هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است بقایی: ایران مصمم به حفظ حق قانونی استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای است
سرخط خبرها

معترضان در اعتراض به «ادامه انتقال نفت خام به اسرائیل» سخنرانی اردوغان را به هم ریختند

  • کد خبر: ۳۰۲۹۹۵
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۵
معترضان در اعتراض به «ادامه انتقال نفت خام به اسرائیل» سخنرانی اردوغان را به هم ریختند
در جریان سخنرانی اردوغان در یک نشست در استانبول، معترضان صحبت‌های او را دچار اختلال کرده و از وی بابت «ادامه انتقال نفت خام به اسرائیل» انتقاد کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، معترضان گفتند با وجود اعلام تحریم‌های ترکیه علیه رژیم صهیونیستی در ماه مه، آنکارا همچنان به انتقال نفت خام به این رژیم ادامه می‌دهد.

به نقل از شبکه خبری تی. آر. تی، معترضان رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه را به دوگانگی و تزویر متهم کرده و فریاد «صهیونیست‌ها به عملیات خود در بنادر و دریا‌های ما ادامه می‌دهند، کشتی‌ها بمب به غزه می‌برند» سر دادند.

اردوغان نیز پاسخ داد: «بلندگوی صهیونیست‌ها نشوید. هرچقدر هم تلاش کنید که تحریک کنید، موفق نخواهید شد. صهیونیست‌ها در سراسر جهان به خوبی می‌دانند که اردوغان در کجا ایستاده و طرف کیست.»

این اعتراض نارضایتی فزاینده از اقدامات ترکیه در مورد رژیم صهیونیستی را برجسته کرد. این اعتراض همچنین در بحبوحه اتهاماتی مبنی بر انتقال مواد منفجره از بنادر ترکیه برای رژیم صهیونیستی و همچنین گزارش‌های جدیدی صورت گرفت که ارسال محموله‌های نفتی از بندر «جیحان» ترکیه همچنان به سمت رژیم صهیونیستی ادامه دارد.

تحقیقات اخیر به رهبری کمپین «کمک به نسل کشی را متوقف کنید» نشان داد که بندر جیحان در جنوب ترکیه به ارسال نفت خام به اسرائیل ادامه می‌دهد. محققان داده‌های کشتیرانی، تصاویر ماهواره‌ای و گزارش‌های بندر را برای ردیابی حرکت نفت‌کش‌هایی مانند «سیاویگور» که طبق گزارش‌ها، نفت خام جمهوری آذربایجان را در ۲۸ اکتبر در جیحان بارگیری کرد، تجزیه و تحلیل کردند.

این کشتی پس از ورود به شرق دریای مدیترانه در ۳۰ اکتبر سیگنال ردیابی خود را خاموش کرد و یک هفته بعد در نزدیکی سیسیل ظاهر شد و محموله خود را تخلیه کرد. تصاویر ماهواره‌ای تایید کرد که سیاویگور در پایانه EAPC در نزدیکی بندر اشکلون اسرائیل در ۵ نوامبر لنگر انداخت.

بندر جیحان نقطه پایانی خط لوله نفتی «باکو-تفلیس-جیحان» است که نفت خام را از جمهوری آذربایجان منتقل می‌کند.

نفت این خط لوله قریب به ۳۰ درصد از واردات نفت خام رژیم صهیونیستی را تامین می‌کند. صادرات نفت از جمهوری آذربایجان به اسرائیل از ابتدای سال جاری افزایش یافته و از ۵۲۳۵۵۴ تن در ژانویه به ۲۳۷۲۲۴۸ تن در سپتامبر رسیده و چهار برابر شده است.

این گزارش همچنین هشدار می‌دهد که اگر دیوان دادگستری بین‌المللی مشخص کند که رژیم صهیونیستی در غزه نسل کشی مرتکب شده، افرادی که در انتقال سوخت به این رژیم دست داشتند، احتمالا به جلوگیری از نسل کشی در نوار غزه و به تبانی با این رژیم متهم می‌شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->