اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی بیماری دیگر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان بهزیستی: ۸۶ درصد کودکان کار، اتباع هستند و خانواده دارند نکات کاربردی برای مصرف درست مکمل‌های دارویی اصلاح احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان وزارت کشور به زودی انجام می‌شود پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور احتساب خدمت در جبهه به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور و اصلاح حکم بازنشستگی بازنشستگان + نحوه برخورداری تاریخ واریز حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری وضعیت مطلوب ذخایر خونی کشور (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) بازنشستگی «مشاغل سخت» را سخت‌تر نکنید! | تعیین سقف سنی برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور آبله مرغان در بزرگسالان | خطرناک و شدیدتر از کودکان توصیه‌های مراقبتی برای حفظ سلامت گروه‌های آسیب‌پذیر در پیاده روی اربعین راه‌های پیشگیری از بیماری‌های گوارشی در اربعین | هنگام مسمومیت چه کنیم؟ تازه‌ترین توصیه‌های پزشکی برای کنترل لک‌های پوستی درمان ریشه‌ای آسم | راهکاری متفاوت از طب ایرانی پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد | سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید
سرخط خبرها

مراسم معارفه سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد (۷ آذر ۱۴۰۳) | رئیس سابق دانشگاه در جلسه تودیع حاضر نشد

  • کد خبر: ۳۰۲۵۶۷
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۱
  • ۱
مراسم معارفه سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد (۷ آذر ۱۴۰۳) | رئیس سابق دانشگاه در جلسه تودیع حاضر نشد
مراسم معارفه سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد با حضور مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و بدون حضور رئیس سابق دانشگاه فردوسی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم تکریم رئیس سابق و معارفه سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد با حضور «محمد روشن» مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ظهر امروز (چهارشنبه) در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این مراسم که با حضور و همراهی معاونان سیاسی و زیارت استاندار خراسان رضوی، جمعی از مسئولان استانی و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد و بدون حضور «مسعود میرزایی‌شهرابی»، رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد، برگزار شد، «عبدالرضا جوان‌جعفری‌بجنوردی» با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به عنوان سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد منصوب شد.

در ابتدای این مراسم «سیدمحمدجواد ساداتی»، سرپرست دفتر ریاست و روابط‌عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، ضمن ادای خیرمقدم به حاضران در مراسم، گفت: دانشگاه فردوسی میراثی کهن و دیرینه است و بزرگانی برای حس وفاق و هم‌بستگی برای آن تلاش کرده‌اند.

وی با اشاره به لزوم تداوم حس وفاق و هم‌بستگی، امنیت کاری، امید به آینده و تداوم فعالیت‌های علمی، آموزشی و فرهنگی در دانشگاه فردوسی مشهد، ابراز امیدواری کرد که روند وفاق و هم‌بستگی میان جامعه دانشگاهی در این دانشگاه مهم برقرار بماند.

اینجا ببینید:

جابه‌جایی در سطوح مدیریتی دانشگاه، اقتضای کار مدیریتی و امری مقبول است

حجت‌الاسلام‌والمسلمین «مهدی ایمانی‌مقدم»، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه دانشگاه مبدأ تحولات اجتماعی است، گفت: جابه‌جایی در سطوح مدیریتی دانشگاه، اقتضای کار مدیریتی و امری مقبول است.

وی به بیان ویژگی‌های دکتر جوان‌جعفری، سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد، پرداخت و افزود: عالم‌بودن و استادتمام‌بودن رشته حقوق و شایستگی علمی برای پذیرش مسئولیت دانشگاه بزرگ و پرقدمت فردوسی، از ویژگی‌های ایشان است.

ایمانی‌مقدم ادامه داد: ایشان در خانواده‌ای روحانی متولد شده، با نگاه معنویت و اخلاق وارد فضای علمی شده است و انتظار می‌رود در دوره مدیریتی ایشان، موضوع معنویت و اخلاق و عدالت موردتأکید قرار بگیرد.

وی با اشاره به گرایش اصلاح‌طلبی جوان‌جعفری، تنوع گرایش‌های سیاسی در جامعه را امری طبیعی دانست و افزود: البته واژه اصلاح‌طلبی نیز باید به‌درستی معنا شود تا منشأ اختلاف نشود. اگر اصول‌گرایی را به‌معنای پایبندی به اصول انقلاب بدانیم، جوان‌جعفری فردی اصول‌گراست. اصلاح‌طلبی به‌معنای انتقاد و دیدن عیب‌ها برای رفع آن‌ها که معنایی عقلایی دارد و منشأ حرکت است، امری پسندیده است. قبول مسئولیت در جمهوری اسلامی به‌معنای حرکت و تعالی است و انتصاب ایشان منشأ خیروبرکت خواهد بود.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد، به تخصص جوان‌جعفری در علوم انسانی اشاره کرد و گفت: تا پیش‌ازاین با این تخصص، وزیر علوم هم نداشته‌ایم و اینکه هم وزیر و هم سرپرست دانشگاه فردوسی در حوزه علوم انسانی تخصص دارند، می‌تواند در مسیر ارتقا و اعتلای علوم انسانی در کشور مؤثر باشد.

وی در ادامه با اشاره به خدمات «مسعود میرزایی‌شهرابی» و «احد ضابط»، رؤسای قبلی دانشگاه فردوسی مشهد، گفت: ندیدن زحمات آن‌ها مصداق ظلم است و باید همت‌های بزرگ را تکریم کرد.

دانشگاه فردوسی وارث عظمت فرهنگ درخشان ایرانی و اسلامی در منطقه خراسان است

در ادامه این مراسم، دکتر «محمدجعفر یاحقی»، استاد بازنشسته دانشگاه فردوسی و عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی نیز با اشاره به اینکه با حضور یک وزیر حقوق‌دان، افق دیگری به روی فرهنگ ایران باز شده است، از تداوم این روند در دانشگاه فردوسی مشهد استقبال کرد.

وی با بیان اینکه نام فردوسی، پشتوانه علوم انسانی ما و فعالیت‌هایی است که باید در دانشگاه فردوسی صورت بگیرد، ادامه داد: نام فردوسی، بزرگی اندیشه و ستبری فکر است که به‌عنوان شعار دانشگاه انتخاب شده است و باید همچنان ادامه پیدا کند.

یاحقی با تقدیر از رؤسای قبلی دانشگاه فردوسی که سنگر دانشگاه را نگه داشته‌اند، افزود: وظیفه همکار جدید ماست که این مسئولیت خطیر را ادامه دهد.

وی با اشاره به اینکه رشته حقوق به‌عنوان پایه سوم در شاهنامه معرفی شده و فردوسی مروج حقوق و دادگری بوده است، گفت: با حضور افراد حقوق‌دان در رأس وزارت علوم و مراکز علمی مانند دانشگاه فردوسی، می‌توان به این امر امیدوار بود.

یاحقی به تعریف عدل در فرهنگ اسلامی با معنای «استفاده از هر چیز در جای خود» اشاره کرد و بیان کرد: جناح‌بندی و تفرقه معنا ندارد و یقین دارم که عدالت، سرلوحه فعالیت‌های سرپرست دانشگاه فردوسی قرار می‌گیرد. انتظار داریم از هر نیرو و توانی درراستای پیشرفت دانشگاه استفاده شود.

وی تأکید کرد: دانشگاه فردوسی وارث عظمت فرهنگ درخشان ایرانی و اسلامی در منطقه خراسان است. محدودیت‌ها می‌تواند به حال دانشگاه مضر باشد. درِ دانشگاه باید به روی مردم باز باشد. مسئولان دادگر و حقوق‌دان هر چیز را در جای خود استفاده کنند و اگر از کسی حقی تضییع شده است، آن را بازگردانند.

با ایجاد محدودیت، دانشگاه نمی‌تواند تمدن‌ساز باشد

«محمدعلی نبی‌‎پور»، سرپرست معاونت سیاسی استانداری خراسان رضوی نیز در این مراسم با بیان اینکه ریشه نقش‌آفرینی‌های اجتماعی، در دانشگاه است، از تأثیرگذاری دانشگاه فردوسی در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی سخن گفت و اظهار  کرد: این دانشگاه حتما باید در معادلات سیاسی‌اجتماعی مختلف نقش‌آفرین باشد و باید از ظرفیت‌های مختلف آن استفاده کرد.

وی افزود: باید فضایی امن و نه امنیتی در دانشگاه ایجاد شود تا دانشجو و دانشگاهیان بتوانند در مسیر تمدن‌سازی قدم بردارند. با ایجاد محدودیت، خالص‌سازی و اقداماتی که مسیر دانشگاه و کنشگری را محدود کند، دانشگاه نمی‌تواند تمدن‌ساز باشد.

نبی‌پور تأکید کرد: مدیران دانشگاه کمک کنند حرکت‌های بالنده از دانشگاه به اتاق‌های تصمیم‌گیری در استان و کشور نفوذ کند. به دانشجو و دانشگاه فرصت نقد منصفانه داده شود و ما هم کمک می‌کنیم. نگاه دولت و مدیران آن این است که مشکلات در اتاق‌های فکر و با محوریت دانشگاه حل‌وفصل شود.

وی ادامه داد: رابطه بین دانشگاه و جامعه، باید تعاملی و درراستای ارتباط باشد و دانشگاهی که در مسیر تمدن‌سازی حرکت می‌کند، باید به همه مردم و مسئولان کمک کند. 

در بخش‌های دیگری از این مراسم، دکتر محمد روشن مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر عبدالرضا جوان‌جعفری‌بجنوردی سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد، نکاتی را بیان کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدهادی
United Arab Emirates
۲۱:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
1
1
اگر دلیل عدم شرکت دکتر میرزایی گرفتن اتاق ریاست در روز یکشنبه بوده. قاعده این هستش که حداکثر یک روز به رییس قبلی فرصت میدن که وسایل شخصیش رو جمع کنه و اتاقش رو تحویل بده. حدود ساعت ۹ صبح یکشنبه ۴ آذر خبر انتصاب آقای جوان جعفری منتشر شد. حدود ساعت ۸ شب همون یکشنبه هم عکس و خبر جلسه سرپرست جدید با دکتر میرزایی با حضور جمع زیادی منتشر شد. در این فرصت دکتر میرزایی فرصت جمع اوری وسایل شخصی شون رو داشتن. نمیشه لجبازی کرد و گفت مراسم تودیع و معارفه بذارید بعد از اتاق برم. سرپرست جدید از ساعت ۹ روز یکشنبه موظف بوده به امور اداری دانشگاه رسیدگی کنه. کجا باید میرفته بشینه؟ اگر عدم حضور دکتر میرزایی دلیل دیگری داشته، لطفا شفاف سازی کنید. اقای دکتر میرزایی بیشترین ضربه رو از جانب عملکرد ضعیف معاون اموزشی خورد
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->