افتتاحیه متوسط پلتفرم شیدا با سریال «آبان» | یک مرحله پیش از درام گزارشی از پشت صحنه برنامه سحرگاهی سیمای خراسان رضوی | برنامه استانی با مخاطب بین المللی درباره «فن سخنوری» در گفت وگو با سیدمهدی زرقانی | سخن و سخنوری مسئله همه گویشوران است پرفروش‌ترین و کم‌فروش‌ترین فیلم‌های سینما‌های کشور در سال ۱۴۰۳ مجریان ویژه برنامه تحویل سال ۱۴۰۴ + زمان پخش کارگردان سریال تاسیان ممنوع التصویر شد؟ فیلم جان ویک ۵ در راه سینما اصغر فرهادی در کنار بابک کریمی + عکس انیمیشن کوتاه وزن مقدس در راه سوئیس صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ آغاز اکران آنلاین فیلم ساعت ۶ صبح مهران مدیری انتشار کتاب‌های تاریخی «زمان تاریخی»، «ایران و عصر روشنگری» و «دولت‌های ترک_ایرانی» تقدیر از نیکولا کاگلان در جشنواره کن انتشار انیمیشن شیر شاه با گویندگی هوتن شکیبا آخرین وضعیت آرش علی‌پور، بازیگر جوانی که دچار سکته مغزی شد درگذشت کبری حسن‌زاده اصفهانی، بازیگر فیلم‌های سینمایی «مرهم» و «کلاس هنرپیشگی» دوبله سریال جنایی پریش برای پخش از تلویزیون
سرخط خبرها

آمادگی جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی برای کمک به ۱۰ هزار نفر از مردم جنگ‌زده غزه و لبنان

  • کد خبر: ۳۰۲۹۴۹
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴
آمادگی جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی برای کمک به ۱۰ هزار نفر از مردم جنگ‌زده غزه و لبنان
مدیرکل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی گفت: با توجه به کمک‌های جمع‌آوری‌شده توسط اقشار مختلف خراسان رضوی، این آمادگی را داریم برای یک ماه نیاز، به ۱۰ هزار نفر از مردم جنگ‌زده غزه و لبنان کمک ارسال کنیم.

الهام اسماعیلی | شهرآرانیوز؛ سیدعلی منیری در مراسم تحویل کمک‌های جمع‌شده برای لبنان و غزه، در مجتمع فرهنگی امام‌رضا(ع) مشهد، در خصوص اقدامات این جمعیت برای حمایت از آسیب‌دیدگان حوادث اخیر گفت: متأسفانه شاهد حوادث تلخ و نقض آشکار اصول بشردوستانه توسط رژیم‌های فاسد هستیم؛ لذا به‌تبعیت از فرمایشات رهبر معظم انقلاب که بر حضور در عرصه‌های خدمت‌رسانی تأکید دارند، جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی نیز از همان ابتدای وقوع این حوادث با تمام توان وارد میدان شده است. 

آمادگی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی برای کمک به ۱۰ هزار نفر از مردم جنگ زده غزه و لبنان

وی گفت: امروز نیز شاهد کمک‌رسانی از سوی اصحاب فرهنگ و هنر هستیم که با توجه به آغاز فصل سرما، اولویت کمک‌ها شامل پتو و اقلام زمستانی است.

مدیرکل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی افزود: شعب جمعیت هلال احمر در سراسر استان آماده دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی هستند. کمک‌های غیرنقدی شامل برنج، ماکارونی، کنسروجات، پوشاک گرم، و سایر اقلام ضروری است که باید با حفظ کرامت انسانی و شرایط بهداشتی مناسب تهیه شود. مواد غذایی نیز باید حداقل ۹ ماه تا تاریخ انقضای مصرفشان باقی‌مانده باشد.

وی خاطرنشان کرد: امکان کمک‌های نقدی نیز از طریق کد #۱۱۲* و شماره‌حساب‌های رسمی جمعیت هلال‌احمر در بانک‌های ملی و ملت فراهم است.

منیری تأکید کرد: نیازی نیست که کمک‌ها حتماً به‌صورت کالا باشد؛ وجوه نقد نیز باافتخار پذیرفته شده و در سریع‌ترین زمان ممکن به اقلام موردنیاز تبدیل و به دست آسیب‌دیدگان خواهد رسید.

وی با اشاره به آمار کمک‌های جمع‌آوری‌شده در استان گفت: تاکنون، برای حمایت از ۱۰ هزار نفر به مدت یک ماه برنامه‌ریزی‌ شده است. این کمک‌ها شامل موادغذایی، پوشاک، موکت و پتو است که با محوریت گروه‌های مذهبی و انسان‌دوست استان تهیه و ارسال خواهد شد.

مدیرکل جمعیت هلال‌احمر استان تصریح کرد: ارسال کمک‌ها بر اساس سیاست‌های ستاد پشتیبانی از جبهه مقاومت و با هماهنگی وزارت امور خارجه انجام می‌شود. همچنین اقدامات از طریق رسانه‌های رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی تأکید کرد: با توجه به سردی هوا، نیاز فوری به اقلامی مانند کاپشن، کلاه و لباس گرم، به‌ویژه برای کودکان و نوجوانان وجود دارد. از هم‌استانی‌های عزیز دعوت می‌کنیم در این زمینه مشارکت داشته باشند.

در پایان، منیری از تلاش و همکاری اصحاب فرهنگ و هنر، و همچنین مردم متدین استان، قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با همراهی عمومی، جشن پیروزی جبهه مقاومت در آینده‌ای نزدیک برگزار شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->