جان‌باختن ۷۵  نفر در حوادث شهری مشهد طی هشت ماه گذشته از ابتدای ۱۴۰۳ راهنمای تشخیص پنیر سالم و باکیفیت از نظر سازمان غذا و دارو صفرتاصد تشخیص و درمان اچ‌آی‌وی منحصراً در مراکز بهداشتی و درمانی انجام می‌شود اولویت‌های جدید حج ۱۴۰۴ فراخوانده شدند آتش‌سوزی نمای یک هتل در خیابان امام‌رضا(ع) مشهد (دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری عاملان ۱۰۸ فقره سرقت رایانه خودرو در مشهد (۱۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری عاملان ۱۰۸ سرقت رایانه خودرو در مشهد توزیع بیش از ۳ میلیون قوطی شیرخشک در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد آیا دارو گران می‌شود؟ شیوع‌شناسی معلولیت در ۱۹ استان | یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند مشهد دومین مرکز پیوند قلب مصنوعی در کشور است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۲ آذر ۱۴۰۳) | آغاز روند افزایش دما از سه‌شنبه احکام جدید حقوق بازنشستگان کشوری چه زمانی صادر می‌شود؟ سقوط مینی‌بوس در اتوبان شهید خرازی تهران با ۱۸ مصدوم (۱۲ آذر ۱۴۰۳) گازگرفتگی مرد میانسال در خیابان دعبل خزایی مشهد (۱۲ آذر ۱۴۰۳) روند افزایشی شیوع «آنفلوانزا» در کشور زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق روستائیان اعلام شد کمبود نقدینگی، علت چالش‌های دارویی کشور است زندگی ماشینی و کم‌تحرکی عامل ابتلا به کبدچرب است  نوزاد مشهدی دچار سوختگی ناشی از انفجار گاز نجات یافت (۱۲ آذر ۱۴۰۳) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: ماده ۹۶ قانون تأمین‌اجتماعی اجرایی شود دادستانی تهران ۲ پرونده ویژه جنایت‌های رژیم صهیونیستی تشکیل داد پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی استان‌ها (۱۲ آذر ۱۴۰۳) وضعیت بیمه خدمات دندانپزشکی در کشور چگونه است؟ چند راهکار ساده برای فیتیله پیچ کردن درد‌های معده آیا روغن خر و روغن خراطین؛ مفید هستند؟ راهکارهای پیشگیری از گاز گرفتگی حمله مسلحانه به آمبولانس در ایرانشهر و شهادت نیروی اورژانس| سه نفر دیگر جان باختند دستگیری ۲ متهم به قتل در نهاوند تصادف شدید کامیون با پراید در کمربند سبز مشهد + جزییات و تصاویر اعترافات هولناک داماد شیشه‌ای درباره قتل پدرزنش اطلاعیه سازمان ملی استاندارد ایران درباره ماکارونی
سرخط خبرها

آیا روغن خر و روغن خراطین؛ مفید هستند؟

  • کد خبر: ۳۰۳۲۶۲
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۵
آیا روغن خر و روغن خراطین؛ مفید هستند؟
یک پزشک متخصص طب سنتی می‌گوید: اغلب روغن‌های گیاهی و حیوانی که برای مصارف درمانی بر پایه طب سنتی تجویز می‌شوند، تا حدودی و نه صد درصد خواص بهبود دهنده داشته و در کنار سایر درمان‌ها و تدابیر، اثربخشی خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، برخی افراد با راه‌اندازی صفحه‌های مجازی منتسب به طب سنتی، اقدام به تبلیغ محصولات آرایشی و بهداشتی بر پایه طب سنتی کرده و کرم‌ها و روغن‌هایی که هیچگونه مجوزی دریافت نکرده و تحقیقات در مورد آنها کامل نشده را کاملا بدون عوارض و بسیار اثربخش معرفی کرده و از این راه پول هنگفتی به جیب می‌زنند.

دکتر الهام پارسا، یک پزشک متخصص طب سنتی در این باره می‌گوید: آنچه که در طب سنتی بسیار مورد تجویز متخصصان است، روغن‌مالی با روغن‌های گیاهی است که علاوه بر جنبه درمانی این روغن‌ها با ماساژی که به عضو داده می‌شود اهداف مختلفی از جمله افزایش گردش خون، دفع مواد زائد از عضو خاص، کاهش تنش و درد عضلانی، ایجاد آرامش عصبی و... به دست خواهد آمد که بسیار موثر و یکی از راهکار‌های درمانی طب سنتی محسوب می‌شود.

روغن خراطین چیست؟

ادعایی که در مورد روغن خراطین مطرح است اینکه یک روغن طبیعی بوده و برای رفع چین و چروک، جوانسازی پوست، تقویت و پرپشت کردن ابروها، رفع ترک‌های پوستی و به خصوص موردی که این روز‌ها به آن بیشتر اشاره می‌شود، افزایش‌دهنده حجم سینه، باسن، لب‌ها و حتی آلت تناسلی مردان است.

دکتر پارسا با اشاره به اینکه در منابع طب سنتی، روغن خراطین از غوطه‌ور کردن کرم‌های خاکی و نه زالو در طی شرایطی درون روغنی خاص تهیه می‌شود می‌گوید: با توجه به اینکه در فضای مجازی تبلیغات نادرست زیادی در مورد خواص شگفت انگیز این روغن به خصوص برای افزایش حجم و رفع مشکلات اندام تناسلی می‌شود، اما تاکنون هیچ منبع موثقی آن را تایید نکرده و اگر بر اساس فرضیات و احتمالاتی تجربی بخواهیم در مورد این روغن نظری بدهیم شاید اثربخشی اندکی در مصرف طولانی مدت و احتمالا همراه با عوارض جانبی داشته باشد. اغلب این روغن‌ها بدون مجوز بوده و روش تولید صحیحی ندارند و میزان اثربخشی و عوارض احتمالی آن نیاز به تحقیقات بیشتری است.

 روغن خر و الاغ چطور؟

با سرد شدن هوا و تشدید درد‌های عضلانی و اسکلتی و مشکلات پوستی تبلیغ یکسری از روغن‌ها با نام‌های روغن خر و الاغ در فضای مجازی و فروش آن در عطاری‌ها رونق گرفته است. در مورد این روغن‌ها چنین ادعا می‌شود که می‌تواند برای طیف زیادی از مشکلات شامل درد‌های عضلانی، اسکلتی، مشکلات پوستی و حتی گوارشی مفید باشد.

به گفته دکتر پارسا تاکنون پژوهش و تحقیقات کاملی در کشور در خصوص فواید درمانی این روغن‌ها انجام نشده و، چون در این خصوص منبع موثق و قابل استنادی وجود ندارد و هیچ منبع علمی خواص درمانی آن را تائید نکرده مصرف این روغن توسط متخصصان طب به طور روتین تجویز و توصیه نمی‌شود. ضمن اینکه روش تهیه و تولید چنین روغن‌هایی باید طی فرایند‌های بهداشتی و بر اساس اصولی تهیه شود که بعید است فروشندگان چنین محصولاتی این تدابیر را رعایت کرده باشند و بنابراین تا حصول اطمینان از میزان اثربخشی و عوارض احتمالی چنین روغن‌هایی توصیه به مصرف آنها نمی‌شود.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->