هشدار پلیس فتا درباره پیامک‌های جعلی؛ از ابلاغیه قضایی تا قطع یارانه تشکیل پرونده قضایی در رابطه با مفقود شدن الهه حسین‌نژاد کشف جسد مالک گلخانه در شاهنامه مشهد درباره ازدواج مجدد که ضرورتی ممکن در هر سن و موقعیتی است | نقطه سرخط نگه داشتن کارنامه و پرونده دانش‌آموز به بهانه تسویه حساب ممنوع است مدرسه مجازی تنوع مدارس بزرگسال را کم می‌کند فوت ۵ زائر ایرانی در عربستان سعودی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درمورد رشته‌های جدید بازطراحی شده در شاخه کاردانش (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا مصرف نوشابه برای بهبود اسهال و سوءهاضمه مفید است؟ افزایش کیفیت محصولات آرایشی ایرانی، راهی برای مقابله با قاچاق هشدار عربستان به زائران درباره افزایش دمای هوا حکمت‌کارت خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد +مبالغ نخستین عمل بیوپسی از ضایعات مغزی در مشهد انجام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار جدی درباره عوارض مرگبار داروی «دراگون» برای افزایش وزن دانشگاه‌ها آماده اجرای طرح پزشکی خانواده هستند توله خرس گمشده حوالی پارک پردیسان است افزایش ویزیت، کاهش ویزا رکورد جدید جوجه‌آوری اردک مرمری در تالاب هورالعظیم ثبت شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | سه‌شنبه، گرم‌ترین روز هفته جاری اختلال در امتحان نهایی نهمی‌ها | رمز فایل سؤالات اشتباه بود! درخواست از تامین اجتماعی برای سرعت عمل در پرداخت حقوق رانندگان بازنشسته دعوت سازمان نوسازی مدارس از مردم برای مشارکت در مدرسه‌سازی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: ۳۰۰ هزار معلم بلاتکلیف داریم | تلاش کردیم ظلمی که در گزینش‌ها می‌شد را جبران کنیم ۹ کشتارگاه غیرمجاز در مشهد پلمب شد | هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو در عید قربان ۲ سامانه برای رصد پروژه‌های مدرسه‌سازی راه‌اندازی شد ۳۱ درصد هر دام، ضایعات خطرناک | فاجعه چرخش بیماری با کشتار خانگی در عید قربان یک کشته و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی پراید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) گزارش میدانی از وضعیت مصرف انرژی در برخی ادارات مشهد | صرفه جویی نصفه‌نیمه!
سرخط خبرها

آغاز واکسیناسیون روتاویروس در سراسر کشور از هفته جاری (۱۱ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۳۰۸۹
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹
آغاز واکسیناسیون روتاویروس در سراسر کشور از هفته جاری (۱۱ آذر ۱۴۰۳)
معاون بهداشت وزارت بهداشت از آغاز واکسیناسیون سراسری روتاویروس برای کودکان از سه‌شنبه هفته جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی امروز در حاشیه یک نشست خبری از آغاز واکسیناسیون روتاویروس در کشور خبر داد و اظهار کرد: واکسیناسیون روتاویروس از روز سه‌شنبه، ۱۳ آذرماه، برای کودکان در سراسر کشور آغاز خواهد شد.
وی افزود: واکسن روتاویروس در تمامی استان‌ها تأمین شده است و خانواده‌ها می‌توانند طبق برنامه زمان‌بندی‌شده برای تزریق این واکسن اقدام کنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بیماری‌های گوارشی یکی از علل اصلی بستری شدن و مرگ‌ومیر کودکان است، گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل این بیماری‌ها، ویروس روتاویروس است. تزریق واکسن روتاویروس از بستری شدن کودکان به دلیل بیماری‌های گوارشی و اسهال جلوگیری می‌کند.
واکسن روتاویروس که از بروز اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند، به صورت خوراکی ارائه می‌شود. این واکسن در سه نوبت، به ترتیب در ۲، ۴ و ۶ ماهگی، به نوزادان داده خواهد شد.

منبع: هم میهن

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->