آیا ادارات و بانک‌های مشهد و خراسان رضوی فردا (پنجشنبه، ۲۵ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ گلایه های مردمی برای تعطیلی مکرر ادارات | خواب زمستانی ادارات کمک بیمارستان‌های خصوصی مشهد به دولتی‌ها برای پذیرش بیماران اورژانسی مرادمند هم به لیست مصدومان استقلال اضافه شد انسداد محور‌های هراز و چالوس تا پنجشنبه شب (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) تجهیزات پزشکی دست دوم باید از لحاظ ضوابط ایمنی تایید شود تراموا چقدر در کاهش ترافیک تهران موثر خواهد بود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۴ بهمن ۱۴۰۳) | بارش پراکنده باران از فردا دستگیری ۲۲ دندان‌پزشک تقلبی در مشهد از ابتدای ۱۴۰۳ افزایش دوبرابری پذیرش گردشگران سلامت در حوزه پیوند اعضا در مشهد نسبت به سال گذشته (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) شایع‌ترین سرطان‌ها در ایران کدام‌اند؟ بیش از ۴۰ درصد اموال و دارایی‌های صندوق‌های بازنشستگی سند رسمی ندارند سازمان انتقال خون خراسان‌رضوی نیازمند دریافت فوری همه گروه‌های خونی است ماهانه ۲۲ کودک در خراسان رضوی به سرطان مبتلا می‌شوند | ۴۰ درصد کودکان سرطانی به‌طورکامل درمان می‌شوند افزایش ساعات کاری دفاتر ثبت ازدواج هم‌زمان با سالروز ولادت امام‌عصر(عج) کناره‌گیری مدیر آموزش و پرورش کرمان پس از حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان ابتلای ۱۱۹۷ نفر به کیست هیداتید | مدفوع سگ عامل انتقال بیماری علائم بیماری‌های کبدی در کودکان کدام‌اند؟ زمان پرداخت عیدی مستمری بگیران و بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد + مبلغ عیدی جسم و روحتان را با این نوشیدنی جَلا دهید در مورد سنگ لوزه و دردسرهایش چه می دانید؟ علل سردی مداوم پا‌ها و روش‌های بهبود آن آیا افسردگی اشتها را باز می‌کند؟ قیمت بیش از ۴۰۰ قلم داروی تحت پوشش تأمین اجتماعی افزایش پیدا کرد گازگرفتگی در نیشابور ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) قطعی برق بدون برنامه به مشهد هم رسید| فرماندار مشهد: قطعی برق در کلانشهرها تصمیم مرکزی است اطلاعیه توانیر درباره قطع برق برخی مناطق شهر تهران (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) اجرای طرح ترخیص فوق‌العاده وسایل نقلیه توقیفی از فردا (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات تشکیل کارگروه رسیدگی به حادثه اتوبوس دانش‌آموزان، در استانداری کرمان مدارس، ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها فردا (چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تصادف پراید‌ها در خواف پنج مصدوم بر جای گذاشت (۲۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تغییرات مصوبه کنکوری از چه زمانی اجرا می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۰۲۹۸۲
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱
تغییرات مصوبه کنکوری از چه زمانی اجرا می‌شود؟
وزیر آموزش و پرورش در خصوص زمان اجرای تغییرات مصوبه کنکور، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اجرای مصوبه کنکوری شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و سه‌ساله شدن امتحانات نهایی در دوره متوسطه دوم، نظرات متفاوتی را میان دانش‌آموزان و خانواده‌ها ایجاد کرده است. این تغییرات که با هدف کاهش استرس ناشی از کنکور و کاهش وابستگی به یک آزمون چندساعته طراحی شده بود، اکنون با گذشت سه سال از اجرا، شرایط متفاوتی را برای دانش‌آموزان رقم زده است.

دانش‌آموزان مدارس غیردولتی و دولتی خاص به‌دلیل کیفیت بالای آموزش و برنامه‌های حمایتی ویژه، شرایط آسان‌تری دارند. با این حال، دانش‌آموزان مدارس دولتی عادی با دشواری‌های زیادی روبه‌رو شده‌اند و این گروه بیشترین آسیب را از سه‌ساله شدن امتحانات نهایی تجربه می‌کنند.

با روی کار آمدن دولت چهاردهم، زمزمه‌هایی از تغییر مصوبه کنکوری شورای‌عالی انقلاب فرهنگی شنیده شد و مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور و رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت بازنگری در این مصوبه تأکید کرد.

 وزیر آموزش و پرورش، در دهمین اجلاس مجمع عالی بسیج دانش‌آموزی درباره تغییر مصوبه کنکوری شورای‌عالی انقلاب فرهنگی گفت: بنده قرار است هفته آینده یک تحلیل کاملاً علمی، روانی، اجتماعی، فوق‌برنامه‌ای و اجرایی آماده کرده و در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ارائه کنم. تاکنون با آقای خسروپناه، دبیر این شورا، دو یا سه جلسه برگزار کرده‌ایم تا در مصوبه کنکوری تجدیدنظر شود.

ّ

علیرضا کاظمی افزود: اگر تغییراتی ایجاد شود، این تغییرات از دو سال دیگر قابل اعمال خواهد بود، زیرا دانش‌آموزی که امروز در پایه دوازدهم در کنکور شرکت می‌کند، از دو سال گذشته، یعنی پایه‌های دهم و یازدهم، وقت گذاشته، درس خوانده و تلاش کرده است. در نتیجه، حق دانش‌آموزی که به واسطه این قانون تلاش کرده، ضایع می‌شود. او هزینه کرده و وقت گذاشته تا معدلش ۲۰ شود.

وی بیان کرد: تغییرات در مصوبه کنکوری شورای‌عالی انقلاب فرهنگی برای دانش‌آموزان پایه نهم در دو سال آینده قابل اعمال خواهد بود.

کنکور در مسیر تغییر؛ کاهش امتحانات نهایی روی میز بررسی

پیش از این، معاون ستاد تعلیم و تربیت شورای‌عالی انقلاب فرهنگی درباره تغییرات احتمالی در مصوبه کنکوری شورای‌عالی انقلاب فرهنگی برای کنکور ۱۴۰۴ گفت: هم‌اکنون در حال انجام بررسی‌های کارشناسی هستیم و فعلاً قرار نیست تغییری در برگزاری کنکور ۱۴۰۴ اعمال شود، زیرا هرگونه تغییر باید یک سال قبل اطلاع‌رسانی شود. با این حال، ممکن است صحن شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تصمیم دیگری بگیرد.

سید جلال موسوی درباره پیشنهاد‌های مطرح‌شده گفت: پیشنهاد حذف امتحانات نهایی در پایه‌های دهم و یازدهم یا کاهش تعداد دروس امتحان نهایی مطرح است، اما هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌ایم. دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی نیز تأکید دارد که جلسات کارشناسی هرچه سریع‌تر به نتیجه رسیده و اطلاع‌رسانی شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->