ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴
سرخط خبرها

مرگ نگهبان یکی از تصفیه‌خانه‌های مشهد در حوضچه آب

  • کد خبر: ۳۰۲۸۵۲
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
مرگ نگهبان یکی از تصفیه‌خانه‌های مشهد در حوضچه آب
نگهبان یکی از تصفیه‌خانه‌های مشهد به‌دلیلی نامشخص در یک حوضچه آب سقوط کرد.
سعید جلائیان
خبرنگار سعید جلائیان

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرگ‌بارترین رسته شغلی بدون شک کارگری است. طبق آمار‌های پزشکی قانونی استان، دست‌کم هر دو‌و‌نیم‌روز یک کارگر، هنگام انجام کار جانش را از دست می‌دهد. انگار هر‌بار نوبت یک شغل و صنف است که کارگری در آن قربانی شود. یک روز یک کارگر از ارتفاع سقوط می‌کند و روز بعد مصالح ساختمانی روی کارگر دیگری می‌ریزد. چاله آسانسور نیز تبدیل به چاله مرگ شده است و هر‌از‌گاهی حادثه ایجاد می‌کند.

دیروز، اما قرعه به نام کارگر چهل‌ساله‌ای افتاد که نگهبان یکی از تصفیه خانه‌های مشهد بود. نگهبان جوان هنگام گشت‌زنی عادی خود، روی لبه حوضچه بزرگ تصفیه‌خانه در کیلومتر‌۱۴ جاده میامی در منطقه اولنگ به‌دلایل نامشخص کنترلش را از دست داد و درون استخری که میلیون‌ها لیتر آب داشت سقوط کرد.

پرسنل تصفیه‌خانه پس از اینکه متوجه سقوط کارگر درون حوضچه بزرگ شدند، با اعلام این موضوع به آتش‌نشانی، دل‌نگران نگهبان جوانی که قطعا چندین نفر انتظار بازگشتش به خانه را می‌کشیدند، چشم به آب دوختند.

دقایقی پس از این امدادخواهی، تیم غواصی آتش‌نشانی به محل رسیدند و عملیات خود را برای بیرون کشیدن نگهبان آغاز کردند. در نگاه اول هیچ‌اثری از این نگهبان به دست نیامد و هیچ‌نشانی از این فرد روی آب نمایان نبود؛ موضوعی که باعث شد آتش‌نشانان برای پیدا کردن پیکر این نگهبان جوان ساعت‌های زیادی صرف کنند.

جست‌و‌جو در آب سرد

ساعت‌۱۲‌ظهر دیروز بود که تیم‌های غواصی آتش‌نشانی به تصفیه‌خانه آب منطقه‌ای در جاده میامی رسیدند. با ورود نیرو‌های امدادی، غواصان بلافاصله دست‌به‌کار شدند و ابتدا با انداختن قایق بادی در آب تلاش کردند پیکر این جوان را شناسایی و از آب خارج کنند.

تیم غواصی وجب‌به‌وجب این حوضچه بزرگ را گشتند و رفته‌رفته به بخش‌های عمیق حوضچه رسیدند. دو ساعت پس از آغاز جست‌و‌جو، هیچ رد و نشانی از نگهبان در حوضچه پیدا نشد؛ البته این موضوع برای نزدیکان خبر خوبی تلقی می‌شد و آنها امیدوار بودند همه اشتباه کرده باشند و کسی در آب نیفتاده باشد.

اما ساعت‌۱۴:۲۰ بود که تیم غواصی در عمیق‌ترین بخش حوضچه به نشانه‌هایی رسید که ممکن بود پیکر متوفی باشد، اما هنوز ماجرا قطعی نبود. امدادگران با رصد بیشتر و اقدامات عملیاتی خود متوجه شدند اشتباه نکرده‌اند و این‌گونه محل غرق شدن این نگهبان کشف شد.

جزئیات باشد برای بعد

غواصان آتش‌نشانی مشهد پس از پیدا کردن پیکر نگهبان جوان که حدود چهل سال سن داشت، او را به حاشیه استخر منتقل و از آب خارج کردند.
با تأیید مرگ این نگهبان توسط تکنسین‌های اورژانس، پیکر نگهبان جوان توسط آمبولانس اورژانس برای انجام تحقیقات بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد.

پس از این انتقال، پلیس تحقیقات خود را درباره چگونگی بروز این حادثه و غرق شدن نگهبان آغاز کرد.
برای پیگیری ماجرا به سراغ کاظم جم، مدیر روابط‌عمومی شرکت آب منطقه‌ای استان، رفتیم و او بدون هیچ توضیحی در‌این‌باره، اعلام جزئیات را به آینده موکول کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->