بارش برف و باران در ۱۲ استان کشور (۱۷ بهمن ۱۴۰۳) تاکید سازمان غذا و دارو بر سبوس گیری از آرد مصرفی کولاک برف و باران شدید کشور را فرامی‌گیرد (۱۷ بهمن ۱۴۰۳) | آب و هوای مشهد از روز جمعه زمستانی می‌شود دیر نخوابید تا آلزایمر نگیرید افزایش ابتلای غیر سیگاری‌ها و زنان به سرطان ریه قتل هولناک خاله به دست خواهرزاده معتاد مصدومیت ۷ نفر بر اثر واژگونی خودرو در جاده نیشابور (۱۶ بهمن ۱۴۰۳) زلزله ۴.۶ ریشتری «ریز» در استان بوشهر را لرزاند (۱۶ بهمن ۱۴۰۳) واگذاری تصمیم‌گیری درباره جزییات سوابق تحصیلی به شورای عالی آموزش و پرورش (۱۶ بهمن ۱۴۰۳) شهر سوخته در انتظار نجات! | توقف کاوش‌ها به دلیل کمبود بودجه کلاهبرداری با شگرد پیش‌فروش واحد مسکونی در مشهد (۱۶ بهمن ۱۴۰۳) سردار رادان: کویر در حوزه گردشگری در امنیت خواهد بود خادمان حرم‌ها به صورت ویژه آموزش گردشگری می‌بینند صدور هشدار هواشناسی برای بیشتر مناطق کشور | آغاز بارش و افزایش سرما (۱۶ بهمن ۱۴۰۳) ۶ مصدوم در آتش سوزی پتروشیمی مارون ماهشهر| حریق مهار شد آخرین مهلت ثبت‌نام جذب هیئت‌علمی وزارت علوم، امروز (۱۶ بهمن ۱۴۰۳) سازمان انتقال خون: صادرات پلاسما نداریم قیمت دارو در سال ۱۴۰۳، حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است آغاز توزیع شیرخشک بدون محدودیت در داروخانه‌ها | هر نوزاد ماهانه ۱۰ قوطی شیرخشک یارانه‌ای دریافت می‌کند کلاهبرداری از پزشکان با ترفند تماس‌های بیمه‌ای معاون وزیر بهداشت: برای کاهش کیفیت آموزش پزشکی در دانشگاه‌ها نگران هستم | بحران در دانشگاه‌های علوم پزشکی علت ۹۷ درصد کمردرد‌ها «مکانیکال» است تاثیر معدل در کنکور برای دانش‌آموزان مناطق محروم فرصت است صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۶ بهمن ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۶ بهمن ۱۴۰۳) | سرما در راه مشهد تداوم اجرای طرح دارویار، به ۱۷۶ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد گنج یابی، حفاری و کشف آثار تاریخی در گفت‌وگو با فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام عمره مفرده ویژه ماه رمضان، در سراسر کشور از فردا (۱۷ بهمن ۱۴۰۳) عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ بهمن ۱۴۰۳) جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پاداش پایان‌خدمت بخش عمده‌ای از فرهنگیان، از سال ۱۴۰۲ تا به امروز پرداخت نشده است

  • کد خبر: ۳۰۲۴۹۲
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷
  • ۳
پاداش پایان‌خدمت بخش عمده‌ای از فرهنگیان، از سال ۱۴۰۲ تا به امروز پرداخت نشده است
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، در نطق میان‌دستور جلسه علنی امروز مجلس گفت: پاداش پایان‌خدمت بخش عمده‌ای از فرهنگیان، از سال ۱۴۰۲ تا به امروز پرداخت نشده که نارضایتی و مشکلاتی را برای فرهنگیان ایجاد کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا صدیقی در نطق میان‌دستور جلسه علنی امروز (چهارشنبه، ۷ آذر ۱۴۰۳) مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس کل بانک مرکزی، گفت: وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس کل بانک مرکزی افسار گرانی و تورم را بکشید. آیا از وضعیت معیشت مردم خبری دارید؟ از میزان افزایش قیمت ارز با خبر هستید؟ از عواقب تداوم این وضعیت آگاهید؟ میزان افزایش حقوق با میزان تورم همخوانی ندارد، از قدرت خرید اقشار زحمتکش و پرتلاش حراست کنید.

صدیقی بیان کرد: همچنین کمبود نقدینگی، فشار مالیاتی، نوسانات ارزی، تصمیمات خلع الساعه و تعهدات ارزی از قبل صادرات و پیچیده شدن مداوم بروکراسی اداری، دستیابی به رونق اقتصادی جهش تولید را کند کرده است. قدردان زحمات بازنشستگان باشید.

وی با بیان اینکه دریافتی بازنشستگان با اجرای قانون متناسب سازی حقوق، می‌بایست همتراز با شاغلان باشد، اما در عمل شاهد کامل اجرای آن نیستیم، بیان کرد: زیبنده نیست فرهنگیان عزیز درگیر مسائل معیشتی باشند. وزیر محترم آموزش و پرورش دریافتی فرهنگیان با انجام رتبه‌بندی، تا حدودی ترمیم گردیده، اما در نحوه اجرای کامل آن نواقصی مطرح است. از این رو خواهان اجرای کامل قانون رتبه‌بندی هستیم.

این نماینده مجلس تاکید کرد: همچنین پاداش پایان خدمت، بخش عمده‌ای از فرهنگیان از سال ۱۴۰۲ تا به امروز پرداخت نشده است که نارضایتی و مشکلاتی را برای فرهنگیان ایجاد نموده است. همچنین از وزیر محترم کشاورزی در خصوص حل موضوع اعطای تسهیلات بانکی جهت خرید تراکتور و سایر ادوات کشاورزی و باغی تشکر می‌نمایم.

وی بیان کرد: از دیگر مشکل کشاورزان، در حال حاضر قطعی برق، آب، کمبود سوخت و کود است و سیستم توزیع نهاده‌های دامی عملکرد خوبی ندارد. درخواست دارم در این خصوص اقدامات حمایتی بیشتر به عمل بیاید.

وی در ادامه خطاب به وزیر تعاون و کار و رفاه اجتماعی گفت: وزیر تعاون و کار و رفاه اجتماعی! کارگران زیر سایه مشکلات متعدد چرخ اقتصادی کشور را می‌چرخانند. کارگران ساختمانی با حوادث کاری متعددی رو به رو هستند، اما از یک بیمه ساده برخوردار نیستند و علی رغم تصویب اصلاحیه ماده ۵ قانون بیمه کارگران ساختمانی اتفاق رخ نداده است.

وی در ادامه خطاب به وزیر بهداشت گفت:وزیر بهداشت مردم در تامین داروی مورد نیاز بیماران خاص حتی در تهیه شیر خشک با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند، انتظار داریم در این خصوص اقدامات عاجل و موثر انجام شود. به زعم کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا، در تبریز هوا وارونه نمی‌شود. اعلام منع مازوت سوزی در برخی از کلانشهرها، به دلیل آلودگی‌های خاص و وارونه شدن هوا، به ویژه در مناطق سرد و نبود نام کلانشهر تبریز در این لیست جای بسی تحمل دارد.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۷
0
2
شمانماینده محترم یه فکرخودتان باشیددلتان بحال فرهنگیان نسوزد کاسه داع ترازاش نباشید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۱
آقای وزیر آ.پ چه خبر از تحول ملموس و مدیران جدید و جوان در آ.پ ؟؟؟؟!!!!
راستی مدیرکل جدید آ.پ خراسان شمالی رضوی جنوبی انتخاب شدند؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۷
0
2
آنچه به گوش مسوولان نرسد البته که فریاد است ان که سوار است اصلا غم پیاده ندارد
ق
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->