مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: تناسبی بین حقوق بازنشستگان و تورم وجود ندارد از فرصت طلایی اهدای پلاسمای خون غافل نشوید | مایعی هم‌سنگ خون برگزاری آزمون برای نزدیک به ۶۰۰هزار متقاضی استخدام در آموزش و پرورش ۲۳ مجروح در حادثه‌ای در یک شهربازی عربستان سعودی + فیلم علت مشاهده دود در محدوده بیمارستان قائم(عج) مشهد چه بود؟ + فیلم (۹ مرداد ۱۴۰۴) تخفیف ۸۰ درصدی هتل‌ها در جشنواره تابستانی کیش ویدیو | رکورد گرمای هوا در مرداد شکسته شد ویدیو | سرقت مسلحانه از مغازه سکه و طلای خیابان ولی‌عصر(عج) تهران تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) در بیمارستان بستری شد حریق یک اتوبوس در محور سمنان-مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۴) راهنمای سلامت در سفر‌های تابستانی چطور از دیابت نوع ۲ پیشگیری کنیم؟ چطور از کودکان در گرمای شدید محافظت کنیم؟ چرا پزشکان عمومی خدمات زیبایی انجام می‌دهند؟  نکاتی ضروری برای مادران شیرده در مسیر اربعین علل بروز اسهال در کودکان چیست؟ آیا بدون فعالیت ورزشی می توان وزن کم کرد؟ اهدای خون، زندگی دوباره در رگ‌های جامعه | گزارش شهرآرانیوز به‌مناسبت فرارسیدن روز اهدای خون گم شدن جنین‌ها پای بازرسان وزارت بهداشت را به بیمارستان باز کرد اغفال دختر جوان توسط ۲ موادفروش شیطان‌صفت تأکید رئیس سازمان محیط زیست بر نگاه کارشناسی در حفظ غار‌ها دستگیری قاتل فراری به جرم کشتن برادر قاتل الهه حسین‌نژاد به قصاص محکوم شده است نه اعدام «غفلت و بی‌توجهی»، شایع‌ترین نوع کودک‌آزاری و «انزوای اجتماعی»، مهم‌ترین نوع مشکلات ارتباطی کودکان سند مالکیت چند بنای مهم تاریخی به دستگاه‌های متولی اهدا شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) وصول جریمه ۲ میلیارد ریالی از شکارچیان غیرمجاز در تهران بازنگری در سهمیه‌های کنکور در صورت تصویب از سال آینده اعمال خواهد شد قرارداد کار معین برای ۳۲ هزار نیروی خرید خدمات آموزشی از مهر ۱۴۰۴ اجرا می‌شود جاده چالوس مسدود شد (۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۱ آذر ۱۴۰۳) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته

  • کد خبر: ۳۰۳۱۱۸
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۱ آذر ۱۴۰۳) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته
کارشناس هواشناسی خراسان رضوی گفت: روند کاهش دما تا اواسط هفته ادامه خواهد داشت و هوای سرد در استان ماندگار است.

علی الهی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص وضعیت جوی خراسان رضوی اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌های هواشناسی، از امروز تا دوشنبه به تناوب در استان افزایش ابر و افزایش سرعت وزش باد را خواهیم داشت که در پاره‌ای از نقاط به ویژه نواحی شمالی و شرقی همراه با بارش پراکنده باران و برف خواهد بود. تشکیل مه و کاهش میدان دید نیز پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: روند کاهش دما تا اواسط هفته ادامه خواهد داشت و هوای سرد در استان ماندگار است. از سه‌شنبه، در شهر‌های بزرگ و صنعتی استان، افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: نوسانات دمایی مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته، بین منفی‌یک درجه، ۳ و ۱۰ درجه بوده که امروز در گرم‌ترین ساعات، به ۶ درجه و در سردترین ساعات، به صفر درجه خواهد رسید. 

همچنین طی شبانه‌روز گذشته، جوین با حداقل دمای منفی ۶ درجه زیر صفر و خواف با دمای ۱۴ درجه به‌ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین شهرستان‌های استان بوده‌اند. بیشترین میزان بارش از کلات نادر با ۲.۹ میلی‌متر گزارش شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->