فیلم سرزمین پدری به روایت پاوو پاولیکوفسکی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ دیدار وزرای ارشاد و بهداشت با اصغر شاهوردی، صدابردار با سابقه سینمای ایران فیلم‌های سینمایی آخر هفته سیما (۲۳ و ۲۴ اسفند ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان جواد رضویان هر شب با برنامه «شوخی شوخی» روی آنتن + زمان پخش همه چیز درباره فیلم سینمایی ساعت ۶ صبح مهران مدیری+ خلاصه داستان و بازیگران دانلود آهنگ «کولی» محسن چاوشی + متن آهنگ افتتاحیه متوسط پلتفرم شیدا با سریال «آبان» | یک مرحله پیش از درام گزارشی از پشت صحنه برنامه سحرگاهی سیمای خراسان رضوی | برنامه استانی با مخاطب بین المللی درباره «فن سخنوری» در گفت وگو با سیدمهدی زرقانی | سخن و سخنوری مسئله همه گویشوران است پرفروش‌ترین و کم‌فروش‌ترین فیلم‌های سینما‌های کشور در سال ۱۴۰۳ مجریان ویژه برنامه تحویل سال ۱۴۰۴ + زمان پخش کارگردان سریال تاسیان ممنوع التصویر شد؟ فیلم جان ویک ۵ در راه سینما
سرخط خبرها

رونمایی از فیلم زندگی «اُم‌کلثوم» خواننده معروف عرب در مراکش

  • کد خبر: ۳۰۲۹۸۵
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۹
رونمایی از فیلم زندگی «اُم‌کلثوم» خواننده معروف عرب در مراکش
فیلم زندگی‌نامه «اُم‌کلثوم» بزرگ‌ترین خواننده تاریخ عرب ساخته شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مروان حامد، کارگردان برجسته مصری که در سطح بین‌المللی بیشتر به‌خاطر اثر حماسی پیشگامانه‌اش «عمارت یعقوبیان» شناخته می‌شود، اخیراً فیلم «اِلست» را ساخته است؛ یک فیلم زندگی‌نامه‌ای درباره اُم کلثوم نماد بزرگ مصر، که به‌عنوان بزرگ‌ترین خواننده جهان عرب شناخته می‌شود.‌ام کلثوم از سوی هنرمندان غربی مانند باب دیلن و رابرت پلنت از گروه لد زپلین مورد تحسین قرار گرفته و آثار او توسط بیانسه و شکیرا نیز استفاده شده است.

این فیلم جدید عربی ساخته مروان حامد که به عنوان یک پروژه بزرگ با چشم‌انداز بین‌المللی شناخته می‌شود، اکنون در مرحله پس‌تولید قرار دارد و منی زکی ستاره مصری در نقش این خواننده افسانه‌ای بازی کرده است.‌ام کلثوم که در روستای طمای الزهایره در دلتای نیل متولد شد، از اواخر دهه ۱۹۲۰ به اولین خواننده عربی تبدیل شد که از فناوری‌های نوین آن زمان مانند رادیو، گرامافون، سینما و تلویزیون برای رساندن آثارش به عموم استفاده کرد.

در طول این فرآیند، اُم کلثوم در طول یک حرفه ۶۰ ساله حدود ۳۰۰ ترانه ضبط کرد و میلیون‌ها طرفدار را به خود جذب کرد و با موسیقی قدرتمند و اغلب سیاسی خود هنجار‌های متداول را به چالش کشید.

نسخه‌ای ۱۸ دقیقه‌ای از فیلم «اِلست» – که با همکاری استودیو‌های مصری «Film Square»، «Synergy Films» و «Film Clinic» و همچنین صندوق سرمایه‌گذاری سینمایی «Big Time Investment» از عربستان سعودی تولید شده است، قرار است در کارگاه‌های اطلس که در جریان جشنواره مراکش برگزار می‌شود، رونمایی شود.

بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم مراکش از ۲۹ نوامبر تا ۷ دسامبر (۹ تا ۱۷ آذر) برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->