دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در خراسان جنوبی پلیس فتا ادعای لورفتن سؤالات آزمون سمپاد را رد کرد ساخت بیش از ۷ هزار مدرسه در راستای تحقق عدالت آموزشی در سال ۱۴۰۴ بیمه زنان سرپرست خانوار در روستاها رایگان شد شناسایی ۲۷۷ مبتلا به تب دنگی در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) بیش از ۳.۷ میلیون لیتر سوخت قاچاق در دو عملیات بزرگ مرزبانی کشور کشف شد نشانه‌های گرمازدگی کدام‌اند؟ افزایش سقف حمایت بیمه‌ای برای بیماران خاص در سال ۱۴۰۴ اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ تیر ۱۴۰۴) شیرخشک رژیمی فقط با تأیید پزشک معتمد عرضه می‌شود مراقبت‌های بهداشتی و پیشگیری از بیماری‌ها در اربعین آسمان خالی، سد‌های خالی‌تر | ایران در مدار خشکسالی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد شدید و گرد و خاک در نقاط مختلف کشور زلزله ۵.۱ ریشتری در گلستان (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | اعزام تیم‌های هلال‌احمر به مناطق زلزله‌زده ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۸ آذر ۱۴۰۳) | کاهش ۱۲ درجه‌ای دمای روزانه

  • کد خبر: ۳۰۲۶۷۶
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۸ آذر ۱۴۰۳) | کاهش ۱۲ درجه‌ای دمای روزانه
کارشناس هواشناسی خراسان رضوی گفت: روز جمعه دمای مشهد به حدود ۹ درجه خواهد رسید و نسبت به روز گذشته به طور میانگین در استان و مشهد حدود ۱۲ درجه کاهش دمای روزانه رخ خواهد داد.

مرتضی اثمری در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص وضعیت جوی خراسان رضوی اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌های هواشناسی، از بعدازظهر امروز با تقویت و گسترش سامانه بارشی در غالب نقاط استان، بارش‌های قابل‌ملاحظه پیش‌بینی شده است. با توجه به رگباری‌بودن بارش‌ها احتمال آب‌گرفتگی، ایجاد رواناب و سیلابی‌شدن مسیل‌ها در نواحی مستعد به ویژه نواحی شرقی و جنوب شرق استان برای ۲۴ ساعت آینده وجود خواهد داشت؛ این سامانه کماکان تا فردا ظهر تقویت خواهد شد.

وی افزود: در نواحی سردسیر و کوهستانی با توجه به روند کاهش دما، بارش‌ها به صورت باران و برف خواهد بود و از فردا بعدازظهر، موقتاً از شدت و گسترش بارش‌ها کاسته خواهد شد، اما کماکان بارش‌ها به طور متناوب تا اوایل هفته آینده ادامه خواهد داشت.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: روند کاهش محسوس دما از بعدازظهر امروز آغاز می‌شود؛ به طوری که فردا (جمعه) دمای شهر مقدس مشهد به حدود ۹ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید. در مشهد، کماکان بارش‌ها از بعدازظهر امروز شروع خواهد شد و به طور متناوب تا اوایل هفته ادامه خواهد داشت.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: نوسانات دمایی مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته، بین ۱۰ و ۲۰ درجه بوده که امروز در گرم‌ترین ساعات، به ۱۷ درجه خواهد رسید؛ اما روز جمعه دمای مشهد به حدود ۹ درجه خواهد رسید و نسبت به روز گذشته به طور میانگین در استان و مشهد حدود ۱۲ درجه کاهش دمای روزانه رخ خواهد داد. همچنین دمای حداقل امشب مشهد به ۶ درجه، فرداشب ۳ درجه و شب‌های آینده به صفر و در هفته آینده دمای مشهد به زیر صفر خواهد رسید.

به گفته وی، طی شبانه‌روز گذشته، قوچان با دمای ۶ درجه و سرخس با دمای ۲۹ درجه به‌ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین شهرستان‌های استان بوده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->