انتشار ویدئویی از حضور جبلی در پشت‌صحنه «پایتخت ۷» + فیلم برو کار می‌کن، نگو بازنشسته‌ام! پدر در پدر پهلوان‌زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

تمدید مهلت ارسال آثار به بیست‌ودومین جشنواره کتاب و رسانه

  • کد خبر: ۳۰۳۰۵۱
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۶
تمدید مهلت ارسال آثار به بیست‌ودومین جشنواره کتاب و رسانه
مهلت ارسال آثار به بیست‌ودومین جشنواره «کتاب و رسانه» تا بیستم آذر۱۴۰۳ تمدید شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دبیرخانه بیست‌ودومین دوره جشنواره «کتاب و رسانه»، مهلت ارسال آثار به این دوره از جشنواره را تا بیستم آذر (۱۴۰۳) تمدید کرد.

هم‌زمانی فراخوان جشنواره با برنامه‌های سی‌ودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران و افزایش مشغله اهالی رسانه در این بازه زمانی، باعث شد تا دبیرخانه جشنواره با احترام به تلاش‌های ارزشمند خبرنگاران حوزه کتاب، مهلت ارسال آثار را تمدید کند و امکان مشارکت گسترده‌تر و باکیفیت‌تر آنان را فراهم آورد.

جشنواره «کتاب و رسانه» با هدف تقویت نقش رسانه‌ها در ترویج کتاب و کتاب‌خوانی، در سه حوزه اصلی مطبوعات و خبرگزاری‌ها، رسانه‌های دیداری و شنیداری و رسانه‌های اجتماعی برگزار می‌شود.

آثار ارسالی شامل قالب‌هایی همچون تیتر، خبر، گزارش، گفت‌و‌گو، مقاله، گرافیک، عکس، محصولات چندرسانه‌ای، گزارش خبری، مستند، برنامه‌های ترکیبی، پویانمایی، تیزر‌ها و محتوای تولیدی در رسانه‌های اجتماعی می‌شود.

تمدید مهلت ارسال آثار به بیست‌ودومین جشنواره کتاب و رسانه

شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را که در بازه زمانی ۱ مهر ۱۴۰۲ تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ منتشر شده، از طریق نشانی رسمی جشنواره ارسال کنند.

علاوه بر جوایز اصلی، جوایز ویژه‌ای نیز برای این جشنواره در نظر گرفته شده است. از جمله این جوایز می‌توان به تقدیر از ناشران فعال در استفاده از بستر‌های رسانه‌ای، شخصیت‌های رسانه‌ای تاثیرگذار در حوزه کتاب، رسانه‌های حامی کتاب و کتاب‌فروشی‌هایی که ویترین‌های فیزیکی یا مجازی خلاقانه‌ای برای معرفی کتاب‌ها طراحی کرده‌اند، اشاره کرد. همچنین، آثاری که از نگاه اهالی صنعت نشر مورد توجه قرار گرفته‌اند، نیز تقدیر خواهند شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->