۶ میلیون و ۵۳۵ هزار زائر از ۲۳ مرداد تا پایان صفر ۱۴۰۴ وارد مشهد شدند (۳ شهریور ۱۴۰۴) قدردانی شهردار مشهد مقدس از شهروندان به دلیل میزبانی شایسته از زائران حضرت امام علی بن موسی الرضا (ع) ۱۲ هزار فضای پارک توسط شهرداری مشهد برای زائران دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ فراهم شد شهردار مشهد مقدس: عملکرد جمعیت هلال‌احمر در ایام شهادت امام‌رضا(ع)، قابل‌تقدیر است + فیلم درخواست شهردار مشهد مقدس برای تحویل ۹۰ هکتار زمین به منظور ساخت پایانه چندمنظوره غرب اشغال ۶۰ درصد ظرفیت اسکان موقت شهرداری مشهد در شب شهادت امام‌رضا(ع) | فعالیت مراکز اسکان تا پایان شهریورماه قول کارگروه ملی زیارت برای اختصاص بودجه مناسب به مشهد برای دهه آخر ماه صفر سفر‌های هوایی به مشهد رکورد ۸ ساله را شکست (۳ شهریور ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد در وضعیت قرمز | شاخص آلودگی به ۱۵۷ رسید (۳ شهریور ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۴) وزیر راه و شهرسازی در مشهد: بعد از بازدید از پروژه راه آهن مشهد- گلبهار خبر خوش را به مردم خواهیم داد + فیلم وزیر راه و شهرسازی وارد مشهد شد (۳ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم توزیع ۲۰۰ هزار لیتر آب آشامیدنی بین موکب‌های دهه پایانی صفر توسط سازمان آرامستان‌های شهرداری مشهد مدیریت شهری مشهد نقش مهمی در خدمات‌رسانی به زائران دارد پاکسازی و بازپیرایی فضای سبز آسیب‌دیده مشهد پس از برگزاری مراسم شام غریبان معتمدی‌زاده: خدمات به زائران نشان‌دهنده برنامه‌ریزی دقیق مسئولان استانی و شهری است افزایش ۱۱ درصدی ورود و خروج زائران از پایانه‌های مسافربری مشهد زائران رضوی برای خروج از مشهد عجله نکنید (۲ شهریور ۱۴۰۴) خدمت‌رسانی ۵۱ مرکز اسکان موقت و اضطراری به زائران دهه آخر صفر پویش «نذر زمین» در مشهد؛ از آموزش ۳۰۰۰ نوجوان محیط‌یار تا پاکسازی مسیر زائران دهه پایانی صفر بسیج ۶ هزار اتوبوس برای خروج زائران رضوی از مشهد (۲ شهریور ۱۴۰۴) | هیچ مشکلی برای عملیات بازگشت مسافران وجود ندارد
سرخط خبرها

کمبود معلم برای حدود ۲۰۰ هزار دانش‌آموز خراسان رضوی/ بسته حمایتی راه حل تکراری غیر اصولی جبران کمبود معلم است

  • کد خبر: ۳۰۳۰
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۳
کمبود معلم برای حدود ۲۰۰ هزار دانش‌آموز خراسان رضوی/ بسته حمایتی راه حل تکراری غیر اصولی جبران کمبود معلم است
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش خراسان رضوی از کمبود شدید معلم در سال تحصیلی جدید خبرداد و گفت: اگر راهکار مناسبی برای جبران کمبود معلم پیدا نشود، مجبور میشویم امسال برای ۲۰۰ تا ۱۸۰ هزار دانش‌آموز را تحت پوشش معلمان بسته حمایتی قرار دهیم.
به گزارش شهرآرا نیوز به نقل از فارس، علی ابری اول افزود: قرار بود دولت حدود ۲۳ هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان در نظر بگیرد، اما بخاطر مضیقه مالی ۲۳ هزار میلیارد به دو هزار میلیارد تبدیل شد.
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره اینکه بر اساس طرح رتبه‌بندی افزایش حقوق بر مبنای توانایی‌ها و سطح کیفی کار است، افزود: باید شاخص‌ها و معیار‌هایی تهیه شود و بر اساس آن افزایش حقوق انجام پذیرد.
وی بیان کرد: مدارس حمایتی سال سوم و چهارمی است که در کشور برای جبران کمبود معلم اجرا می‌شود، یک راهکار غیر حرفه‌ای برای جبران معلم، اما گریز ناپذیر است.
ابری اول ادامه داد: بسیاری به این طرح ایراد می‌گیرند ما هم به ایرادات آن واقف هستیم، اما ۱۶ هزار کمبود معلم را برای اول مهر چگونه جبران کنیم؟
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش خراسان رضوی با گله از سوء مدیریت در گذشته عنوان کرد: آن زمان که اوج گرانی نفت بود باید دانشگاه فرهنگیان به تعداد بالا دانشجو معلم جذب می‌کرد تا بعد از اتمام تحصیلات این نیرو‌های متخصص و آموزش دیده وارد چرخه تعلیم و تربیت شوند و هم‌اکنون ما با این مشکل مواجه نباشیم و نخواهیم به ناچار این کمبود را به روش‌های دیگری جبران کنیم.
ابری اول با بیان اینکه در سال تحصیلی گذشته برای آموزش ۶۰ هزار دانش‌آموز از معلم بسته حمایتی یا همان خرید خدمات استفاده شد، تصریح کرد: مدارس بسته حمایتی همان مدارس غیر انتفاعی است که بخشی از هزینه‌های آن را آموزش‌و‌پرورش می‌دهد و در واقع یک درمان غیر اصولی برای جبران کمبود معلم است و اگر قرار است امسال نیز از معلمان بسته حمایتی استفاده شود باید از چند ماه مانده به شروع سال تحصیلی جدید وزارت به ما اعلام کند تا ما با تعیین شاخص‌ها و معیار‌های صحیح توانایی و وقت برای به‌گزینی این نیرو‌ها جهت حضور در سر کلاس‌ها برای اول مهرماه را داشته باشیم.
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش خراسان رضوی به راه‌های جبران کمبود نیرو همچون استفاده از معلمان بازنشسته و ساماندهی درست نیروی انسانی اشاره و تاکید کرد: با به‌کارگیری تمام این موارد باز هم کمبود نیرو جبران نمی‌شود و ممکن است در سال تحصیلی جدید راه دیگری برای جبران این کمبود نیرو تجویز نشود و ما مجدد مجبور به بکارگیری معلمان بسته حمایتی باشیم.
وی با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید اگر راه حلی برای جبران کمبود نیرو یافت نشود مجبور به استفاده از معلمان بسته حمایتی هستیم، اظهار کرد: عددی نزدیک به ۲۰۰ تا ۱۸۰ هزار دانش‌آموز امسال ممکن است تحت پوشش بسته حمایتی قرار بگیرند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->