجام داد (۸ اسفند ۱۴۰۳) غذا‌هایی که به سلامت کودک آسیب می‌رسانند تردد خودرو‌ها در معابر اصلی مشهد بدون مشکل است | پاک‌سازی معابر فرعی از برف و یخ‌زدگی آغاز شد (۸ اسفند ۱۴۰۳) نقش ارزیابی عملکرد در ارتقای شفافیت و عدالت آموزشی ماندگاری هوای سرد در اغلب مناطق کشور تا یکشنبه (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) حمایت وزیر آموزش و پرورش از ۵۰۰۰ دانش‌آموز کم‌بضاعت در آستانه بهار ۱۴۰۴ کدام ورزش‌ها خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهند؟ رونمایی از ابزار جدید پلیس برای بهره‌برداری از اطلاعات مردمی برای تسریع در روند رسیدگی به پرونده‌ها
سرخط خبرها

نحوه اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد

  • کد خبر: ۳۰۱۹۴۹
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۷
نحوه اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
با تکمیل فرایند پرداخت حقوق و متناسب‌سازی آبان‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی، معاون بیمه‌ای این سازمان، در خصوص نحوه اجرای طرح متناسب‌سازی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد محمدی با تأکید بر تصریح قانون متناسب‌سازی ذیل جز ۲ بند «ر» ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت مبنی بر اجرای طرح متناسب‌سازی برای مشمولان غیرحداقل‌بگیر گفت: اجرای ۴۰ درصد از قانون که به سال ۱۴۰۳ مربوط می‌شود، براساس جبران ۹۰ درصد افت مستمری سال ۱۴۰۳ نسبت به مستمری زمان برقراری، همزمان با واریز مستمری ماه جاری بازنشستگان سایر سطوح انجام شد.

محمدی افزود: در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ هر سال ۳۰ درصد به افزایش فوق افزوده می‌شود، به طوری که در سال ۱۴۰۵، نسبت مستمری پرداختی به حداقل دستمزد همان سال معادل ۹۰ درصد نسبت مستمری برقراری به حداقل دستمزد خواهد شد. همچنین درخصوص آن دسته از مستمری‌بگیران غیرحداقل‌بگیر که مبلغ متناسب‌سازی سال ۱۴۰۳ آنها کمتر از ۱۰ درصد حداقل دستمزد مصوب شورای‌عالی کار سال جاری، یعنی مبلغ ۷،۱۶۶،۱۸۴ ریال باشد، مابه‌التفاوت مربوطه در قالب «حفظ قدرت خرید سال ۱۴۰۳» و در بخش «توجه» ذیل فیش حقوقی ترمیم می‌شود تا سرجمع مبلغ متناسب‌سازی این افراد و مبلغ حفظ قدرت خرید این گروه نیز به عدد ۷،۱۶۶،۱۸۴ ریال برسد.

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی گفت: در خصوص مستمری‌بگیران حداقل‌بگیر هم که مشمول قانون متناسب‌سازی نمی‌شوند، با مساعدت سران محترم قوا و وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازوکاری برای پرداخت، پیگیری و اجرایی شد و مبلغی به میزان ۱۰ درصد حداقل حقوق سال جاری (مبلغ ۷،۱۶۶،۱۸۴ ریال) به نسبت سنوات پرداخت حق بیمه در قالب «حفظ قدرت خرید سال ۱۴۰۳» به همراه مستمری آبان‌ماه پرداخت شد.

محمدی در تشریح نحوه محاسبه فرمول فوق گفت: برای مثال اگر بیمه‌شده‌ای در سال ۱۳۸۳ با مبلغ مستمری ۳،۷۵۹،۳۷۶ ریال بازنشسته شده که این رقم معادل ۳.۵۲۷ برابر حداقل دستمزد سال ۱۳۸۳ بوده است؛ مبلغ مستمری وی در سال ۱۴۰۳ به میزان ۲۰۵،۲۲۵،۹۳۲ ریال است که ۲.۸۶۴ برابر حداقل دستمزد سال جاری می‌باشد؛ بنابراین افت ضریب مستمری سال ۱۴۰۳ نسبت به سال برقراری، ۰.۶۶۳ بوده که ۹۰ درصد آن معادل ۰.۵۹۷ است. درنتیجه مبلغ متناسب‌سازی ایشان برابر حاصل‌ضرب ۰.۵۹۷ در حداقل دستمزد سال ۱۴۰۳ (۷۱،۶۶۱،۸۴۰ ریال) و معادل ۴۲،۷۸۲،۱۱۸ ریال می‌شود که ۴۰ درصد آن به میزان ۱۷،۱۱۲،۸۴۷ ریال تحت عنوان مبلغ متناسب‌سازی سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است.

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی در خصوص آن دسته از بازنشستگانی که مشمول ترمیم تا مبلغ حداقل حقوق می‌شوند گفت: در مثال دیگر اگر فرض کنیم بیمه‌شده‌ای در سال ۱۳۹۹ با مبلغ مستمری ۳۵،۵۴۰،۶۴۱ ریال بازنشسته شده و این رقم معادل ۱.۸۶۰ برابر حداقل دستمزد سال ۱۳۹۹ بوده است؛ مبلغ مستمری وی در سال ۱۴۰۳ به میزان ۱۱۸،۱۲۰،۶۹۲ ریال و معادل ۱.۶۴۸ برابر حداقل دستمزد سال‌جاری است؛ بنابراین افت ضریب مستمری سال ۱۴۰۳ نسبت به سال برقراری، ۰.۲۱۲ بوده و ۹۰ درصد آن معادل ۰.۱۹۱ می‌باشد. درنتیجه مبلغ متناسب‌سازی ایشان برابر حاصل‌ضرب ۰.۱۹۱ در حداقل دستمزد سال ۱۴۰۳ (۷۱،۶۶۱،۸۴۰ ریال) و معادل ۱۳،۶۸۷،۴۱۱ ریال می‌گردد که ۴۰ درصد آن به مبلغ ۵،۴۷۴،۹۶۴ ریال تحت عنوان مبلغ متناسب‌سازی سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است. این افراد، اما با توجه به اینکه مبلغ متناسب‌سازی سال ۱۴۰۳ وی کمتر از ۷،۱۶۶،۱۸۴ ریال است، مابه التفاوت مربوطه تحت عنوان مبلغ حفظ قدرت خرید سال ۱۴۰۳ به میزان ۱،۶۹۱،۲۱۹ ریال تعیین و ضمن پرداخت به همراه مستمری ماهانه، ذیل فیش مستمری درج می‌شود.

محمدی با ذکر مثالی از بازنشستگان حداقل‌بگیر گفت: فرض کنید بیمه‌شده‌ای در سال ۱۳۹۳ با مستمری قابل‌پرداخت ۶،۰۸۹،۸۰۰ ریال که معادل حداقل دستمزد آن سال است، بازنشسته شده که درنتیجه به خاطر حداقل‌بگیر بودن از شمول متناسب‌سازی خارج است. به منظور حفظ قدرت خرید ایشان نیز مبلغ ۷،۱۶۶،۱۸۴ ریال به همراه مستمری ماهانه پرداخت و ذیل فیش مستمری درج می‌شود.

محمدی همچنین با ارائه مثال دیگری از افراد حداقل‌بگیر که سنوات پرداخت حق بیمه کمتری داشته‌اند، گفت: به موجب قانون، پرداخت حفظ قدرت خرید به تناسب سنوات پرداخت حق بیمه است؛ لذا اگر بیمه‌شده‌ای در سال ۱۳۹۸ با ۱۲ سال سابقه پرداخت حق بیمه بازنشسته شده و از آنجا که حداقل دستمزد آن سال معادل ۱۵،۱۶۸،۸۱۰ ریال بوده؛ لذا مبلغ مستمری اولیه وی متناسب با سابقه مذکور به میزان ۶،۰۶۷،۵۲۴ ریال تعیین گردیده است. با توجه به عدم شمول متناسب‌سازی برای ایشان، مبلغی معادل دوازده سی‌ام حداقل دستمزد سال جاری (۷۱،۶۶۱،۸۴۰ ریال) به میزان ۲،۸۶۶،۴۷۴ ریال در قالب حفظ قدرت خرید تعیین و ضمن پرداخت به همراه مستمری ماهانه، ذیل فیش مستمری درج می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->